קינוחים בכוסות - שאלה חשובה

קינוחים בכוסות - שאלה חשובה

אני צריכה להכין קינוחים בכוסות לשבת חתן.
אני רוצה להכין אותם ביום רבעי , להקפיא אותם ואח"כ לקחת אותם למקום אירוע השבת בצידנית.
הנסיעה היא כשעה וחצי.
אין לי אפשרות להכין את הקינוחים שם , אני חייבת להכין בבית ולהסיע....
האם הקינוחים יעמדו בנסיעה הזו?

אני מתכוונת להכין קינוחים חלביים עם שילובים שונים....
מוס שוקולד חלב , מריר ולבן
קרם גבינה
קרם גבינה עם שיברי אוראו ומעליו גנאש שוקולד.
מוס מרשמלו שוקולד מריר

מעל כל קינוח יהיה אגוזים או פרורי אוראו או פירורי ביסקוויט
בתחתית הכוס לא יהיה כל פרורי עוגיות או ביסקוויט מהפחד שלא "ירטב"....

האם הם יגיעו בסדר?
אשמח לכל תשובה.
תודה רבה!
 
אני לא מכינה עם גלטין או ביצים חיות...

הכל עם שמנת מתוקה והמסת שוקולד.
ולמחרת מקציפה עוד שמנת עם מה ששמרתי במקרר
 

bali

New member
מנהל
בציידנית לא תהיה בעיה

להעביר אותם מהמקפיא לציידנית כמה שיותר קרוב לזמן היציאה מהבית.

פירורי העוגיות למעלה עלולים לקבל לחות בנסיעה כי המוסים יתחילו להפשיר, אז אם יש אפשרות לסדר רק את הפירורים מעל הקינוחים במקום האירוע, עדיף.
 

bali

New member
מנהל
שמחה שהקינוחים הגיעו בשלום!


הם נראים נהדר.

אני מבינה שהוספת למוס אחד גם מחית פיסטוק, נכון? עשית מוס משוקולד לבן עם מחית פיסטוק?

זה כייף כמה שקל להכין את המוסים האלה, פשוט גנאש מוקצף בכל הצבעים והטעמים שרוצים.
 
תודה רבה!

לפיסטוק...
המסתי שוקולד לבן וערבבתי בו מחית פיסטוק.
הקצפתי שמנת מתוקה וערבבתי את שתי התערובות.

בפעם הבאה אנסה גנאש לבן , לשים מחית פיסטוק ולמקרר.
ולמחרת להקציף עם עוד שמנת מתוקה. כמו שאר המוסים שכתבתי פה למטה.


לכל השאר....
חממים שמנת מתוקה אחת וממיסים בתוכה 200-250 גרם שוקולד ( מריר או חלב או לבן ) או חצי חבילת מרשמלו.
מערבבים היטב ומכניסים למקרר לארבע שעות עד לילה שלם.
למחרת מקציפים מה ששמרנו במקרר עם שמנת מתוקה נוספת.
ניתן למזוג לכוסות עם כף או בשקית זילוף שלא יהיו ליכלוכים.
ניתן להכין מזה עוגת מוס כאשר אחרי כל שיכבה להקפיא ולמעלה לשים גנאש שוקולד.
 
למעלה