קינוחים בריאים

  • פותח הנושא פוליפילפולי
  • פורסם בתאריך
פ

פוליפילפולי

Guest
לכתבה המלאה - לחצו כאן
הקפיאו בננות כשהן בשלות מכדי לאכול. מקלפים אותם תחילה וחותכים אותם לגושים. מניחים את חתיכות הבננה הקפואות במעבד מזון או בבלנדר מהיר עם מעט חלב סויה ומערבבים עד שהבננות מתפרקות והיא דומה לגלידה רכה להגשה. מערבבים פנימה חמאת בוטנים ואבקת קקאו, או מעל מנה עם פירות יער קפואים וגרנולה. בננות הן מקור מצוין לאשלגן, מינרל שמתרוקן במהלך ההזעה. אשלגן חשוב גם לתפקוד תקין של השרירים.
 
למעלה