אכן כן.
אפילו עכשיו המטבח שלי נראה כמו בית חרושת.
הרבה מגשים של אנטיפסטי ירקות וקינוחים ליום העצמאות.
טארטלטים ממולאים בגנאש מנתה, קרם לימון, קרם פטיסייר ופירות יער וטארטלט מיוחד של קוקוס אגוזים ושוקולד.
פשטידות לחמותי (שהולכת כל שנה לחברה שלה שדורשת ממני את פשטידת הברוקולי שלי).
גלידת קפה לאורחים בשלישי, מוס שוקולד 3 צבעים לבת שלי שהתאכזבה מקינוח באולם שהיינו בו ודרשה אחד טעים.
דרך אגב יש לי פטנט בשבילך.
רציתי כלים קטנים למוס שלא היו לי, אז לקחתי גלילים של ניר טואלט, שמתי שקף בפנים, מילאתי מוסים ושלחתי להקפאה.
יופי של מידה.
לקטנים נתתי חצי גליל וגם תקעתי להם מקלות ואחר כך ציפיתי בשוקולד מומס עם מעם שמן.
עד עכשיו הם לא יודעים איך הארטיק יצא עגול מושלם
.
כבר אמרתי שהצורך הוא אבי כל ההמצאות?
חג שמח