קינוחי ביס

adikal

New member
קינוחי ביס

אנחנו מתכננים אירוע בו ישתתפו כ-60 איש. אשמח לקבל רעיונות לחטיפים מלוחים וקינוחים מתוקים קטנים שאינם דורשים חיתוך או אכילה על צלחות (או כאלה שניתן להגיש במנג'טים או כלים חד פעמיים קטנים) אותם ניתן להכין עבור המשתתפים. תודה! |4U|

revavonet

New member
קינוחי ביס

יש לך כמה אופציות.
לקנות קלתיות מוכנות בחנויות מתמחות ולמלא אותן בקרמים שונים
יש קלתיות מלוחות שאת יכולה למלא בגבינת שמנת וסלמון או ממרח כבד או אבוקדו או כל מיני ממרחים מלוחים אחרים.
בגזרת המתוקים יש גנאשים שונים, שוקולד עם פניני שוקולד
קרם פטיסייר ופרי
אגוזים מקורמלים.
קרם לימון ועוד.

את יכולה לקנות באגטים לפרוס לפרוסות עגולות ולשים כליהם מכל טוב.
ממרחי עגבניות פסטו טפנאד סלט ביצים, סלט טונה ועוד..
גבינות או נקניקים.
את צריכה להחליט על 3-4 סוגים של מלוחים ו3-4 סוגים של מתוקים , ולקחת בחשבון שמהמלוחים לוקחים בממוצע 4 חתיכות וגם מהמתוקים כי רוצים לטעום מהכל.
את צריכה לחשוב היטב על כמויות שבכל מקרה תלויות במשתנים שונים.
אם יש עוד אוכל חוץ מהאוכל הקטן?
אם לא את צריכה להכין כמות הרבה יותר גדולה מהמלוחים.
עוד אני יכולה להציע לך, זה נקנקיות קטנטנות על שיפודים, או קבבונים.
בהצלחה

bali

New member
מנהל
כמה רעיונות

אפשר להכין מיני טארטלטים מתוקים וקישים מלוחים, אפשר להכין מוסים בכוסיות קטנות, אפשר להכין טראפלס בטעמים., חטיפי "זית בבית" מלוחים או חטיפי מלאווח קטנים כמו קרואסונים במליות מלוחות ו/או מתוקות...

יהיה קירור באירוע?

יש איזו מגבלת כשרות?

adikal

New member
קינוחי ביס - המשך

תודה רבה לשתיכן!

האירוע הוא בבית מגורים ולכן יהיה קירור - אבל מוגבל. כלומר, יש מכסה מסוימת של מקום במקרר, אבל עדיין אחסנה של כוסיות תהיה אולי בעייתית.
מה שחשבתי לעשות הוא להתחיל להכין חלק מהמנות שניתן להקפיא מראש וביום האירוע להוציא מבעוד מועד.

אין לי תבניות להכנת טארטלטים אישיים, אבל אולי פשוט אכין זאת באמצעות תבניות שקעים שיש לי.

בנוגע לקלתיות המוכנות, יש למישהו מושג מה העלות פחות או יותר? ומה בנוגע לטעם? :) וכמובן, היכן ניתן לקנות כאלו?

מה דעתכם גם מבחינת כמויות, האם יש צורך באמת להכין 60 יחידות מכל מנה?
או שלא כל אחד חייב לטעום מהכל?

שוב תודה

revavonet

New member
חס וחלילה

ממש אין צורך להכין 60 מכל אחד, אבל כמו שאמרתי לך קודם, הכל תלוי בכמויות האוכל והאורחים שלך.
אם הם זללנים, צריך להכין יותר משאשר לחבורה של אנשים בדיאטה.

הטעם של הטארלטים המוכנים סביר.
צריך מליות טובות כדי שלא יהיה סתמי.
כשאני מכינה בבית אני תמיד מוסיפה משהו בקלתית, כשאני נאלצת לקנות אני מכינה מליות סופר טובות עם הרבה קראנצ'יות וכו.

למעלה