תפוחי עץ ממולאים אפויים ביין
תפוחים אפויים מעדן לחג.ו pirge ו 16:17 | 14/04/05 משאירים את הקליפה מתפוחי גרנד קולפים מסביב לתפוח פס של חצי ס"מ (זה מונע בקיעתו של התפוח בזמן האפיה) מנקים את פנים התפוח אבל משאירים חלק ממנו. מכינים מלית: שברי אגוזים:צימוקים:שוקולד צ'יפס:חלבה:מרשמלו: בסקויטים שבורים:בוטנים לא מלוחים:פירות יבשים קצוצים: שמים בקערה את מה שבחרתם. מה שאוהבים. ומוסיפים: מיץ לימון מעט סוכר וקינמון, ו2 כפות דבש. מערבבים. ממלאים את התפוחים במלית. מסדרים אותם עם הפתח למעלה בתבנית פיירקס בצורה צפופה. שמים על כל תפוח חצי כפית מרגרינה \ חמאה. ממלאים את התבנית ביין מהול במים אני גם שמה סוכר,טועמת להגיע לטעם טעים. היין והמים--- שיגיעו עד גובה חצי מהתפוחים. מכניסים לאפיה בחום 175 מעלות. בודקים אחרי 25 דקות. התפוח צריך להיות רך. מגישים עם גלידה\קצפת\ פירגה.