smallville619
New member
קינוח מדהים !!! תגידו לי שיש למישהי פה את המתכון ?
הי, הפנו אותי לפורום הזה אולי אתם יודעות ..
אז הוזמנתי להדסון היום, הוזמנתי כי אין לי בחיים מספיק כסף כדי לאכול שם,
חוץ מהעובדה שהאוכל היה מדהים, והכל שם כל כך טוב...
הביאו לי ליום הולדת אני חושב על חשובן הבית, מעין קינוח אחד הכי טובים שאכלתי בחיים שלי.
זה היה מקלות כאלה שהיה להם שכבה קראנצ'ית של לא יודע... באמת קשה להסביר למטה
ואז חצי מהמקלות האלה היה מוס שוקולד מריר מדהים... ועם השכבה הקראנצ'יט הזאתי והעובדה שזה מקלות זה היווה את אחד הקינוחים הטובים שאכלתי בחיים שלי
אני אנסה יותר טוב להסביר מה אני חושב שזה בערך
המוס עצמו, לא מתוק כל כך, לכן אני בטוח שיש שם שוקולד מריר, והרבה מאוד קקאו, כי הטעם של הקקאו היה מאוד מודגש שם, וגם זה היה מאוד קר המנה, אז אני משער שאי אפשר לאכול את זה בטמפרטורת החדר,
כלומר אולי זה משהו שמצריך הקפאה ?
הששכבה התחתונה זה קשה להסביר מה זה, זה יותר (ברור שלא עשו את זה ככה) כאילו לקחו קורנפלקס, ומעכו אותו, וזה משהו כזה... זה הטקסטורה, זה די מתוק, זה קשה להגיד איך עושים .. הגיוני שיש בזה אגוזים, ושהחלק הזה דורש משהו בתנור אולי ... נראה לי שהמתיקות שם באה מסוכר, יכול להיות (ואני זורק פה) שהם עושים סירופ סוכר, מפזרים מעל איזה תערובת של אגוזים, וסוג של משהו כמו קורנפלקס.. ואז מקפיאים את זה, ושוברים את הכל לחלקים קטנים וזה הבסיס.. באמת שאין לי דרך אחרת להסביר את זה..
תגידו לי שמישהי יודעת על מה אני מדבר ויש לה את המתכון ?
הי, הפנו אותי לפורום הזה אולי אתם יודעות ..
אז הוזמנתי להדסון היום, הוזמנתי כי אין לי בחיים מספיק כסף כדי לאכול שם,
חוץ מהעובדה שהאוכל היה מדהים, והכל שם כל כך טוב...
הביאו לי ליום הולדת אני חושב על חשובן הבית, מעין קינוח אחד הכי טובים שאכלתי בחיים שלי.
זה היה מקלות כאלה שהיה להם שכבה קראנצ'ית של לא יודע... באמת קשה להסביר למטה
ואז חצי מהמקלות האלה היה מוס שוקולד מריר מדהים... ועם השכבה הקראנצ'יט הזאתי והעובדה שזה מקלות זה היווה את אחד הקינוחים הטובים שאכלתי בחיים שלי
אני אנסה יותר טוב להסביר מה אני חושב שזה בערך
המוס עצמו, לא מתוק כל כך, לכן אני בטוח שיש שם שוקולד מריר, והרבה מאוד קקאו, כי הטעם של הקקאו היה מאוד מודגש שם, וגם זה היה מאוד קר המנה, אז אני משער שאי אפשר לאכול את זה בטמפרטורת החדר,
כלומר אולי זה משהו שמצריך הקפאה ?
הששכבה התחתונה זה קשה להסביר מה זה, זה יותר (ברור שלא עשו את זה ככה) כאילו לקחו קורנפלקס, ומעכו אותו, וזה משהו כזה... זה הטקסטורה, זה די מתוק, זה קשה להגיד איך עושים .. הגיוני שיש בזה אגוזים, ושהחלק הזה דורש משהו בתנור אולי ... נראה לי שהמתיקות שם באה מסוכר, יכול להיות (ואני זורק פה) שהם עושים סירופ סוכר, מפזרים מעל איזה תערובת של אגוזים, וסוג של משהו כמו קורנפלקס.. ואז מקפיאים את זה, ושוברים את הכל לחלקים קטנים וזה הבסיס.. באמת שאין לי דרך אחרת להסביר את זה..
תגידו לי שמישהי יודעת על מה אני מדבר ויש לה את המתכון ?