קינוח מטריף וקל: מקפא שמנת וחלב מרוכז עם ביסקוויטים

קינוח מטריף וקל: מקפא שמנת וחלב מרוכז עם ביסקוויטים

מקפא שמנת, חלב מרוכז וביסקוויטים מגן עדן מהאתר שלי, הכל טעים

מרכיבים

2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
פחית חלב מרוכז
חבילת פתי בר

אופן ההכנה

מקציפים את השמנת במיקסר עד שנוצרת קצפת יציבה.
מוסיפים את החלב המרוכז, וממשיכים להקציף דקה נוספת.
שוברים את הביסקוויטים לחתיכות גסות, ומקפלים פנימה לתוך הקצפת והחלב המרוכז.
יוצקים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה, ומעבירים לפריזר להקפאה.
אם אוכלים את זה ישר מהתבנית בכפית, כמו אצלנו, מוציאים מהפריזר כמה דקות לפני שמגישים. אם רוצים להגיש אלגנטי, חותכים לפרוסות ומגישים בצלחת כשהמעדן עדיין קפוא.
 
למעלה