מוציאים מהמקפיא פריגת מנגו שיפשיר חלקית
מקציפים 2 שמנת צמחית השף הלבן (או מיכל גדול - 500 מ"ל)
כאשר כמעט מוכן, מוסיפים תוך הקצפה את הפריגת מנגו וממשיכים להקציף עד שמוכן.
יוצקים לתבנית יפה או לתבנית אינגליש או לקעריות אישיות ומקפיאים.
כדאי להוציא מהמקפיא כעשר דקות לפני ההגשה.
שבארוחה חלבית אפשר שמנת מתוקה אמיתית.
אם אין ברירה ורוצים פרווה, אני תמיד ממליצה על זו של השף הלבן.
את ההמלצה קיבלתי מ- BB, אחרי ששנים נרתעתי מריץ'.
מחזיקה מעמד טוב מאד גם בחימום.