דורית ובניה
New member
קינוח פשוט וגם כשר לפסח
להלן- מוס נוטלה. זה רץ כבר הרבה זמן ברשת והיה גם בטור של אודטה בעיתון , אבל זה כל כך פשוט וטעים, שאם מישהי פספסה- בבקשה (10 מנות): לוקחים קופסת מוס נוטלה וקופסה שמנת מתוקה. מחממים בסיר על הגז ומערבבים עד שיש עיסה רכה וחלקה. בכלי אחר מקציפים קופסת שמנת מתוקה. מערבבים את הקצפת והשוקולד וזהו. לוקחים כלים שמתאימים למוס, מרפדים בניילון נצמד ,שופכים את המוס לצלוחיות ושמים במקרר. כשרוצים להגיש הופכים את הצלוחיות ומסירים את הניילון ויש מוס מ-ד-א-י-ם. אני הקפאתי את המוס ואז הגשתי כגלידה - פרפה. כדי שיהיה עוד יותר טעים ויפה לוקחים גביע דני/קרלו וכד´ בטעם וניל, מחממים 30 שניות במיקרו ושופכים מלמעלה על הפרפה. עשיתי את זה לליל הסדר וגם היום עשיתי לארוחת חג (כל פעם חוגגים עם צד אחר...) וזה שוס אדיר. בתיאבון.
להלן- מוס נוטלה. זה רץ כבר הרבה זמן ברשת והיה גם בטור של אודטה בעיתון , אבל זה כל כך פשוט וטעים, שאם מישהי פספסה- בבקשה (10 מנות): לוקחים קופסת מוס נוטלה וקופסה שמנת מתוקה. מחממים בסיר על הגז ומערבבים עד שיש עיסה רכה וחלקה. בכלי אחר מקציפים קופסת שמנת מתוקה. מערבבים את הקצפת והשוקולד וזהו. לוקחים כלים שמתאימים למוס, מרפדים בניילון נצמד ,שופכים את המוס לצלוחיות ושמים במקרר. כשרוצים להגיש הופכים את הצלוחיות ומסירים את הניילון ויש מוס מ-ד-א-י-ם. אני הקפאתי את המוס ואז הגשתי כגלידה - פרפה. כדי שיהיה עוד יותר טעים ויפה לוקחים גביע דני/קרלו וכד´ בטעם וניל, מחממים 30 שניות במיקרו ושופכים מלמעלה על הפרפה. עשיתי את זה לליל הסדר וגם היום עשיתי לארוחת חג (כל פעם חוגגים עם צד אחר...) וזה שוס אדיר. בתיאבון.