קינוח קרם גבינה בכוסות - שאלה

קינוח קרם גבינה בכוסות - שאלה

היי,
אכלתי במסיבה קינוח פשוט וטעים בכוס ואני רוצה להכין אך אין לי מושג איך מכינים את הקרם גבינה....
הוא היה יציב וטעים להפליא.

בתחתית היה בסקוויט מפורר גס
מעליו שוקולד מומס (לדעתי אני אכין גנאש)
ומעל היה קרם גבינה
ומעל הכל מעט שוקולד ציפס (אני אשים שברי מקופלת חומה)

האם מישהו מכיר ויודע איך מכינים קרם גבינה יציב וטעים?
 

bali

New member
מנהל
קרם גבינה

500 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
1 כוס סוכר
1 שמנת מתוקה
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
גרידת לימון או תפוז
כפית תמצית וניל

מערבבים יחד גבינה, אינסטנט פודינג, סוכר, גרידת לימון ווניל.
מקציפים שמנת מתוקה ומקפלים לתוך הגבינה.

מסדרים בכלים יפים ומקררים כמה שעות, אפשר גם לילה שלם.
 
תודה רבה. לא צריך לסנן או לחילופין גבינת שמנת

בכדי שיהיה יציב?

האם יהיה טוב בזילוף על טארטים אישיים קטנים?
 

bali

New member
מנהל
לא חייבים גבינה מסוננת או ג. שמנת

הפודינג מסמיך את הקרם ויהיה אפשר לזלף אותו.

אם את רוצה קרם ממש ממש סמיך, אפשר להשתמש בגבינת "טוב טעם" או ריקוטה, הן יותר סמיכות ו"יבשות". חבל להוסיף מלא שומן עם גבינת שמנת.
 
תודה רבה


 
למעלה