קינון

הילה35

New member
קינון

לאחרונה התעורר בי צורך לנקות את הבית, למיין מגירות וכד' מדי פעם אני עוברת על חתיכת תריס, ממיינת מגירה של מסמכים וכו',ועושה דברים שלא היספקתי לפני פסח. הכל כמובן ב slow motion. יש תחושה שאחרי הלידה לא יהיה זמן וכוח לזה... מכיוון שאיני "בעלבוסטע" רציתי להתייעץ עמכן על חומר ניקוי, אם ישנו כזה, שטוב לניקוי כסאות מרופדים שהריפוד לא יורד מהם וגם לספה שיש לי תחושה שאם אוריד ממנה את הריפוד ואכבס- הוא לא יתלבש עליה בחזרה. תמיד הברשתי את הריפודים, אבל אני מרגישה צורך באיזשהו חומר ריחני... ובכלל אם יש למישהי פטנטים או הברקות בנושאי נקיון, ריחנים לארונות בגדים וכד', אשמח לשמוע. יום מצויין לכולן

My Rom

New member
לגבי חומר ניקוי ....אז לאחר

כמה " תאונות " של הנסיך שלי על הספה והתייעצות באחד הפורומים המליצו לי על חומר ניקוי של חברת "מקרו" שהחנויות שלה ממוקמות במרכז - אין בצפון כלום. יש להם שמפו וסבון ניקוי שטוענים שהוא מעולה לספות....קניתי אותו אך טרם הספיקותי לנסות אותו.

חומר ריחני...

לניקוי הריפודים - חומץ. ד"א קצת חומץ במי השטיפה יוצרים אצלך בבית משטח החלקה מדהים - סכנת חיים ממש. ואני לפני הלידה כיבסתי את הבגדים של איילת ותליתי בארון, וכל פעם פתחתי את הדלת ונשמתי עמוק ריח של תינוק

catנוע

New member
../images/Emo18.gif עם חומרי ניקוי

בתור מישהי שהיתה מתעוררת בשלוש בבוקר ומסדרת ארונות אני מאוד מבינה אותך אבל חייבת להזכיר לך שצריך להזהר עם חומרי ניקוי בזמן ההריון. ישנם חומרים שמסוכן לנשום אותם או להשתמש בהם (חודרים דרך העור) אז גם אם נורא בא לך להשתמש דווקא בחומר מסויים, כדאי לבדוק קודם אם מותר. לגבי דברים ריחניים לארון בגדים הכי נחמד זה לקנות סבון מוצק שאת אוהבת את הריח שלו, לגרד אותו במגרדת, ולשים בתוך בד גאזה. זה מפיץ ריח מאוד נעים בארון
לא יודעת איזה פטנטים את מחפשת בנושא נקיון אבל יש פורום גם לזה בתפוז

הילה35

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

העצות כולן חדשות בשבילי ובהחלט אנסה. לגבי החומץ: האם הוא לא עלול לפגוע בצבע של הריפוד?

טלטל11

New member
לא כ"כ יודעת לעזור אבל ממליצה

לקנות כיסוי בצבע תואם לספה, בכל מקרה, כי חבל על הניקיון אם בעוד חודשיים שלושה הספה תתמלא בפליטות, הקאות וכו'
אצלי הספה מכוסה מאז ששפיצקי נולד, ועדיין איכשהו הוא הצליח באיזה הקאה או שתיים להגיע לכריות הספה שנאלצתי להוריד את הכיסויים ולכבס
אצלי לצערי הקינון פסח על הארונות, ועד עכשיו אני מנסה לאלץ את עצמי למצוא זמן (וחשק
) לסדר את ארונות הבגדים - אז תנצלי את המומנטום

הילה35

New member
חשבתי על זה.אבל רוצה שגם מתחת יהיה

נקי. תקף אותי צורך בהיגיינה...

My Rom

New member
כמו שהצעתי קודם

תנסי לשאול בפורום של
"טיפים קטנים לחיים" או משהו בסגנון. לי הם הציעו לי שם את השמפו של חברת "מקרו" במקום הקצף ניקוי של סנו שלא עושה הרבה.

דש1דש

New member
בא לך לקנן גם אצלי קצת?

אני ממש נחרדת מזה שאין לי כל יצר קינון..... מפחיד - הקטנה עוד תגיע ואז אבדוק אם לכבס לה את הבגדים
מה שכן - זה אומר שאין לי מושג על חומרי ניקוי והורדת כתמים - אני בכלל בעד לא להלחץ אם מתלכלך - אני אחליף את הספות כשהקטנה תיהיה בת 8 - עד אז לא מזיז לי - וזה התחיל כשקניתי - הרבה לפני שהגדולה נולדה! אילו ספות של בית עם ילדים. ולנקות? את זה עושה העוזרת

אם מדברים על עוזרות, אצלי היא

מקטרת שצריך משהו לכסות את הכורסאות, כי הן מתכסות בשערות של בע"ח... אבל חוצמזה יש חומרי ניקוי אורגניים וגם ללא חלקי חיות... שמוכרים בחנויות טבע.. השמפו לכלים שלהם מעולה. ויש להם גם אבקת כביסה/נוזל שמצוינת לתינוקות.

veredtered

New member
טוב לדעת על סבון הכלים

אצלנו העוזרת היא מלאך שהיא מסכימה לנקות עם כל החיות, ובאמת יש לנו כיסויים לספות שהיא מחליפה כל כמה זמן. אני סוגדת לעוזרת שלי, היא האדם הכי חשוב לי כי היא עושה לי כל כך טוב כשהיא מנקה
. ורד

הסבון לכלים של אקובר- EVOVER

לספה יש כיסוי ובאמת כל פעם מחליפה, אבל לכורסאות בשלב זה אין, אע"פ שאפשר להוריד את הכיסוי ולכבס...

למעלה