קינמון ולואיזה הולך ביחד?

לטעמי בניגוד ללימון

שיש בו חמיצות
הארומה של הלואיזה מתאימה יותר לטעמים ירוקים צמחיים כמו זוטה, אזוב, קורנית, פלרגוניום (שמכונה בטעות גרניום)
והקינמון יותר לעולם התבלינים כמו מוסקט, הל, פלפל שחור, ג'ינג'ר או בבישול לכמון
 

RSPA

New member
זה לא הולך זה רץ


משתלב מצוין בחליטות שונות (יחד עם תבלינים נוספים) .
למשל: חליטת צ'אי הודי או חליטה טוניסאית.
 
לואיזה וקינמון

אתמול הגישו לי תה לואיזה (מיובשת, לא עלים טריים) עם מקל קינמון, הטעם היה נורא ואיום...! אני מנסה להבין אם זה בגלל שאולי אחד המרכיבים היה מקולקל או מאד לא טרי או שפשוט השילוב הזה לא מוצלח.
ככל הידוע לי אין לי רגישות לא ללואיזה ולא לקינמון.
 
הצמחים האחרים שרשומים שם

כל כך חזקים גם בטעם וגם בפעילות שאני תמהה למה הכניסו לשם גם לואיזה
אבל בהחלט יתכן שמינון ספציפי מול מינוןן ספציפי של אחרים זה מסתדר, בגדול למי שלא מדד וניסה ומינן לא הייתי ממליצה על החיבור הזה
 
למעלה