קינמון
בזמן האחרון יוצא לי לשלב קינמון ביותר ויותר מאכלים.
זה תבלין שבצעירותי די נרתעתי ממנו, אבל אני נהנה לגלות את האיכויות שלו.
זה התחיל בבישול הודי ששילבתי מקלות קינמון בתבשילים.
אחר כך שילבתי קינמון בהכנת אורז לבן (זה מקפיץ מאד טעמים).
לפני שבוע אכלתי בסינג לונג והם שמים קינמון באגרול. בביס הראשון זה מוזר, אבל מהביס השני זה מוצלח ונכון.
כשאני מבשל לילדים מיץ אגסים ושזיפים (מיובשים) אני מוסיף קינמון והם אוהבים.
אילו עוד שילובים יכולים להיות מוצלחים לקינמון בבישול?
בזמן האחרון יוצא לי לשלב קינמון ביותר ויותר מאכלים.
זה תבלין שבצעירותי די נרתעתי ממנו, אבל אני נהנה לגלות את האיכויות שלו.
זה התחיל בבישול הודי ששילבתי מקלות קינמון בתבשילים.
אחר כך שילבתי קינמון בהכנת אורז לבן (זה מקפיץ מאד טעמים).
לפני שבוע אכלתי בסינג לונג והם שמים קינמון באגרול. בביס הראשון זה מוזר, אבל מהביס השני זה מוצלח ונכון.
כשאני מבשל לילדים מיץ אגסים ושזיפים (מיובשים) אני מוסיף קינמון והם אוהבים.
אילו עוד שילובים יכולים להיות מוצלחים לקינמון בבישול?