קיסיריה - מחשבות והערות שלכם

Music4Life

New member
קיסיריה - מחשבות והערות שלכם../images/Emo124.gif

זה סתם רעיון כזה...קיסיריה עוד יומיים
כמו שברור לכולם אז חשבתי ככה בגלל על ההתרגשות שאולי יהיה לחלק מכם כל מיני דברים שהייתם רוצים להגיד בקשר לזה. ספרו נגיד מה אתם מכינים (אם אתם מכינים משהו) או על ההתרגשות שלכם הגדולה (שלי ענקית, מה פעם ראשונה) חבל שמיטל וניקול לא פה, הן אוהבות לכתוב
אז אם למישהו יש מה לכתוב, תרגישו חופשיים!!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אם הייתי באה לקיסריה...

זה היה טוב!
חחחח... רציתי לבוא, אבל זה לא הסתדר לי בגלל כמה סיבות: - יש יומולדת
לחברה שלי- "יש חגיגה אומרים בעיר מסיבה"
אז אנחנו עושות לה מסיבת הפתעה!!!
- אני לא מתכוונת לשלם 200 ש"ח בשביל הופעה, למרות שהיא מדהימה
... הבנתי שבשורות הראשונות המחיר הוא יקר מאוד, ואם כבר הייתי באה אז הייתי יושבת בשורות הראשונות עם המעריצים ועם אלו שאני מכירה, אבל זה לא מלהיב אותי במיוחד, אז וויתרתי על הרעיון.. (אני אקנה את הD.V.D) - ההורים לא מרשים לי לבוא גם ככה..
בכל מקרה, תהנו בהופעה
(איך אפשר שלא...
) ואני מחכה לראות אותה איכשהו ב-D.V.D או בטלוויזיה... נ.ב 28/09 זה תאריך יפה
אהבתי.. אהבתי... חחחחחחחחחח

Music4Life

New member
חבל באמת שאת לא באה

אבל יש לך מספיק סיבות, שאני מבינה אותם... אני מזה מתרגשת..ראיתי את ההופעות האלה בטלוויזיה (2 מהן) ופשוט השתגעתי עם המוסיקה והכל, אז עוד להיות בהופעה הזאת במציאות זה מדהים בשבילי, אני הולכת להרגיש את האדרינלין בטירוף, וזה הולך להיות חלום!
את לא הכי מעריצה...אבל בשביל מעריצים של שרית זה ממש גן עדן. זאת ההופעה שכולם מחכים לה!! עוד יומיים...שהזמן יעבור כבר! נראה את כולם שם!!

tamam44

New member
אני אספר לך משהו ....

אני לא כל כך מתרגש אבל אני רוצה כבר לראות מה יהיה השיר הפותח ומה שרית תלבש ואני רוצה לראות כבר את השירים מהדיסק החדש על הבמה, שאלת מה אנחנו מכינים ? אז ככה, אני מכין מצלמת וידאו ..... נה נה בננה , יש לי מצלמה !!! חחחחחחחחחח אז מי שירצה עותק שישלח לי קלטת אני אשכפל לו ...

Music4Life

New member
ברק תודה על ההצעה!!

אני מקווה שאתה יושב קרוב ומצלם טוב!!!!
גם אני מתה כבר לראות מה שרית תלבש והכל! קשה לי לחכות!! אני אביא מצלמה דיגיטלית אני מקווה

מושיק20

New member
ברק....

אני מקוה בשבילך שלא יתפסו אותך עם המצלמה.... לפי איך שאני יודע הם לא נותנים להכניס מצלמת וידיאו כי ההפקה אוסרים לצלם. לפני שנה רציתי לצלם את שרית בקוסמוס במסע ההחתמות, ועמוס לא נתן לי
אז בכלל קיסריה- ממש אין מצב. אני מקוה שתצליח להשחיל את המצלמה

tamam44

New member
כבר צילמתי שנה שעברה אז . . . . .

אני בטוח אוכל לצלם גם השנה, וגם אם לא, אז ההורים שלי ידברו עם אבי גואטה כי אמרתי כבר שאנחנו קרובי משפחה, אז יכול להיות שלא יהיה אכפת לו ..

למעלה