קיסרי בהרדמה מלאה

אלגה06

New member
קיסרי בהרדמה מלאה

מבקשת לשמוע הכל רק ממני שעברה הרדמה כללית. הכנה לניתוח? זמן ניתוח? זמן התאוששות? מתי קמים? מתי רואים את התינוקת? מתי הולכים הביתה?

קיסרי בהרדמה מלאה - הכנה לניתוח

בדרך כלל באים ערב לפני לבדיקות ואז למחרת הניתוח. זמן הניתוח - צ'יק צ'ק משהו כמו רבע-חצי שעה. התאוששות כמה שעות (בחדר התאוששות) קמים מהמיטה כמה שעות אחר כך - יש האומרים כמה שיותר מהר יותר טוב (פחות כואב בהמשך) ואת התינוקת רואים - זה תלוי בבית החולים. אני הייתי בחדר התאוששות בלילה אחרי ניתוח שהיה בחצות ורק בשמונה בבוקר ראיתי את התינוקת (עד אז הסתפקתי בתמונות פולרויד שלה בחדר התאוששות - מאוד מומלץ שיצלמו לך משהו שיכולים להראות לך)- ורק בבוקר יכלו להעלות אותי למחלקה וראיתי אותה - אבל ייתכן וזה שונה מבית חולים לבית חולים. ומתי הולכי הביתה? הולכים לדעתי אחרי ארבעה או חמישה ימים. שוב, תלוי בך ובתינוקת. בהצלחה בניתוח ושיהיה במזל טוב, ופרט אחד נוסף - אין בעיה להניק אחרי קיסרי גם בהרדמה מלאה (הנקתי שנה וחצי אחרי זה) מקווה שעזרתי.

אצלי היה ניתוח חרום,

ככה שמרגע שהחליטו על ניתוח ועד שאיתן היה בחוץ עברה איזה חצי שעה. עוד איזה רבע שעה לתפירה+שעתיים בחדר התאוששות.השעתיים בחדר התאוששות הם דבר קבוע,גם בלידה השניה עברתי הרדמה מלאה-אחרי הלידה,והשהיה בחדר התאוששות גם שעתיים) מכיוון שאיתן היה בפגיה והורידו אותי מהמיטה אחרי 18 שעות בערך,התקלחתי ונלקחתי אחר כבוד בכסא גלגלים לראות אותו.

למעלה