קיפודים בעיר היין!

cobainos

New member
קיפודים בעיר היין!

אתמול ראיתי בגינה(או מה שזה לא יהיה) של הבניין שלי קיפוד!וזאת פעם 3 בקיץ הזה שאני רואה קיפודים מסתובבים להם בלילה...אני די בטוח שזה קיפוד כי התקרבתי מאד והייתה לו תצורה...(קוצים,צורה עגולה וכו') מה הולך כאן?חיה חמודה,באמת..אבל אוהבת להידרס.

יאא אני מתה על קיפודייים...../images/Emo9.gif

חיה חמודה בטירוווף..
מה ז"א מאוד אוהבת להדרס?מי דרס פעם קיפוד??? והנה תמונה!

cobainos

New member
גם אני אוהב,הם מתוקים רצח

אבל ראיתי פעמיים או שלוש קיפודים דרוסים,וזה היה לי עצוב לאללה אם כבר מדברים חיות דרוסות,היום קפץ לי חתול לכביש והבאתי בלימה עם חריקה שנשמעה בכל העיר לדעתי... חתולים זאת פשוט חיה טיפשה,העיקר שהוא ניצל.

SupeRonit

New member
../images/Emo46.gif

א.גם אני לא אוהבת כל מיני דברים-אני לא הולכת ודורסת אותם ב.החתולים "הטיפשים" האלה נמצאים במלחמת הישרדות יומיומית בגלל לא עוול בכפם-הם נולדו והם לא בחרו להיוולד ולהיות נידונים לחיים של קור קיצוני,חום קיצוני,רעב,צמא,התעללויות ודריסות-במקום לעשות מצווה שבמדינה הזאת ולעקר ולסרס חתולים בחינם (לא מכל דבר חייבים להרוויח כסף),אז זה בתשלום "סמלי" (שכיום אפילו אותו יש כאלה שלא יכולים להרשות אותו לעצמם,ובטח מעדיפים לוותר עליו) * האירוני הוא שכל אחד בביתו מסרס ומעקר את חתוליו (כשהם נצמאים ב
)-ואילו את חתולי הרחוב,שאלה הם שחשופים אחד לבני המין הנגדי (מה שנקרא:"מצא מין את מינו")-אף אחד לא מסרס,כי הם שייכים לרחוב=שייכים לאף אחד.. ג.כנראה שגם אותי את לא אוהבת-כי כל פעם שנדרס חתול יש לכך לפחות ילד אחד שהוא עד לזוועה,ועוד 20 ילדים אחר כך שעדים לגופתו של חתול מוטלת על הכביש (עד שמישהו טורח לפנות את הגוויה)-אני הייתי עדה לדריסה של חתול,וזה מזעזע מדיי. * בתחילת שנת הלימודים הקודמת בצהרי היום,אני ואימי התקשרנו ל-106 שיבואו לפנות גופה של חתול שהיתה מוטלת על כביש ראשי (גיבשטיין) בקירבת בית ספר
רצינו למנוע מילדים ביומם הראשון-לחזור הביתה ולראות את זה....רק חבל שעוד 30 לפנינו,עברו,ראו והחליטו לחסוך לעצמם שיחת טלפון-הרי אם כבר ראיתם (וראיתם
)למה להדחיק-להתעלם מזה לא יעזור,ברור לכולם מה קורה

צחקתיי!!!

תנו לחיות לחיות!! אני לא רצינית בעניין הזה! זה כמו שאני יבוא וידרוס ערס...וואלה רעיון אני רק מסכימה עם נעם שזו חיה מטומטמת...

cobainos

New member
מסכים עם כל מילה../images/Emo45.gif

אבל אני נגד סירוס מה הקטע בלסרס?להכחיד גזעים כל הזמן?סה"כ אני רואה שחתולי רחוב לא סובלים כ"כ..לפחות לא פה באיזור..פה ושם יש כאלה שמתעללים(ואני מאחל לכל נבלנה שמתעלל בחתול\ה שימות) בכל שכונה יש לפחות כמה אנשים שמאכילים אותם. לקור ולחום הם רגילים,יש דבר כזה שנקרא הסתגלות...(אם למדת ביולוגיה את יודעת)

SupeRonit

New member
../images/Emo18.gif דוגמא קשה לפנייך ../images/Emo18.gif

חשבתי הרבה זמן על ההתנגדות שלך,והגעתי למסקנה 1-אני לא מסכימה איתך.אני אסביר: א.אני לא חושבת שסירוס יכחיד את גזע החתולים,כי תמיד יהיו חתולי בית שאפשר יהיה להרבותם באופן מסודר.זאת אומרת עד כמה מכני שזה נשמע-התכוונתי לכך שהרבייה תהייה באופן מסודר-כשברור שלגורים הנולדים יש
להיוולד אליו,ולא באופן טבעי שברור שלאף אחד אין אפשרות לפקח על כך. ב.קצב הרבייה שלהם הוא מסחרר.ועדיף לסרס,ואפילו "להכחיד" מאשר לידון מיליוני (ועד כמה שזה עצוב המספר הזה לא מוגזם) גורים חסרי ישע לחיים של סבל. ג.אתה אומר שאפשר להסתגל,ואתה צודק.זה כנראה טבע האדם (וגם של התחולים
) להתרגל לדברים גם כאלה שהם לא טובים ו/או שליילים (אתה בטח שאתה לא רוצה שאני אתן לך דוגמא איך הגוף מתרגל לקום כל יום בשש אחרי שש שעות שינה
). ד.המודעות לנושא עלתה ברמות שמעוררות פליאה חיובית (אזרחי ישראל מזיזים את התחת ומוציאים כסף מכיסם לרווחת חתול=
)-אכן יש יותר מאכלי חתולים (אך בעייני מספיק חתול אחד רעב,כי הוא עולם ומולאו),ופחות מתעללים (אך אני תמיד אזכור תמונה קשה של ילד שפשוט ראה חתול מסתתר מתחת לעץ שהיה שתול בתוך ריבוע קט-הוא הבהיל את החתול ורץ מהר לכיוון הנגדי,שהתחול לא יוכל לברוח-החתול עשה אחורה פנה-והילד בעקבותיו,וכך חוזר חלילה הילד התעלל בחתול המבוהל שלא היה לו לאן לברוח
.)אך תמיד יהיו חתולים שיפלו לידיים מתעללות וחתולים רעבים שלא יגיעו לחצר בה מאכלים חתולים. * סיפור לסיום: החורף שעבר עלינו היה גשום.גשם=ברכה לכנרת אך הרטיבות והקור=אסון לחתולי הרחוב..יום אחד אמא שלי מתקשרת מהעבודה שלפני שהיא יצאה לעבודה היא ראתה בחנייה שלנו חתולה שוכבת-כנראה קפאה.אמא שלי אמרה לי מהר לקרוא לשכנה (שהיא גם זאת שמאכילה אותם) ולנסות להציל את החתולה על ידי כך שנכסה אותה ונחמם אותה.מהר רצתי ושמתי עלייה מה שהצלחתי לתפוס ביד,והשכן (השכנה לא הייתה) הביא מכנס חם של הילד.החתולה גססה לנו מול העיניים.פתאום הרימה את ראשה-חשבנו שהיא כנראה הצליחה להתאושש,בזכות כך שחיממנו אותה...טעינו-לאחר זמן קצר (שאנחנו היינו שם-לפני זה היא שכבה שם שעות ארוכות,כי התברר שאח שלי ראה אותה בבוקר והטמבל לא אמר כלום) היא נפטרה,וכל אותו זמן רציתי להחזיק אותה,אבל חששתי שרק מהפחד היא תמות-וכך היא הלכה מאיתנו בודדה כל כך-אז הסיפור הזה מוכיח שהם לא מסתגלים כל כך כמו שנדמה לנו

NoWords

New member
וואו :[

עצוב הייתי אומרת... ואת צודקת בקשר לסירוס, התחלתי לכתוב תגובה אבל לא ידעתי איך לבטא את עצמי.

cobainos

New member
הלו!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifלא דורסים חיות!

לא חתולים,לא כלבים,לא קיפודים,לא סוסים,לא פרות,לא גמלים ולא שום דבר רק ג'וקים,אבל זה לא באמת חיה.

כן, גם אני שמעתי על זה!

אבל עוד לא יצא לי להתקל בזה השנה (לפני כמה שנים ראיתי). איזו חיה מתוקה

Guy Schlesnar

New member
איפה שאני גר,פעם היו הרבה חיות

אני גר ממש צמוד למשולש ז'בוטינסקי. לפני שתאוות הבצע של ניצן השתלטה עליו גם שם,יכולתי לראות המון בע"ח בשדה ההוא. היו צבים,קיפודים,חפרפרות שכמובן נדיר לראות,אבל ראיתי פעמיים חפרפרות חיות ואחת מתה. היו חולדים,קיפודים,דוכיפתים,להקות יונים ענקיות,וגם אייל ראיתי שם פעם אחת. אני מניח שעכשיו ראית אותו כניצול משדות שם שמחפש מקום אחר,רק שאני די פסימי לגבי השרדות של החיות האלה.

חןשסק

New member
גם אני ראיתי קיפודים בשכונה שלי

מסתבר שהם חיים גם במקומות עירוניים

yehuda18

New member
שלי

שגם משתנה כל הזמן האמת הרקע הנוכחי נראה לי קצת מעאפן, אולי אני אחליף בקרוב

למעלה