../images/Emo18.gif דוגמא קשה לפנייך ../images/Emo18.gif
חשבתי הרבה זמן על ההתנגדות שלך,והגעתי למסקנה 1-אני לא מסכימה איתך.אני אסביר: א.אני לא חושבת שסירוס יכחיד את גזע החתולים,כי תמיד יהיו חתולי בית שאפשר יהיה להרבותם באופן מסודר.זאת אומרת עד כמה מכני שזה נשמע-התכוונתי לכך שהרבייה תהייה באופן מסודר-כשברור שלגורים הנולדים יש
להיוולד אליו,ולא באופן טבעי שברור שלאף אחד אין אפשרות לפקח על כך. ב.קצב הרבייה שלהם הוא מסחרר.ועדיף לסרס,ואפילו "להכחיד" מאשר לידון מיליוני (ועד כמה שזה עצוב המספר הזה לא מוגזם) גורים חסרי ישע לחיים של סבל. ג.אתה אומר שאפשר להסתגל,ואתה צודק.זה כנראה טבע האדם (וגם של התחולים
) להתרגל לדברים גם כאלה שהם לא טובים ו/או שליילים (אתה בטח שאתה לא רוצה שאני אתן לך דוגמא איך הגוף מתרגל לקום כל יום בשש אחרי שש שעות שינה
). ד.המודעות לנושא עלתה ברמות שמעוררות פליאה חיובית (אזרחי ישראל מזיזים את התחת ומוציאים כסף מכיסם לרווחת חתול=
)-אכן יש יותר מאכלי חתולים (אך בעייני מספיק חתול אחד רעב,כי הוא עולם ומולאו),ופחות מתעללים (אך אני תמיד אזכור תמונה קשה של ילד שפשוט ראה חתול מסתתר מתחת לעץ שהיה שתול בתוך ריבוע קט-הוא הבהיל את החתול ורץ מהר לכיוון הנגדי,שהתחול לא יוכל לברוח-החתול עשה אחורה פנה-והילד בעקבותיו,וכך חוזר חלילה הילד התעלל בחתול המבוהל שלא היה לו לאן לברוח
.)אך תמיד יהיו חתולים שיפלו לידיים מתעללות וחתולים רעבים שלא יגיעו לחצר בה מאכלים חתולים. * סיפור לסיום: החורף שעבר עלינו היה גשום.גשם=ברכה לכנרת אך הרטיבות והקור=אסון לחתולי הרחוב..יום אחד אמא שלי מתקשרת מהעבודה שלפני שהיא יצאה לעבודה היא ראתה בחנייה שלנו חתולה שוכבת-כנראה קפאה.אמא שלי אמרה לי מהר לקרוא לשכנה (שהיא גם זאת שמאכילה אותם) ולנסות להציל את החתולה על ידי כך שנכסה אותה ונחמם אותה.מהר רצתי ושמתי עלייה מה שהצלחתי לתפוס ביד,והשכן (השכנה לא הייתה) הביא מכנס חם של הילד.החתולה גססה לנו מול העיניים.פתאום הרימה את ראשה-חשבנו שהיא כנראה הצליחה להתאושש,בזכות כך שחיממנו אותה...טעינו-לאחר זמן קצר (שאנחנו היינו שם-לפני זה היא שכבה שם שעות ארוכות,כי התברר שאח שלי ראה אותה בבוקר והטמבל לא אמר כלום) היא נפטרה,וכל אותו זמן רציתי להחזיק אותה,אבל חששתי שרק מהפחד היא תמות-וכך היא הלכה מאיתנו בודדה כל כך-אז הסיפור הזה מוכיח שהם לא מסתגלים כל כך כמו שנדמה לנו