קיפודית, אני מזדהה איתך...

מיכל :)

New member
קיפודית, אני מזדהה איתך...

אני לא חושבת שאני בגיל של האנשים כאן.... אני בת 13.. לפני יותר משנה, טסנו אני ואח שלי וההורים שלי, שניהם, טסנו לטיול של שנה מסביב לעולם... וכשחזרנו, בערך חודש אחרי זה הם אמרו לנו... ואני ואח שלי ישבנו בהלם.. מאז הכל שונה.. אני עוד מתגעגעת לימים שהיו... בטיול.... וחושבת על הימים שיהיו... אח שלי לקח את זה בקלות אבל אני יודעת שהוא סובל נורא..... אני לא חושבת שאני הולכת לספר לכם כאן הכל, אני רק חדשה וזאת הודעה ראשונה.... אבל בבקשה תשלחו דעה לפחות על מה שכתבתי עד עכשיו.... מקווה לעזור גם לכם מיכל

adam65

New member
מיכל יקרה

כולנו עברנו חוויה דומה בצורה כזאת או אחרת, מה שאת תיארת (מיד אחרי טיול סביב העולם) הוא בהחלט יוצא דופן ומפתיע, משום שטיול כזה אמור לקרב ולא להרחיק בין בני זוג. מה המצב שלכם כרגע? ההורים כבר התגרשו? אתם גרים אצל אמא? ובן כמה אחיך?

מיכל :)

New member
תשובה....

המצב שלנו כרגע קצת קשה.... ההורים כבר התגרשו... אנחנו גרים אצל אמא ופעם בשבוע אצל אבא ופעם בשבועיים סוף שבוע אצל אבא... אחי בן 11...

smily2002

New member
תשובות לכל ההודעה!

אני חושב שלספר זה לא נורא אבל זה העניין שלך ולא שלי, קחי את הזמן? אולי הטיול היה במיוחד כדי שתיהנו לפני ההודעה הקשה בחייכם! ואני מתנגד לרמז שילדים מתחת לגיל 13 נוקחים עניין כזה בדיכאון ובכאבים גדולים יותר מלאחרים, זה תלוי במאורע שבגללו ההורים התגרשו,אופי ההורים והאופי של הילד! אני בעצמי בן 11 ואני לא עד כדי כך ב-דיכי ביכי!
עמרי האגדי

למעלה