קיפוח משמעותי בתוכנית פינוי בינוי

chen001

New member
קיפוח משמעותי בתוכנית פינוי בינוי

הוחלט באזור מגורי לקדם תוכנית פינוי בינוי גדולה של בניינים רבים . על פי התוכנית חלק מדיירי הבניינים יקבלו שטח גדול יותר בעשרות אחוזים לעומת אחרים בקרקע העתידית לעומת המצב הנוכחי . בנוסף מתכננת העירייה להפקיע בחלק מהשטח שנמצא באזור מגורינו שטח גדול מאוד ולהעביר חלק מהדיירים לאזור רועש מאוד שנמצא על כביש ראשי מאוד. העירייה אשרה את התוכנית וגם הוועדה המחוזית. מה ניתן לעשות ? שמעתי שיש הליך שנקרא: עתירה מנהלית. מה הסכום המקובל הנדרש להליך זה ?
האם ידוע לכם על גופים משפטיים הפועלים בחינם או תמורת סכום נמוך יחסית שאפשר לפנות אליהם ? אשמח לקבל טלפונים שלהם.

zammy

New member
מידע לא מסודר ומבלבל

אם הוחלט רק לקדם תכנית- איך יודעים כבר על חלוקת הזכויות בשטח, האם ראית מסמכים, תשריטים?
קשה לי להאמין שיוזם התכנית יפלה בין בעלים. גם מוסדות התכנון לא יתנו לכך יד.
אם רק הוחלט לקדם כיצד העירייה כבר אישרה וגם ההועדה המחוזית?
אם זו תכנית איחוד וחלוקה ללא הסכמת בעלים כל בעל אמור לקבל הודעה על זכויותיו בתכנית.
האם אתה בעל קרקע?
מה מספר התכנית?

חסרים פרטים רבים לצורך השלמת התמונה...

כפי שהוסבר לעיל, צמד המשפטים "הוחלט לקדם" ו - "אושרה" לא הולכים יחדיו בהליכי תכנון.
יש להבין אם מדובר בתוכנית איחוד וחלוקה ללא הסכמת הבעלים או בהסכמה,
יש להבין מהו חלקך בתוכנית הזו.

כל תוכנית כזו מחוייבת בליווי טבלת איחוד וחלוקה שמטרתה לוודא שכולם מתעשרים באופן דומה. אם לא כך הדבר, ביכולתך לשכור שמאי מטעמך ולערער על איזון הטבלה.

אתה יותר ממוזמן להעביר אלי גוש וחלקה ואנסה לסייע.
גילוי נאות: באם הנכס בצפון, לצערי אני מנועה מלסייע היות ומשרדי נותן ייעוץ למשרדי הועדה המחוזית.

בברכה,
עו"ד ירדני לילך, שמאית מקרקעין

פרל דוד

New member
התחדשות עירונית בישוב סמוי מעין - התייחסות.

קיבלת התייחסות רצינית ולא מעט שאלות עקב הדיווח המבולבל שלך, ולכן יש לי רק הערה לסדר...
מדובר על "התחדשות עירונית" ולא על "פינוי בינוי" והליך זה מקודם ע"י מחלקת הנדסה ותכנון של הרשות המקומית ואני מניח שיש פרוייקטור בתכנית מטעם המועצה/עיריה שאיתו ניתן לדבר ולשאול.

הליכי האישור עוברים דרך ועדה בין משרדית המנוהלת ע"י משרד השיכון , כשמשך הליכי האישור מתפרש על בין 5 ל- 7 שנים מרגע סיום הליכי התכנון המתארי של הועדה המקומית.

יש לי תחושה שאתה ניזון משמועות של בעלי אינטרסים כאלה ואחרים.

מדוע אתה חושש מלרשום את שם הישוב ?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
פרל דוד סלולרי - 052-8964914
מידענות,איתור מקרקעין, יזמות בנדל"נ, יעוץ פרטני למתחמי נדל"נ.

מייל - [email protected]">[email protected]

למעלה