קיפוח של צופי הלילה!

קיפוח של צופי הלילה!

אני רוצה להסב את תשומת ליבכם למשהו מאוד לא יפה שעושים באקזיט בשיטתיות ...פשוט מתעלמים מאיתנו, צופי הלילה...מה בסך הכל ביקשנו?! קצת יחס...שיזרקו מילה ..שתיים. שידברו אלינו ,צופי הלילה האדוקים..זה פשוט מעליב שאפילו למספרי טלפון אנחנו לא יכולים להתקשר(כי זה כבר לא רלוונטי!!) או לענות על איזו חידה..כלום. אז אני פונה לכל מי שיכול(גם אם הוא לא רוצה) לעזור לי לשנות את זה או להעביר את ההודעה שלי למקום שיעשו איתה משהו(ולא ינגבו את התחת) אז אני מודה לפורום על הבמה ו..שיהיה לכולם לילה טוב.

תקשיב אני לא חושבת שזה יעזור

זה לא קיפוח!!! השידור בלילה הוא שידור חוזר!! אם בכל שידור חוזר יכלת לענות על החידות זה היה נראה לך הגיוני!? לא..ככה שאקזיט רואים ב-5 ואם אתה לא יכול אתה רואה בלילה.. אבל בלילה זה שידור חוזר ואם אתה רוצה לענות על החידות אתה צריך לראות בחמש בצהריים...

anat234

New member
אהה אני מבינה ../images/Emo3.gif

כי בתחילת העונה [שלפני הוילה] כל הזמן אמרו דבר קטן לצופי הלילה.. ועכשיו כבר לא
תקווה שההפקה תראה את זה

שידור הלילה הוא שידור חוזר

תגיד לי תוכנית אחת שמתייחסת למבצעים של שידורים חוזרים? אנחנו מאד מודעים לכם, גם לאלו שצופים דרך הVOD או דרך קטעי הוידאו באתר.

**הקיפוח**

ערב טוב לכולם: אני לא אומר שאקזיט צריכה להתייחס לצופי הלילה במבצעים ובסקרים(אפילו שזה היה יכול להיות מאוד נחמד)..זה לא כלכך קשה לפתוח קו שיהיה פתוח בלילה, משהו שהוא רק לצופי הלילה, מהשעה 2בלליה. אני לא יודע מה בדיוק אבל זה יכול להיות מגניב(חוץ משבחיים לא יעשו את זה כי זה מעודד בני נוער להשאר עד מאוחר.) טוב אז הכוונה שלי היא שבסך בכל ביקשתי יחס..שיגידו איזה משפט לצופי הלילה/v.o.d באמת שלא צריך יותר מזה.. כמו לילה טוב...צפיה נעימה..או אם ו..רוצים ללכת על משהו גדול יותר לעשות פרק שהוא בנושא צופי הלילה המסכנים(שיהיה מוקדש להם ,לנו,באהבה מאקזיט.) טוב אז אחרי שהבהרתי את עצמי שוב..אני מודה לכם ואם זה יגיע להפקה אז אני אשמח!

התוכנית משודרת אחה"צ

לכן, מה שיש זה שידור חוזר. שכבר היה, נגוז, עבר וכו'... כן יש התייחסות לצופי הלילה, לפעמים יש דברים שאנחנו מוסיפים שיש רק בלילה, בגלל ההגבלות של גילאי הצפייה. לגבי קו הטלפון - הוא פתוח 24 שעות, אתה מוזמן להתקשר מתי שבא לך. אנחנו עובדים במשך היום. יום טוב.

למעלה