קיפוי מרק היכן ניתן להשיג בארץ כף לקיפוי קצף ושומן מהמרק? תודה
Y yair_bar New member מנהל 17/9/16 #2 אני משתמש בכף גדולה מחוררת המיועדת להוצאת מטוגנים מהשמן יש בכל סופר ועולה שקלים בודדים.
א אליה467 New member 17/9/16 #3 קיפוי שים לב מה שאני מחפשת נועד למטרות אחרות. המסננת הרבה הרבה יותר דקה, חורים זעירים מאד כדי שמולקולות הקצף והשומן שבמרק יתפסו.
קיפוי שים לב מה שאני מחפשת נועד למטרות אחרות. המסננת הרבה הרבה יותר דקה, חורים זעירים מאד כדי שמולקולות הקצף והשומן שבמרק יתפסו.
G galmintz New member 17/9/16 #4 יש כמה שיטות לקיפוי: בכף רגילה ולקפות בעדינות. להשתמש במסננת קטנה זולה ממתכת כמו זאת למשל או קטנה יותר. לשומנים: לבהיח כמה קוביות קרח במגבת רב פעמית ולעבור על פני הנוזל, השומן יקפא ויצמד למגבת. להעביר את המרק למקרר ולחכות ששכבת השומן תקפא מעל המרק ולהסיר את שכבת השומן בקלות - השיטה הקלה והטובה ביותר. להסיר את הסיר מהכיריים, להטות את הסיר ולהסיר בכף את רוב השומן שצף. לא מסיר את כל השומן. להשתמש בכלי מיוחד להפרדת שומן. להשתמש במשאבת רוטב מזכוכית שטובה גם לשאיבת שומן. מקווה שעזרתי
יש כמה שיטות לקיפוי: בכף רגילה ולקפות בעדינות. להשתמש במסננת קטנה זולה ממתכת כמו זאת למשל או קטנה יותר. לשומנים: לבהיח כמה קוביות קרח במגבת רב פעמית ולעבור על פני הנוזל, השומן יקפא ויצמד למגבת. להעביר את המרק למקרר ולחכות ששכבת השומן תקפא מעל המרק ולהסיר את שכבת השומן בקלות - השיטה הקלה והטובה ביותר. להסיר את הסיר מהכיריים, להטות את הסיר ולהסיר בכף את רוב השומן שצף. לא מסיר את כל השומן. להשתמש בכלי מיוחד להפרדת שומן. להשתמש במשאבת רוטב מזכוכית שטובה גם לשאיבת שומן. מקווה שעזרתי
G galmintz New member 18/9/16 #6 למה את חוזרת שוב על מה שנכתב? השומן לא עולה למעלה כי הוא תמיד נמצא למעלה, פיסיקה.