קיפולי סופ"ש - הגודל קובע!

udiwudi

New member
קיפולי סופ"ש - הגודל קובע!

אז שוב שלום. הכנס נגמר (חבל), היו מילואים (ויש גם היום), וצריך לחזור לעבודה. ובכל אופן נמשיך לקפל. מאד התרשמתי בכנס מהקרנף של בריל שפול הביא - במיוחד מהגודל שלו. מסתבר שרק הגודל מביא נופך אחר לגמרי למודל המוגמר - חזות פיסולית מרשימה שאין במודלים קטנים, הבחנה בניואנסים של הקיפול הרטוב, מראה אורגני וחי וכד'. אז החלטתי שגם אני רוצה... (ונמאס לי בינתיים ממיקרו אוריגמי...) קיפלתי בקיפול רטוב מנייר פבריאנו 200גר 70סמ (זה הכי גדול שמצאתי) את הפיל והקרנף של בריל. היה כיף לקפל, ויצא שונה מכל דבר שקיפלתי עד כה - באמת הרגשתי יותר כמו מפסל מאשר אוריגמיסט. גם חוויית הקיפול הרטוב עם נייר כזה כבד (200גר בכל זאת) היה מאד מהנה. כשהדגם מתייבש יש לו משקל ונוכחות לא מבוטלים. אודי. נ.ב. צירפתי לתמונה של הפיל והקרנף את הגיטריסט של קירשנבאום כדי שאפשר יהיה להתרשם מהגודל... נ.ב.ב. היה כיף בכנס גם להמציא דגמים - בין השאר יצאו לי איש זקן על קרונוע של קיבוץ, ילד, ראש ינשוף... כבר מחכה לכנס הבא.

udiwudi

New member
...ו-Froggy...

ושוב שלום. כל מי שהיה איתי בכנס שמע ממני שאני רוצה לקפל בכנס את הצפרדע ("Cartoon Frog") של טרי. אז לא יצא לי במהלך הכנס. אבל בשביל זה יש סופ"ש בבית... קיפלתי מנייר פויל ירוק (שהוזמן מהאתר של טרי). החלטתי דווקא לקפל עם הצבע המטלי הירוק כלפי חוץ (בניגוד למה שאני עושה בד"כ) - היה נראה לי שזה רק יגביר את מראה האנימציה של המודל. אודי נב - זה מודל מעיק עם מבצעים את כל השיקועים כמו שהוא אומר (ויש 44 כאלה באצבעות הידיים והרגליים בלבד...). נראה לי שבפעם הבאה אשקול לבצע קיפולי הר ובקעה רגילים במקום...

yepeled

New member
חזות פיסולית

הרמן מריאנו עורך מחקר בספרי תמונות וטבע כיצד החיות נראות. הוא מעצב את הדגמים שלו כך שהם נראים אמיתיים ובתנועה. זה משפר את עבודתו מאוד מאוד. ראה את תמונת הכלב בעיתון. גם על דגמים קטנים וחרקים צריך להקפיד, ותראה אזי שיפור תקבל

eyal reuv

New member
הקרנף

יצא לך ממש יפה-הצבע מתאים נורא והתוצאה ממש מרשימה!

אתה חייב לעזור לי...

ניסיתי לעשות את הדגם של הפיל והיה איזה שלב שצריך לעשות שני "אוזני שפן" ביחד ופשוט לא הבנתי איך עושים את זה.

למעלה