קיפול דגם ענק לסוכות

giladznaor

New member
קיפול דגם ענק לסוכות

שלום לכולם! פסטיבל סוכות הולך ומתקרב, ומכיוון שהמרכז הישראלי לאוריגמי לא היה יכול לקבל תקציב גדול לפסטיבל (ככה זה תמיד בפעם הראשונה), ההירתמות וההשקעה שלנו, החובבים, היא שתקבע כיצד הפסטיבל ייראה. מכיוון שאזרחים לא מקפלים (אל"מים) רבים יעברו במוזיאון במהלך הפסטיבל, מירי החליטה לקפל דגם ענק שיהיה מהאטרקציות המרכזיות של הפסטיבל. הדגם שהוחלט לקפל הוא ה Tuojiangosaurus של קאווהאטה (תמונה בקישור המצורף), והוא יקופל מדף בגודל 10 מטר על 10מטר. המפגש לקיפול הדגם יתקיים ביום ג' , ה21 לחודש (דהיינו, בעוד 8 ימים), בשעה 20:00, או במוזיאון לאומנות ישראלית או, במידת האפשר, באולם ספורט כלשהו. כל מי שמעוניין ומסוגל לעזור יתקבל בברכה. שימו לב שהדגם שנבחר הוא דגם מסובך, ולכן על כל המתנדבים להתאמן בקיפול הדגם באופן עצמאי לפני המפגש עצמו (דף 10מ' איננו זול). כמו כן, קיפול דגם בגודל כזה מהווה אתגר פיסי מרתק, אך רק למי שאין לו בעיות גב. לפרטים נוספים יש ליצור קשר עם מירי או איתי, גלעד נאור

ycyclop

New member
אי שפיות זמני?

לא מספיק 10 על 10 אז גם דגם "חביב" כזה? מי החליט על זה?? לא שיש לי בעיה עם הדגם, אחד הספרים האהובים עלי, אבל כפקרויקט זה יכול להיות קשה

giladznaor

New member
כנראה שביליתי יותר מידי

זמן בצבאנו החביב, אבל אותי לימדו ש"קשה זה טוב". ברור שזה לא יהיה קל, אבל זה אפשרי וזה יכול להיות מאוד מרשים. ובוודאי תופתעו (אני הופתעתי) שמי שבחר בדגם הזה הוא לא אחר מפול ג'קסון.

mirigami

New member
פול אכן איש של קיפולים מינימליסטים

אבל בקיפול דגם גדול שיראה מרשים עדיף דינוזאור. ככל שיש יותר פרטים בדגם גדול כך הוא יותר מיוחד. אבל כמו שאני אומרת יש מקום לכל , לדגמים פשוטים מורכבים ראליסטים ,ודגמי אבסטרקט. בסוכה יהיו לרוב קיפולים מודולרים(לא רק ). ולכן יהיה נחמד להפתיע את כולם עם דינוזאורים גדולים(אגב אנחנו מתכוונים לקפל 3 בגדלים שונים) אכן זהו אתגר ואני מקווה שנעמוד בו (למעשה אין לי ספק אני יודעת שנצליח) חשוב לציין שלמפגש בקיפול הדגם הגדול אנחנו צריכים אנשים נוספים ואם מישהו רוצה לסייע אבל מפחד מהדגם המסובך יש לנו תפקיד עבורו מכיון שיש לנו להכין את הנייר לחבר ולהדביק ולהתחיל את הקיפולים הראשונים ולכן נזדקק לכל סיוע. אני אדאג לאוכל ושתיה כך שחובב שיגיע ישר מהעבודה או מי שיעבוד לתוך הלילה לא ישאר רעב. אני מאמינה שזו תהיה חויה מדליקה אני גם אביא בקבוק יין לחובבים שיין יכול לרומם את עבודתם.

למעלה