קיפול העגורים, שלב שלב

giladznaor

New member
קיפול העגורים, שלב שלב

הנה שיטה אחת לקיפול ארבעת העגורים. תיתכנה שיטות נוספות, ואני לא בטוח שזאת השיטה שS-Taro השתמש. בכל מקרה, אתם מוזמנים לקפל את ה25 עגורים, אני אוותר. 1. מקפלים את כל הקיפולים.

giladznaor

New member
שלב שלישי

3. כעת הקטע הקשה - צריכים להעלות את שתי ה"כנפיים" למעלה (ניתן לראות זאת ע"פ תרשים הקפלים, שבו רואים את כל הריבוע בתוך בסיס הציפור). כדי לבצע זאת, יש לבצע שיקוע סגור - דוחפים את הפינה למעלה ובכך "הופכים" אותה

giladznaor

New member
שלב רביעי

4. ככה זה נראה כש"ציפור" אחת מוכנה. שימו לב שבשלב זה מתעלמים מכל הקיפולים הקטנים. משתמשים בקיפולים הגדולים יותר - האלכסונים והקווים המרכזיים, כדי "לשטח" את הדגם. הו כלל חשוב בקיפול מתרשים קפלים - מקפלים קודם את הדברים הגדולים, ורק אח"כ את הקיפולים הקטנים יותר.

giladznaor

New member
שלב שישי

6. כעת מקפלים את העגורים. אם עד עכשיו לא השתכנעתם לדלג על הדגם הזה, אולי הקיפול המגושם שלי ישכנע...

גילה או

New member
בשלב שבו צריכים לעשות שקוע סגור

האם 2 כנפיים כבר מורמות? האם דוחפים את הפינה למעלה או למעטה כדי להפוך אותה? האם העגור הזה יוצא בסופו של דבר עגור קלאסי?בעגור רגיל הצואר והזנב דקים והכנפיים עבות יותר.האם זה כך גם כאן? רצ"ב תמונה של השלב שהגעתי אליו.האם עד כאן זה נכון? תודה מראש

giladznaor

New member
צריך

בעיקרון לקפל את כל הדשים - הכנפיים, הראש והזנב - עד למעלה, ע"ב הקיפול הקיים. אני לא הצלחתי לראות איך S-Taro קיפל את העגורים, אבל ממה שאני הצלחתי להבין העגורים לא יוצאים כמו הגור הקלאסי, אלה ללא השלב האחרון שבו מצרים את הגוף, אלה כמו הגירסה של העגור שמנפנפת בכנפיים.

למעלה