קיפול לט"ו באב

גילה או

New member
תודה על המאמץ להסביר לי.

ביום שני הקרוב אוכל להגיע רק לפגישת אוריגמי במטולה אם יש שם כזה דבר .בקיצור אני יוצאת לחופשה .אני אפסיק להטריד אותכם בנסיונות שלי למרות שאני קרוב לודאי אמשיך לנסות לבדי . שוב תודה.

Matan Bi

New member
הוורד?

האם זה הורד מתוך ספר, או מתוך אתר?ואם כן,אז את יכולה לתת בבקשה לתת קישור להוראות שלו.תודה.

bshuval

New member
אלה ורדים שונים

הגירסה בספר "אוריגאמי למבינים" היא הורד הראשון של קאוואסאקי. הגירסה עם העלים הפתוחים היא גירסה אחרת, מאוחרת יותר.

giladznaor

New member
קופסת לב

לצערי, ההוראות בספר Lifestyle Origami, שכרגע לא ניתן להשיג, אבל לפני כמה חודשים שמעתי שהולכים לההדפיס אותו מחדש ביחד עם הספר Mythical Beings.

bshuval

New member
כבר קיים!

כן כן, הספר כבר הודפס מחדש. לפחות כך נראה באמאזון. נ.ב. אני כבר בסן-דייגו, סוף סוף נכנסתי לאינטרנט. (ואני חייב לציין שאני זוכר כלל לא רע את מיקומי האותיות העבריות) שלום לכולם!

giladznaor

New member
הספר

כמו שבועז גילה, הספר אכן זמין להזמנה מאמאזון (קישור מצורף). מכיוון שיש לי את שני הספרים המקוריים, אני מצרף רשימה של הדגמים, שאני מאמין שכולם קיימים בהוצאה החדשה. חלק א' (ביקורת מלאה כולל תמונות באתר של גלעד אהרוני) Ouroboros/ Jay Ansil - תולעת שאוכלת את הזנב שלה Wizard and Witch / Robert Neale Winged Dragon / Robert Neale Gargoyle / Jerry Harris Daedalus / Gabriel Alvarez Pegasus / Gabriel Alvarez Flapping Dragon / Sthephen Weiss Woddland Elf / Stephen Weiss Centaur / Neal Elias Rearing Dragon / Marc Kirschenbaum Shiva / Robert Lang Unicorn / Stephen Weiss Long-tailed Dragon / Matthew Green Cerberus / Robert Lang חלק ב' Napkin Cuff #1 Napkin Cuff #2 Napkin Cuff #3 Shawl (Napkin fold) Bird of Paradise (Napkin fold) Pajarita Ingenious Letter-Fold Star - מקופל מרצועות ארוכות Crane Fancy Dish Picture Frame - מסגרת לתמונה בצורת לב עם מעמד מדף אחד. Renaissance Shopping Bag Swallow Flapping Dove Parrot Tropical Flowers (ממחומש) Chalice (ממשושה) Heart Gift Box Bowl 3D Greeting Cards - כרטיסי ברכה נפתחים, כולל גזירות ועוד כמה דגמים מודולורים

למעלה