קיפול מדהים

ייוווווווווווווווווווווו!

איזה יופי. גם אני רוצה...

eyal reuv

New member
פנטסטי!!!

ביצוע שלך? כל הכבוד! אני מחכה בקוצר רוח לספר שלו כדי לקפל את מסכות הטיגריס והאריה שלו. אלו דגמים מעולים לקפל בגדול ולתלות על הקיר. אשמח לראות את הדגם, אם תוכל להביאו,במפגש הבא.

bshuval

New member
ספר של רומן דיאז?

אם לומר את האמת, היום זו הפעם הראשונה שאני שומע על הספר הזה. האם יש לכם פרטים נוספים? (מי מוציא את הספר לאור, כמה עמודים הספר, מה שפת הספר, מה מכיל הספר, היכן יהיה ניתן לרכוש את הספר) אשמח לקבל עוד פרטים! תודה!

saadya2

New member
פרטים

בעוד חודש, או יותר נכון בזמן הכנס בצרפת, אמור הספר לצאת לאור (ניקולאס טרי העורך ) ;הוא יכלול 22 דגמים, וטקסט על נושאים שונים. לדעתי יהיה רב-מכר

bshuval

New member
תודה על הפרטים

אז יש למה לחכות! אגב, הספר החדש של טום האל יצא לפני כשבועיים, ואף הוא ספר מצוין (אם כי הוא נוגע יותר בצד המתמטי של האוריגאמי).

eyal reuv

New member
תיקון קטן

לפי מה שניקולס טרי כתב לי,יהיו בספר 21 דגמים,הספר עצמו יראה כמו הספר של ניקולס עצמו-אותו מבנה ,כריכה קשיחה,דפים איכותיים,דיאגרמות ברורות ואכן הספר ממש ממש שווה. ככל הנראה הספר יוצג בעוד חודש בצרפת,אבל הפרסום עצמו של הספר לקהל החובבים בעולם יהיה רק מאוחר יותר( בחודש יולי כנראה).כך שעל מנת לרכוש את הספר של רומן(ובאמת כל הכבוד על היוזמה להוציא סוף סוף ספר!),צריך יהיה להמתין עוד כמה חודשים בסבלנות.... אני בטוח מתכוון לרכוש את הםפר!

simarol

New member
wow just doesn't say it!

How about: outstanding! fantastic! fabulous! unbelieveable! You make it very difficult to stop being in awe of you!

למעלה