קיפול צוארון בחולצת סריג

• פותח הנושא evike
  • פורסם בתאריך

evike

Well-known member
מנהל
(ראיתי בתאור הפורום, שאפשר לשאול בכל נושא. אז אני שואלת בנושא תפירה שלא נתקלתי בשכמותה בפורום כאן, או שפיספסתי...)
קניתי חולצה, שמצאה חן בעיניי ונוחה מאד על הגוף. יש רק בעיה אחת. הצווארון סגור מידי וקצת מפריע. אילו זה היה בד ארוג, לא היתה בעיה. אבל מכיוון שזה סריג, אם אחתוך, העיניים ייפרמו והחולצה תהרס. תפירה עם קיפול גם בעייתית, כי גם יהיה עבה מידי, ואם בכל זאת אלך על זה, אז אצטרך איכשהו עם חוט גמיש, כי צריך להעביר מעל הראש. וגם עם חוט גמיש כל ה"קנט" לא יהיה צמוד ויבלוט ולא יהיה יפה.
יש למישהו רעיון שיכול להתאים? כי בכל זאת מעדיפה את החולצה ככה מאשר להרוס אותה.
מוסיפה צילום של החלק הצווארי של החולצה.
תודה מראש לכל רעיון.

קבצים מצורפים

• חולצה.jpg
    חולצה.jpg
    KB 584.2 · צפיות: 7

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
(ראיתי בתאור הפורום, שאפשר לשאול בכל נושא. אז אני שואלת בנושא תפירה שלא נתקלתי בשכמותה בפורום כאן, או שפיספסתי...)
קניתי חולצה, שמצאה חן בעיניי ונוחה מאד על הגוף. יש רק בעיה אחת. הצווארון סגור מידי וקצת מפריע. אילו זה היה בד ארוג, לא היתה בעיה. אבל מכיוון שזה סריג, אם אחתוך, העיניים ייפרמו והחולצה תהרס. תפירה עם קיפול גם בעייתית, כי גם יהיה עבה מידי, ואם בכל זאת אלך על זה, אז אצטרך איכשהו עם חוט גמיש, כי צריך להעביר מעל הראש. וגם עם חוט גמיש כל ה"קנט" לא יהיה צמוד ויבלוט ולא יהיה יפה.
תודה מראש לכל רעיון.
לא מבין כלום בחולצות ו/או בתפירה אבל החתימה שלך צדה את ליבי.

אז לגבי החיות הטובות על 4 מציע שתתקשרי לאמא של הילד בן השש מח'אן יונס שנטרף בשבוע שעבר על ידי לביאה לשמוע מה דעתה בנדון.

רוני1955

Active member
תודה מראש לכל רעיון.
אני מציע ללכת לתופרת שימליצו לך עליה חברים וחברות, ולבקש פתרון שם.

הצעה ללא ביסוס בנסיון - אולי אפשר למתוח את הצוארון - להלביש אותו על חפץ רחב, דמוי צואר. אולי הזמן יעשה את שלו, ואולי "לעודד" אותו להתקבע ע"י "מקלחת אדים" ממגהץ אדים.

evike

Well-known member
מנהל
התלבטתי אם להגיב לך, כי נראה לי שאתה לא מאד אוהב חיות בלשון המעטה, וגם אולי, מחפש קצת ויכוחים.
נכון, יש מיקרים שבהם חיה תוקפת בני אדם, רק שהם פחותים בהרבה מתקיפות של בני אדם את בני האדם. וכן, גם תקיפות של חיות.
לא פעם בן אדם עושה זאת מתוך רוע, לא תמיד יש סיבות, וגם, לבני האדם יש אפשרות לחשוב מה הוא עושה.
חיה תוקפת רק כשיש סיבה מוצדקת לכך (פגיעה, התגרות, פגיעה בגורים, רעב וכד'. לחיה אין את היכול להבחין בין טוב לרע, בין מותר ואסור כמו לבני האדם.
כך שאין בכלל מה להשוות.
ואני לא נתכוונת להכנס איתך לוויכוח, ובטח שלא אשנה את דעתי על החיות.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
התלבטתי אם להגיב לך, כי נראה לי שאתה לא מאד אוהב חיות בלשון המעטה, וגם אולי, מחפש קצת ויכוחים.
נכון, יש מיקרים שבהם חיה תוקפת בני אדם, רק שהם פחותים בהרבה מתקיפות של בני אדם את בני האדם. וכן, גם תקיפות של חיות.
לא פעם בן אדם עושה זאת מתוך רוע, לא תמיד יש סיבות, וגם, לבני האדם יש אפשרות לחשוב מה הוא עושה.
חיה תוקפת רק כשיש סיבה מוצדקת לכך (פגיעה, התגרות, פגיעה בגורים, רעב וכד'. לחיה אין את היכול להבחין בין טוב לרע, בין מותר ואסור כמו לבני האדם.
כך שאין בכלל מה להשוות.
ואני לא נתכוונת להכנס איתך לוויכוח, ובטח שלא אשנה את דעתי על החיות.
למה את כזו אנטי ?

מה יש לך נגד ויכוחים ?

למעלה