קיפצובה (קיבוץ צובה)

קיפצובה (קיבוץ צובה)

החלטנו לבדוק השבת את פעילות היין (פעילות של חודש אוקטובר) בקיפצובה. אני אף פעם לא הייתי במשחקיה. תמיד נראה לי מטורף להגיע כמעט עד ירושלים בשביל משחקיה. הגענו חמושים ב 3 ילדים (גילאי 4 עד 12) ודבר ראשון נכנסנו למשחקיה. מה שתפס את העיניים שלי זה הנקיון. בכל מקום עמדו בני נוער וניקו, ויאמר לזכותם שגם אחרי 4 שעות המקום היה מבריק. המשחקיה מחולקת לכמה חלקים - חלק שמכיל המון כפיסי עץ לבניה, משחקי מחשב לקטנטנים, משחקי מחשב לגדולים יותר, סופר מרקט מקסים וג'ימבורי. הילדים הסתובבו להם מאושרים ואנחנו גילינו בפינה מעט נחבאת 2 כורסאות טלויזיה שאם מכניסים לתוכן מטבע של 10 ש"ח (אפשר גם פחות ואז הזמן מתקצר), הן לוקחות אותך לרבע שעה בגן העדן. מפאת גילאי הילדים שהסתובבו במשחקיה (חלק מהם התעקשו שהם שלנו, אבל גירשנו אותם שוב ושוב
) אז שלטנו פחות או יותר בקולות שיצאו מאיתנו. אבל באמת הרגשנו שהגענו לגן עדן. מסאג' חזק מהרגליים ועד לקצה השערות. בסיום המסאג' בן הזוג שלי היה צריך לשכנע אותי שאין סיכוי שאני אצא עם אחת הכורסאות החוצה ולא ישימו לב
הורס שמחות שכמותו. משם המשכנו לרכבת הקטנה והבן הגדול עלה על אופנועים והתמודד במסלול המרוצים. בין לבין הם עלו על הגורילה (שם יש מבוכים ופעילות נחמדה), מבוך הג'ימבורי, והמתנפחים. אנחנו המשכנו איתם למכוניות המתנגשות (יש לגדולים ויש לקטנים) ולאגם שם הם שטו בסירות. אז החלטנו לנוח בפעילות המיוחדת של היין. הילדים רחצו רגליים, נכנסו לקערות מלאות בענבים והתחילו לדרוך במרץ. בסיום הפעילות, כל אחד מהם קיבל בקבוקון עם מיץ ענבים (לא. תודה לאל זה לא היה מה שהם דרכו עליו) ותעודת יינן צעיר. הם היו בעננים. החלטנו להעלות את הדופק ונכנסנו למקום הכי רועש - מכונות המשחק ותותחי הכדורים. מכונות המשחק עולות כסף. שילמנו 20 ש"ח עבור 18 אסימונים והם הספיקו להמון משחקים (רוב המשחקים עולים אסימון אחד). תותחי הכדורים (כדורי ספוג) הם בחינם והצעקות היו עד לב שמיים. ביקור בשירותים (שהיו מבריקים ואני באופן אישי מאוד אהבתי שליד הכיור היה מונח שרפרף קטן לנוחות הקטנטנים) ויוצאים הביתה. הילדים היו בעננים והאמת? גם אנחנו

מצטרפת להמלצה החמה - גם אנחנו היינו שם

ביום שלישי שעבר. אנחנו תמיד יוצאים מרוצים מאוד מהביקורים בקיפצובה. הפעם בגלל שמזג האויר היה קריר, קיבלנו גם הנחה במחירי הכרטיסים. הפעם גם ניסינו את הסירות המתנגשות והיה כיף
הבת שלי (בת 5) היתה ביולי בקיפצובה עם הקייטנה של הגן ומאוד נהנתה.

למעלה