קיץ קיץ

• פותח הנושא avti
  • פורסם בתאריך

avti

New member
קיץ קיץ

הי,
אני אמא לילדת בן שנתיים וארבעה חודשים עם סוכרת נעורים. בשבועיים שלושה האחרונים נתקלתי בצורך די מרובה להחליף סטים לאור הזעה בחיתול. יש פה עוד הורים שנתקלים באותה סיטואציה? מה עושים?

תומרונתם

New member
מנהל
אולי כדאי לשנות מיקום

ולשים טיפה גבוה יותר מעל הישבן, איפה שהחיתול יותר "נושם"?

עינדוש

New member
מיקום חדש

הי לך,
אני אמא של אדם בן 3 - אובחן בגיל שנתיים.
אנחנו משתמשים באומניפוד וגם סבלנו מהזעה שקילפה את המדבקה ונאלצנו להחליף לעיתים ממש קרובות.
אז החלפנו מקום ועכשיו מחברים את המשאבה על הירך, במיקומים שונים/מתחלפים.
מעל המשאבה אנחנו שמים סרט בד נצמד (חתכנו גרבי טניס ויצרנו סרטים שנצמדים חזק סביב הירך) לשמור ולעזור למדבקה.
סליחה שלקח לי כלכך הרבה זמן לענות...
שבוע טוב

avti

New member
מיקום חדש

הי עינדוש
המון תודה על הרעיון יש לנו משאבה של מינימד, אני צריכה לבדוק עם המשווקת אם בכלל ניתן לשים אותה על הירך..
אשמח אם תוכלי להרחיב בנושא הסרט בד נצמד על הירך, האם אתם שמים אותו על המדבקה עצמה? נראה לי שזה רק עוד יותר מחמם את המקום או שאולי לא הבנתי אותך לגמרי.
תודה ושבוע מקסים

עינדוש

New member
הבעיה היא החיתול

כל מרקם עוטף שיוצר הרבה זעה הוא הבעיה. סרט הבד הוא נושם ולכן אולי יעזור.
מעניין אותי לדעת איך אתם מסתדרים עם משאבה עם צינורית? איך את מחברת אותה/מאחסנת אותה על הגוף? האם יצרת איזו חגורת בד סביב הגוף עם כיס בה יושבת המשאבה עצמה?
לנו היתה בעיה, כי מעבר למדבקה המקורית של האומניפוד היינו חייבים להוסיף מדבקה לשמור שהמשאבה לא תתלש מהגוף תוך כדי משחק/תזוזה, ולכן הוספנו 2 פסי דבק נצמד בX מעל שטח המשאבה עצמו.
וכך יצרנו בעיית הזעה קשה כי המדבקה המקורית שצמודה לגוף לא נשמה/יכלה להתייבש מהזעה... אז הורדנו פס אחד ונשאר רק פס אחד לאורך גוף המשאבה. זה פתר את הבעיה.
בכל מקרה מעל אנחנו הוספנו את סרט הבד - והוא לא משפיע על ההזעה בגלל שהוא כמובן נושם.
הסרט הוא פשוט החלק העליון של גרבי טניס (של בנים) החלק עם הגומי. גזרנו את החלק הזה וכך קיבלנו סרט צמוד אשר בחלק אחד שלו יש קפל תפור ואנחנו הוספנו עוד קפל תפור ליד אזור הגזירה כדי למנוע התפוררות של הגרב/בד. את הסרט הזה אנחנו מותחים על הרגל מעל המשאבה וכל זה מוסתר על ידי המכנס כמובן.
לאדם גם יש חיישן נביגייטור על הזרוע שאותו אנחנו מכסים במגן זעה של טניס וזה שומר שלא יפגע/יתלש.
אני אשמח לעזור אם תרצי עוד מידע.

למעלה