קיץ

Xylophone

New member
קיץ../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo177.gif

מה אתם מרגישים בנוגע לקיץ? מה אתם חושבים על הקיץ הישראלי? הייתם מעדיפים להיות במקום אחר? איפה? פתחתי את הנושא הזה כי אני ממש לא סובלת את הקיץ פה ורציתי לדעת עם עוד מישהו מרגיש ככה. לדעתי בישראל יש קיץ הרבה יותר מדי ארוך ומאוד בלתי נסבל ולדעתי לא הגיוני
בקושי היו ימי גשם. השמים תמיד צלולים בצורה מעוורת ותמיד תמיד יש שמש מסנוורת. אותי הקיץ אישית מאוד מגביל. כן תחשבו שאני רגישה ומפונקת וכ"ו אבל זה ככה. נכון שאפשר תמיד להיות תחת מזגן אבל הסביבה שלנו כתוצאה מכך הופכת להיות תעשייתית ומזוייפת יתר על המידה. לשבת כול היום במשרד ולנשום אויר מזוייף, להרגיש הקלה כול פעם שאנחנו נכנסים למבנה כול שהוא ולהרגיש סבל כשיוצאים החוצה. זו סביבה לא טבעית. ופה זה ככה רוב השנה. למשל ברוסיה בתקופה של אמא שלי (ובטח גם בתקופה העכשווית) לא היו מזגנים והיה נחמד בקיץ. חמים ונעים וקריר בערבים. טוב רוסיה...אירופה... אם הייתי יכולה להסתדר שם הייתי חוזרת.

קיץ!

אני אוהבת כשחם לי. לא כשמחניק, אבל כשחם ולא צריך להתחבא בתוך מעיל ופוך. אותי דוקא הגשם מגביל, רק יוצאים החוצה וכבר אנחנו רטובים לגמרי ולוקח זמן להתייבש. מסכימה על המזגן, בשביל זה אלוהים המציא את המאוורר. ברוסיה הטמפרטורות לא מתחת לאפס לפעמים? ברררררררר..

Xylophone

New member
הבעיה היא שבקיץ מאוד מחניק

ומאוורר לא פותר את החום הנוראי
(למרות שאני בכול זאת מדליקה אותו
) ואני דווקא אוהבת להירטב בגשם. ופה בארץ יש כול כך קצת גשם שזה בקושי יכול להגביל. תחשבי איך זה באנגליה ובארצות סקנדינביה. מצידי שכול יום היה גשם וטמפ' 15 מעלות

p019

New member
../images/Emo176.gif

ההייתי קוכה כמה חודשים כמו המזג האוויר העכשוי. הבעיה היא שזה לא קיץ - זה אביב. הקיץ עוד לפנינו. בקשר לסביבה ה"טיבעית" ומזגנים. פיתחתי אלרגיה למילה "טיבעי" בשנים האחרונות (אם כל מיני אנשים שמנסי לטעון שא-מיניות אינה טיבעית). אנחנו לא חיים בסביבה טיבעית בכל מקרה. אנחנו גרים בבתים, ולבשים בגדים, ומשתמשים בחשמל. אוויר של מזגן הוא לא מזויף - הוא פשוט פחות נעים מאוויר פתוח. אבל הוא קריר
. הבעיה היותר רצינית עם המזגן זה המעבר בין טמפרטורות שמחליש את ההגנה טיבעית של הגוף (במקרה הזה - טיבעי זו הגנה לפני שלוכחים תרופות). אני בתוחה שיהיו ימים בקיץ שאני יעדיף להיות בכל מקום ורק לא כאן. אבל כרגע טוב לי ונעים (אני ממש אדם של הרגע). אולי צריך להפוך ל"ציפורים נודדות" - לגור בארץ בקיץ ולסוע לרוסיה בחורף

queen helen

New member
זוועה...

שונאת כל רגע ורגע! מצד שני, אני לא בטוחה שלהתחבא בבית עם חימום, וללבוש 20 שכבות לפני שיוצאים מהבית זה מצב טבעי במיוחד. בכל מקרה, לאחרונה בכל אירופה יש גלי חום מחרידים בקיץ, אולי עדיף לבלות את הקיץ כאן, היכן שלפחות יש מזגנים.

אין כמו הקיץ! השמש זורחת הכל חי!!

שוואו אזה כיף הקיץ בא באבא בא בא בא קיץ קיץ קיץ הקיץ בא כבר נמאס לי ממעיל ונמאס לי מטריה היום אני מראה את הטוסיק בבריכה ישלי בקיני חוטיני בלילה לובשת מיני איזה חום אני צריכה חמצן לצבוע לבלונדיני כל לילה שיכורה ישלי כל לילה מסיבה משתוללת ורוקדת כבר כולי מזיעה.. /tapuzforum/images/emo67.gif

למעלה