קיץ../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo177.gif
מה אתם מרגישים בנוגע לקיץ? מה אתם חושבים על הקיץ הישראלי? הייתם מעדיפים להיות במקום אחר? איפה? פתחתי את הנושא הזה כי אני ממש לא סובלת את הקיץ פה ורציתי לדעת עם עוד מישהו מרגיש ככה. לדעתי בישראל יש קיץ הרבה יותר מדי ארוך ומאוד בלתי נסבל ולדעתי לא הגיוני
בקושי היו ימי גשם. השמים תמיד צלולים בצורה מעוורת ותמיד תמיד יש שמש מסנוורת. אותי הקיץ אישית מאוד מגביל. כן תחשבו שאני רגישה ומפונקת וכ"ו אבל זה ככה. נכון שאפשר תמיד להיות תחת מזגן אבל הסביבה שלנו כתוצאה מכך הופכת להיות תעשייתית ומזוייפת יתר על המידה. לשבת כול היום במשרד ולנשום אויר מזוייף, להרגיש הקלה כול פעם שאנחנו נכנסים למבנה כול שהוא ולהרגיש סבל כשיוצאים החוצה. זו סביבה לא טבעית. ופה זה ככה רוב השנה. למשל ברוסיה בתקופה של אמא שלי (ובטח גם בתקופה העכשווית) לא היו מזגנים והיה נחמד בקיץ. חמים ונעים וקריר בערבים. טוב רוסיה...אירופה... אם הייתי יכולה להסתדר שם הייתי חוזרת.
מה אתם מרגישים בנוגע לקיץ? מה אתם חושבים על הקיץ הישראלי? הייתם מעדיפים להיות במקום אחר? איפה? פתחתי את הנושא הזה כי אני ממש לא סובלת את הקיץ פה ורציתי לדעת עם עוד מישהו מרגיש ככה. לדעתי בישראל יש קיץ הרבה יותר מדי ארוך ומאוד בלתי נסבל ולדעתי לא הגיוני