קיץ....

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

naps

New member
קיץ....

קיץ זה חום
קיץ זה אבטיח
על שפת הים
קיץ זה הזמן לשחק בחוץ
קיץ זה שמש!
קיץ זה יתושים
קיץ זה מוזיקה
ובמילים אחרות- שירים על הקיץ....

אתם יודעים מה יש לי ?

"יש לי, ארץ טרופית יפה!" גם היתה פעם פרסומת של חכם בשמש... "חכם בשמש ראש גדול, חכם בשמש וזה הכל"... מיכה שטרית- "אני נמנע ממך והולך לים (לראות כוסיות
)"

naps

New member
אני אתרום את חלקי הקט

בינתיים לפחות. aha- summer moved on עוד שיר שהוא לא רשמית על הקיץ אבל הוא מאד קייצי ומזכיר לי תמיד את הקיץ וחוץ מזה יש בו שמש.... השיר שאני הכי אוהב מהאלבום האחרון של מוניקה סקס (מופתעים? לא...)- הפוך בשמש. תמיד כשאני שומע את השורה "אני נשען על הזויות כמו כיסא הפוך בשמש" קופצת לי תמונה של כיסא נוח הפוך על שפת הים. אני די בטוח של alien ant farm יש שיר שנקרא summer. אני לא מכיר אותם ממש טוב ויכול להיות שאני טועה... צביקה פיק- אהבה בסוף הקיץ REM- Summer turns to high יש שיר לא זוכר של מי (יש לו מליון ביצועים...) Hot <something> summer in the city... Summer nights מהפסקול של גריז מוניקה סקס- מצעד "לילה של קיץ\צחוק של בחורות..." עוד? אולי מחר...

naps

New member
שיר חורפי עם קיץ

שיר מאד חורפי שמוזכר בו הקיץ- הקיץ האחרון של שפיות זמנית

naps

New member
מעכשיו אני אמשיך

כל פעם להזכר בעוד שיר מסכן.... והפעם: שלמה ארצי- חום יולי אוגוסט...

G e n o c i d e

New member
יום בהיר של..

יום בהיר של שמש, אין שום עננים אני וכל החבר´ה..." נו איך קוראים לשיר הזה.. בלי קשר.. בציטוט שלי: "בשבילי קיץ זה להסתכל בכוס לפני ששותים.. (יותר מדי יתושים)"

המממ

New member
לכבוד הקיץ שהגיע...

מי שר את זה? אני חושבת שאיזשהו הרכב עם גידי גוב. "גלים על פני המים... ושמש בשמים(?!)" אנא, מנעו פאדיחה (בעצם כבר מאוחר מידי) וספרו לי מה המילים האמיתיות... יש שיר שקוראים לו- cruel summer א יודעת של מי, אך אני חושבת ש-ace of base עשו לו חידוש. וזה מה שעולה לי בראש.

המממ

New member
אה, כן...

שיר שהוא לא ממש על הקיץ, אלא יותר על השמש- invisible sun של פוליס. עוד על השמש- lithium sun הפעם של סטינג לבד, אם אינני טועה. ונחזור לפוליס- king of pain "there´s a little black spot on the sun today" שוב, השמש מככבת. אבל של מי זה? black hole sun אלו היו שישים שניות על שירים עם שמש.

אקווה

New member
לעולם בעקבות ה...../images/Emo42.gif

שמש שמש - אריאל זילבר לא תזרח השמש מעליו - אתניX (היא לא תשוב) השמש זורחת כל יום בחמש - לגור איתו - ריקי גל

קולאז

New member
בדיוק אתמול שמעתי ברדיו

את השיר והוא באנגלית (ואני לא יודעת לאיית
באנגלית) לא אכפת לכם אם אני אתרגם לעברית נכון... אנחנו צריכים להגיד שלום בקיץ אבל יקירה אני מבטיח לך אני אשלח לך את כל אהבתי כל יום בקיץ ואראה (או אחתום) אותך בנשיקה... זה שיר ממש רומנטי וישן בסגנון השירים של אסקימו לימון (אני ממש מרגישה מטופשת אבל יש לי פחד לכתוב טעויות באנגלית בבקשה אל תצחקו...) שירים שקשורים לים...דני ואמא, שיר המלחים, המלח שלי, שוטי ספינתי...

Savage Garden *

וכבר שיחקו במשחק הזה בפעם... דרך אגב, חופש נעים למי שכבר התחיל לו החופש... לי מתחיל רק ב- 2.7.02 מכיוון שיש את הבגרות המ***** הזאת !
:-{

naps

New member
אתה טועה...

את black hole sun שרים SOUND garden ולא SAVAGE garden. ומה ששיחקנו היה שירים על הים ולא הקיץ. ברור שיש שירים שיתאימו לשני במשחקים, אבל בכל זאת...

dagidag

New member
יש שיר שאני ממש לא זוכרת בבירור

שאחת השורות שלו הן "קיץ קיץ כמה חם, קיץ קיץ אל הים...."

dagidag

New member
יש לי עוד קצת:

שיר קיץ (שלמה ארצי) שחלקו הולך כך: קיץ - אור בקיץ רוח קיץ. קיץ בחוצות וגם בבית קיץ של כלב ושמש הוללת וריח מדבר קיץ בלי סוף וכה זה ממשיך לתאר את הקיץ. האלבום הוא משנת 1970. ו השיר השני: ביאליק כתב על "הקיץ הגווע" שלמירב ידיעתי מישהו הלחין-אל תשאלו אתי מי. א´ סיון – משטחים אינסופיים של קיץ א´ ראב – שיר קיץ ישן

למעלה