קיץ.....

CLOSE TO DEATH

New member
קיץ.....

איזה תקופה מעצבנת אני מת מחרמנות בקיץ אני חושב על בנות שלא הייתי נוגע בהן בחורף זה קורה גם לכם?

De-Panther

New member
כן וגם אני מאוד חרמן בקיץ../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תקופת היחום שלי
בכלל אני שם לב שכולם חרמנים וחרמניות יותר בקיץ זה פשוט מדהים!! אבל זה כיף
כנראה זה בגלל החום...

וִיקוּש

New member
אני דווקא חושבת שחורף עדיף ../images/Emo185.gif

בקיץ חם, מזיעים, עייפים וחורף הוא יותר רומנטי ומחרמן...

דווקא אצלי זה הפוך...

אני הכי חרמנית בסתיו ובחורף. כשקר הדבר הכי אדיר זה להיות שקוע בפעילות מינית במיטה. you know, חום גוף...

SYCHO

New member
כל עונה יכולה להיות

מחרמנת בטירוף...תלוי על איך מסתכלים על זה....

peace a love

New member
צודקת......

גם בימים החמים של הקיץ שאתה מסריח כולך ונטוף זיעה זה יכול להיות מאוד סקסי. או בחורף כאשר חברה שלך מנוזלת כבר כמה שבועות ונוזל לה האף כמו ברז יכול להיות גם מאוד סקסי. תשמעו הכל יחסי, כל אחד יכול לראות אצלו משהו אחר.

גם אני איתך...

אני הכי חרמן בחורף ובסתיו... בקיץ אני חרמן בגלל הלבוש החושפני... אין מה לעשות, בחורה יפייה במכנסוני "דפוק אותי" זה ה-דבר! אבל בחורף אני הכי הכי הכי אוהב להתכרבל במיטה עם מישהי ולהיות שקוע בשעות של פעילות מינית... הקיץ זה לדפוק איזה מישהי או לזיין איזו בחורה במקלחת או בים או סתם בחדר שלך או שלה... זה זמן טוב יותר לזיונים חפוזים מלאי יצר חייתי... החורף זה הרבה הרבה יותר סקסי ואינטימי... זאת הסיבה שאני מזיין יותר בקיץ..........

כן האא?

חבל שרק עכשיו התחיל הקיץ... זה משאיר לנו הרבה זמן לחכות.... בחורף הבא, המקום באחריותך התותים והקצפת באחריותי.... מתאים לך? lol

EverMan

New member
אין , אין , אין כמו האביב.

הכל פורח , הכל שמח. בחוץ נעים , וההורמונים משתוללים.

honey bee1

New member
קיץ וחורף...

בקיץ שחם והרוב חרמנים וחמים
כיף להוריד את כל הבגדים (גם את מכנסוני דפוק אותי) ולהתחיל להזדיין, יש גם את המקומות הקרים שגורמים להנאה מרובה כמו ים או בריכה גם מתקררים וגם מתפרקים... אבל בחורף להכנס מתחת לפוך להתחיל לשלוח ידיין לחרמן עד אורגזמה אוז להתחיל באקט זה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף
אל תשכחו שבאבבי אפשר לשלב הכלללללל

אני לא חושבת שיש הבדל...

אני אישית אוהבת את האביב כי בקיץ חם מדיי ומזיעים ובחורף קר מדיי ועד שמתחממים מתחת לשמיכות אפשר להשתגע (מרוב קורררררררררר)... האביב והסתיו הן העונות הכי טובות לעשות את זה אבל אין לי בעיה עם שום עונה אם יש הזדמנות.....

למעלה