קיצבה כללית מה התנאים.

alonyair1

New member
קיצבה כללית מה התנאים.

שלום. אני כיום מקבל קיצבת נכות מתאונת עבודה מלפני 16 שנה לערך. סכום הקצבה 1800 ש"ח + ניידות 500 ש"ח. אני נכה 58% מעבודה. כ 5 שנים אני חולה בפרקינסון,יש לי החמרה במצב, למותר לציין כי אני עובד 100% מישרה. בימים אלה אין ביכולתי להשלים את היום בגין מצבי לכן אני עובד 6 שעות. כעת אני עומד ליפנות לרופא תעשיה ונומר שהרופא יאשר לי את השעות.לאחר מכן אני צריך ליפנות אלכם לתביעה לנכות כללית. שאלתי היא. 1.האים אוכל לקבל את ההשלמה ל 2 שעות שאני מפסיד כול יום? 2.מה עליי לעשות כדי לא להיפגע? האים 1800 ש"ח זה התיקרה?

נכות כללית ונכות מעבודה

לא תוכל לקבל כפל גמלאות - להנות משני העולמות. אולם, מן התאור שנתת כאן, אני בספק רב אם אתה זכאי לקצבת נכות כללית. ראה תנאי זכאות לנכות כללית ב"שאלות נפוצות". אמנם לא כתבת זאת, אך אני מנחש שהפרקינסון לא קשור לתאונת העבודה שלך. אם טעיתי, אזי עליך להגיש בקשה להחמרת מצב ולא לפנות כלל לערוץ של נכות כללית.

alonyair1

New member
נכות כללית

שלום . אני לא קושר ביןנכות מעבודה לנכות כללית.שאלתי פשוטה מאחר שהנני חולה זה 5 בפרקינסון לאחרונה יש לי החמרה במצב ואנני יכול להשלים את היום מכוון שכך אני חושב שמגיע לי פצוי כל שהו אני לא הגשתי נכות עדיין ל]פרקינסון אני עובד כיום רק שש שעות האים ביטוח לאומי יכול להשלים לי? למרות שאני מקבל קיצבת נכות מתאונת עבודה?

האם קראת את תנאי הזכאות לנכות

כללית? האם קיימת הפגיעה המתוארת שם בכושר ההשתכרות שלך? כפי שכתבתי לך קודם, לא תוכל להנות משתי העולמות, תצטרך לבחור באחת מהגמלאות.

למעלה