קיצוץ בהטבות למובטלים

boazroz

New member
מחאה חברתית !!!!!

לאחר מחשבות רבות החלטתי לקום ולא לשתוק. לראות את שר האוצר וחבר מרעיו נותנים תשובות סתומות טפשיות ומזלזלות אני מתכוון לפעול להפעלת לחץ על הממשלה ושריה למנוע משר האוצר המכהן לשבת בכסא זה שוב!!!! ואת הממשלה כולה להפנות כספים לתשתיות וייצור מקומות עבודה ולא לחימום מושבם שלהם ומקורביהם. אשמח אם יצטרפו חברים המעוניינים לעזור בניסוח והפצת עצומה בעיניין זה נא לשלוח מייל אל בועז: [email protected]

boazroz

New member
אנשים אדישים - תתעוררו

פשוט מדהים לראות עד כמה אתם אדישים מוכנים לסבול בשקט לבכות ולסבול - כצון לטבח. מתי תתעוררו ותבינו ששום דבר לא נמצא בידי שמיים או יותר נכון בידי הכנסת - הם אלו שצריכים לעבוד עבורכם וזו תמצית הסיבה להיותם שם!

boazroz

New member
קיצוץ בהטבות למובטלים

אשמח לקבל מידע על קיצוצים בהטבות למובטלים שנגזרו בגזירות האחרונות. וזאת על מנת שנפעל לשנותם. אם ידוע לך על קיצוצים שנעשו אנא עדכן אותי דרך אתר www.we-do.netfirm.com תודה

תקשיב לי טוב...

מחאה- זה דבר חיובי. אין קשר בין לדאוג למצב הכללי ולדאוג לרמה האישית. אלו שתי רמות שמשלימות זו את זו. בהחלט לא מספיק רק קול המחאה. כל אחד מאיתנו צריך גם לחפש עבודה ולדאוג לעצמו היום! מי יאכיל את הילדים שלי? אתה??? אז מה אם אהיה שוב מובטל ב- 2003 - זה לא אומר שהילדים שלי צרכים לאכול עכשיו??? אין לי כל בעייה להקים קול זעקה. אין לי בעייה להשתתף בקול הזעקה הזה. ממה שאני ראיתי- קול הזעקה שלי נשמע הרבה יותר למרחקים מכמה ההודעות של האתר שלך שספק אם מגיעים אליו מספיק אנשים. בפורום שאני נמצא בו - "כלכלה חברתית" בפורטל וואלה, יש הרבה מאוד מובטלים שלא משאירים הודעות אלא רק מסתכלים. הם מגיעים היישר מלשכות התעסוקה שם השארתי את קובץ חיפוש העבודה. אני מציע לך לנסות לעורר את האנשים בתוך הפורום שאני נמצא בו. אבל שוב!!! אל תעודד אנשים למחות בלי לדאוג לעצמם! זו טעות ברמה אישית. כל אחד צריך לדאוג ללחם שלו היום! כל אחד צריך לחפש גם עבודה! נתי

boazroz

New member
תקרא ותבין

איפה אתה קראת שאמרתי או דרשתי או טענתי שאל לך לדאוג לעצמך היום? טענתי שאין זה מספיק לדאוג רק להיום אלא חשוב וחשוב מאד לדאוג גם למחר ואת זה לא עושים מספיק ואת זה צריך לשנות. קיצצו לך בדמי אבטלה - מה עשית נגד זה? על זה אני מדבר על זה שמטילים מיסים ומקצצים בהטבות למשפחות חד הוריות שאענן מעודדות אותן לצאת לעבוד על זה שדורשים ממך לעבוד אבל לא דואגים שיהיה לך איפה? על זה אני מדבר לא על הרצון האמיתי והנכון שלך לדאוג לפרנסה ולדגה שלך לילדייך - גם אני דואג לזה היום אבל גם מסתכל על המחר ועל מה שגזלו ממני ושלא בצדק!

לא אהבתי ש...

תחת הודעה שלי שבאה לנסות לשכנע את כולם לחפש עבודה ציינת: "...אתה תמצא את עצמך ב- 2004 שוב מובטל..." ניתן היה לחשוב שכוונתך היתה - אין טעם לחפש כבר היום עבודה. אין לי בעייה שתחשוב את מה שאתה חושב - לפחות על תעשה את זה מתחת להודעות שלי שהושקע בהם הרבה מאמץ להעביר שיטה טובה לחיפוש עבודה. אני מאמין שכל אדם יכול להיטיב את מצבו. הודעתך הורידה מעוצמת המילים והכוונות שלי. נתי

למעלה