קיצוץ בסיוע בשכר דירה

lirodin

New member
קיצוץ בסיוע בשכר דירה../images/Emo93.gif

שלום לחברות הפרום עיינתי בהודעות שלכם,די הופתעתי לגלות שאין פוצה פה באשר לקיצוץ בסיוע בשכר הדירה. אני לא יודעת מה אני אמורה לעשות אני מסיימת חוזה שכירות ואמורה לחדש, אך לא אוכל להשלים את ההפרש!!! אני כועסת עלינו (משפחות חד הורית) בגין השתיקה............

lior007

New member
ממתי ההודעה הזו? כמה קיצצו?

אם את יודעת יותר פרטים, אנא עדכני אותנו. כמה קיצצו? באיזה סכומים מדובר? תודה איילה

sara_00

New member
אני גם שמעתי על כך ..מדובר בגזרות

חדשות מהשבוע האחרון. כל מי שקבלה 600 ש"ח תקבל מהיום 300 ש"ח ומי שקבלה 1170 ש"ח תקבל 600 ש"ח. חוצפה אמיתית ומה הפלא אף אחת מאיתנו לא עושה כלום אז ימשיכו לקצץ. וכל הסיפור עם הרכב וכו...זה לא חוצפה ? צריך לעשות משהו. למי יש רעיון ??? אחרת ימשיכו לפגוע בזכויות של החד הוריות ושימו לב במקום להגדיל את הסכום בעקבות עליית הדולר, מקצצים ! פריירים לא מתים...הם מתחלפים...זה אנחנו ?

MKH2

New member
איזו מכה....

האם את בטוחה לגבי הסכומים? אשמח לשמוע עוד פרטים בתודה שני

מסתבר שזה היה היום בעיתון ../images/Emo7.gif

חברה עידכנה אותי שזה יהיה 100$ במקום 300$. אם הבנתי נכון, זה ממש מעכשיו. פשוט שערוריה, מה עם אלה שהתחייבו לדירה וסומכות על העזרה הזאת? אני חושבת לצלצל מחר לנעמ"ת להתעדכן אם ניתן לעשות משהו בנידון.

sara_00

New member
כן, זה בדוק. נראה לי שאין מה

להתקשר לנעמת כי הם לא יעשו כלום. צריך אם כבר ליצוק קשר עם עמותת "מיחד-לעתיד " שהם בעצם הנציגים של משפחות חד הוריות. תנסי 056-842324

טושטושה

New member
לא מכירה את העמותה, אבל אולי זו

הסיבה לכך שאנו צריכות להקים עמותה משלנו. לא עמותה של חד הוריות גרושות המקבלות מזונות, ולא עמותה של רווקות שמקבלות מזונות מאב ידוע של הילד - אלא עמותה שדואגת לאותן בחורות חד הוריות - שאף אחד אחר בעולם לא עוזר/תומך בהן. לפי מיטב ידיעתי יש מספר עמותות שדואגות לחד הוריות אבל מתמקדות יותר בכל מה שקשור ל - איך לעזור לחד הוריות לקבל את הסיוע המגיע להן מהגרוש/פרוד/אבא המסרב לקבל מזונות. אני חושבת שעמותות אלו מבורכות ויישר כוח. עלינו לדאוג ללמוד מהן ולפעול כך עבור עצמינו. אולי אפשרות נוספת היא להצטרף לעמותות שכבר פועלות ולנסות ליצור שם התמחויות בתוך העמותות. ואולי אני סתם מדברת שטויות כי אולי העמותות הקיימות פועלות גם וגם וגם. אך מאידך כאן כבר מגיעים לעניין של השקפה - כי אישית אני מאמינה בהתמחויות כלומר לא בארגונים שפועלים בהרבה מישורים לגבי מספר אוכלוסיות אלא בארגונים שמפתחים מחלקות שמתמחות או בארגונים שונים עבור אוכלוסיות ספציפיות. ואוווו - לא רגילה לכתוב כל כך הרבה.

lirodin

New member
בנות צריך להתארגן ולהפגין

אין כל אפשרות אחרת, כי השתיקה הזו גורמת לכולם להבין שהמצב לא נורא ונסבל. נכוןלעכשו אקבל סיוע של 600 שח שזה בערך קצת יותר ממאה דולר- מי מכירה דירה להשכרה בסכום הקרוב לזה?? אסור לנו לשתוק, מקפחים פה משפחות שלמות, רבים יזרקו החוצה מבתיהם. אם יש פה בנות המקבלות סיוע וחושבות כמוני ומוכנות לרוץ עם זה הלאה מוזמנות לכתוב אלי [email protected] אני חושבת שעם נחישות נצליח לשנות את רוע הגזרה.

lior007

New member
אני שונאת את הממשלהה הזו...

רק רע היא הבאיה עלינו, גזרות לחלשים, וקיצוצים גם בקצבת הילדים, גם בשכר דירה, מה זה צריך להיות, לא יכול להיות שנשב בחיבוק ידיים, אני בעד כל מאבק. צריך לעשות צעד דרסטי ורציני, שישבור אותם, חייבים!!! איילה

sara_00

New member
גם אני מרגישה שנאה רבה לממשלה.

לא פייר וחייבים להתארגן. האם מישהיא כאן מוכנה לרכז את העניין ולהתחיל יחד לפעול ? לא יתכן שידפקו אותנו כך. לקצץ ב 50% זאת הגזמה. וכל הסיפור הזה עם מי שיש לה רכב שלא זכאית לכלום, אפילו אם זה רכב מלפני 10 שנים. טושטושה אולי כןצריך לדבר עם העמותה שכבר קיימת ולראות מה ניתן לעשות כדי למקד מלחמה גם בעינין הספציפי שלנו ולהגיד שאנו מעוניינות להצטר בתנאי שיטופלו בעיותינו המיוחדות. אבל אולי לא כדאי , שמחשבה שניה, להפריד אותנו משאר החד הוריות כי אנחנו מיעוט ואולי יותר קל להלחם כגוף גדול יותר, סה"כ אנחנו מבקשות אותו דבר. בקיצור, מה עושים ? איפה טוויטי?

טושטושה

New member
שרה יקרה. כפי שכתבתי כאן, אז אני

נמצאת בדרכי לחו"ל ואשוב בעוד כ 3 חודשים. לכן למרות שהייתי שמחה להירתם למאבק - כרגע, זה לא רלוונטי. עם זאת , אני באמת חושבת שצריך לפנות קודם כל לגופים קיימים ולבדוק איתם מה הם עושים לצורך שינוי המצב. לאחר מכן, אפשר לפנות לעיתונות ועד לטלוויזיה. הכתבה שפורסמה אתמול בידיעות אחרונות היתה מאוד לא מחמיאה, והאירה באור מאוד שלילי את אוכלוסיית החד הוריות - על כן, צריך לשנות גם את האופן שבו החד הוריות נתפסות בעיני הציבור..

זואי11

New member
טושטוש - נסיעה טובה

טושטושה ! שתהיה לך נסיעה טובה. תנקי את הראש ותאגרי הרבה כוחות לקראת כניסתך לשלב הבא של חייך.

טושטושה

New member
../images/Emo51.gif

היי זואי, ותודה על הברכה, מה קורה איתך? איך הלך הטיפול?

התעוררתן קצת מאוחר ../images/Emo1.gif

כבר כחודשיים שמדברים על הקיצוץ הזה!!! היתה קבוצה של משפחות חד הוריות מר"ג גבעתיים שעלתה להפגין לפני כשבועיים לא שמישהו ממש התייחס.... אבל מפליא אותי שאתן פתאום מופתעות!!! מדברים על זה כבר יותר מחודש... בעתונים ובטלויזיה... קצת מאוחר להחזיר את הגלגל אחורה... שווה מאבק אבל הרבה יותר חזק ומאסיבי אם היינו נלחמים על זה לפני כן... לא ראיתי שגם איזה חבר או חברת כנסת התנגדו לסעיף הזה שפוגע בנו כמשפחות חד הוריות... אולי הגיע הזמן ליצור קבוצה של משפחות חד הוריות שתאחד את כל המשפחות בארץ המעוניינות בזה... כי במ"ס אנחנו בהחלט יכולים להיות כח לא קטן!!! בכל אופן אני אשמח להיות חלק מהתארגנות שכזו, ויש עוד כמוני... דרך אגב... שמי יובל אני חד הורי לילד בן שנתיים, הנסיך שלי
שיהיה לנו

ברבת

New member
על איזה שכ"ד מדובר?

על זה שמקבלים מבנק טפחות? או על עמידר? בדיוק היום הייתי בבנק עם הארכת חוזה, ונאמר לי כי הכסף יופקד לחשבוני, אך לא שאלתי על הסכום כי זה נראה לי ממש מיותר, הסכום לא השתנה בעבר. דרך אגב - היי לכולם!!! וכמובן - ביי

sara_00

New member
אולי מישהי יודעת..אני הגשתי בקשה ../images/Emo67.gif

לסיוע בשכ"ד. גבו ממני 60 ש"ח להנפקת תעודת זכאות. בנתיים דברתי איתם כדי לדעת מה קורה עם התעודה ונאמר לי ש חוקר צריך להגיע אלי והוא יתקשר לקבוע פגישה ורק אח"כ יהיה אפשר להמשיך בתהליך. בנתיים עוד לא התקשר אף חוקר. מה זה צריך להביע ?איפה אנחנו חיים? עבדים קטנים כי ימלוכו מנהלים את המדינה, לעזאזל ?!

lior007

New member
שרה, זה נכנס לתוקף מהשבוע....

כלומר מי שקבילה עד לפני כמה ימים את הכסף, זכתה בכל הקופה במרחאות. אבל מיום ראשון 8/6/02 כמו שנאמר פה, הורד הסכום ממש לחצי, אני אמורה לקבל בסוף החודש את הכסף, ולכן במקום שאני יקבל 1170 ש"ח לחודש אני קבל בדיוק חצי מזה. (תסלחו לי אבל בא לי לקלל את הבני זונות האלה, שלא איכפת להם מאיתנו, פשוט כל יושבי הממשלה שהצביעו בעד הקיצוץ, אני מאחלת להם חיים קשים ומרים בבוא היום). חייבים לעשות משהו, אני מציעה שנפנה לאחת מחברות הכנסת התומכת במאבקינו, ונתחיל לרוץ איתה לשנות את הגזירה. איילה

למעלה