קיצוץ החופש הגדול!!

DreamS_HunteR

New member
קיצוץ החופש הגדול!!

שמעתי לפני כמה ימים שעומדים לקצץ לנו את החופש הגדול ב שבוע או 10 ימים בערך.. אנחנו לא נצא לחופש הגדול ב 20/6 אלא ב 1/7 כמו היסודיים הקטנים, ללאאא... גם על זה צריך שביתה, לא??? חובה!!!!

כן, לצערי זה נכון... ../images/Emo7.gif אבל ....

זה רק משנה הבאה, זאת אומרת חופש 2003, ואיזה קטע, אני יה בצה"ל, אז ידידי, נידפקתם, אהו או נידפקתם, אווו....... חחחחחחח מרקו וזהו!!!

havlaz

New member
יופי מרקו, תזרה מלח

אנשים יקרים אני על החופש שלי לא מוותר!!! והעולם יתפגר, לכן שמישהו יכין את עצמו לצעקות, איציק אדרי מתחיל כבר משבוע הבא לתכנן את תוכנית המלחמה נגד אפגניטסן אופס, הכוונה משרד החינוך

Alinush182*

New member
גם אני איתכם!

לא יעלה על הדעת שיקחו מאיתנו את החופש!!! עושים שביתה!!!! חוצפהההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באמריקה החופש 3 חודשים ורק בישראל המדינה הדפקטית הזאת החופש חודשיים....

אנשים תיהיו ראלים!!!! ../images/Emo150.gif

אין מצב שאתם תצליחו, אפילו אם תנסו לשנות דבר כזה, במידה והוא באמת יתקיים. זה משהו ארצי, שנקבע איפה שהוא ממש גבוה, אין לכם סיכוי... דבר נוסף, למה בכל העולם יש שני ימי חופש ובישרא אחד, ככה, לנו יש אמונה אחרת, דת שונה, אנחנו חושבים אחרת, וככה זה. ממש לא תוכל לשנות את זה אתה ולא עוד 100 אנשים. אם שרת החינוך תתנגד אז עוד יש סיכוי, או משהו חזק במפה הפוליטית, אבל חברה.... תיהיו ראלים!!!! מרקו וזהו!!!

קליפס

New member
בואו נהיה לחוצים ..

אנשים, תהיה חופשת סמסטר, זה מחושב לטובתכם, סכ"ה - יותר חופשים במהלך השנה, בידיוק בתקופה הכי לחוצה, כן, איפה שאין לנו שום חופש. אם כבר מדברים על חופשים, אני רק רוצה להודיע לאומה שמדינת ישראל מטומטמת, ע"ע חודש ספטמבר והחופשים שבו, לעומת שאר השנה. הינני מזועזעת רשמית. (או שלא) קליפס-אינפנטילית להשכרה.

havlaz

New member
הרמממ, מי אמר?

אמרו שמקצצים לא שנותנים לנו אותם במשך השנה. יופי, לא מספיק שאנחנו גם לומדים ונבחנים בחודש, עוד מקצצים לנו את החופש אז איזה חופש כבר נשאר לנו?! בין מבחן למבחן הבא שבא עוד 5 דקות?

למעלה