קיצוצים בלהקה?

drunky

New member
קיצוצים בלהקה?../images/Emo185.gif

תגידו לי.... זה רק אני או שבקליפ CIBAH רואים את אלכס רוב הזמן (מן הסתם) וגם קצת את החבר הזה שלו... (הגיטריסט שהיה איתו ב-THE FRIDGE) ואת שאר הלהקה לא רואים בכלל האם הם שוב הופחתו ונעשו צמד.... חוץ מזה גם ראינו בדה פרידג' שרק אלכס ו... נו.. איך קוראים לו... הגיטריסט הזה... רק שניהם הגיעו... משוה מוכן להסביר לי מה קורה עם שאר הלהקה... (אה... גם במיוזיק אווארד רק שניהם היו... טוב כניראה שיש פה משהו שלא מספרים לי...)

TCgirl

New member
כן ../images/Emo187.gif

***תודה לדרור על ההסבר המפורט*** אגב - לפטריה שלי קוראים
בטי
(שוב - רעיון נורא נחמד של דרור
)

Adrienne

New member
ונודה לאירנה על העידכון המפורט.

אממ... הלהקה הייתה 5 אנשים בהתחלה. שון עזב(גיטריסט עם שיער בלונדיני מטולטל) בשביל ללכת לנגן עם אחיו בלייף האוס. במקום שון הגיע דינו(גיטריסט אחר). אחר כך עזבו נייט ובילי מסיבות אישיות. נייט ההיה המתופף ובילי הבסיסט(אם אני לא טועה). ככה שעכשיו יש רק 3 חברים בלהקה ואלכס הודיע שהם לא מתכוונים להוסיף עוד אנשים ללהקה או משו בקרוב אלא רק כאלו שינגנו איתם אבל לא יהיו חלק פעיל בלהקה. אממ... חברה זה מה שנראה לי שקרה, תקנו אותי אם אני טועה

Drorrrrrr

New member
הם לא שלושה.... ../images/Emo60.gif

דינו הוא לא חבר בלהקה דינו הצטרף אליהם רק לסיבוב ההופעות אולי הוא נמצא בהקלטות הדיסק החדש שלהם אבל הוא לא נחשב לחלק מהלהקה הלהקה היא אהרון ואלכס... נכון, בסיבוב ההופעות הם לא יופיעו רק שניהם אבל כשאתם מדברים על דה קולינג אתם מדברים על אהרון ואלכס ולא אף אחד אחר.

crazy4tc

New member
אם אני לא טועה...

אלכס אמר שהוא ואארון יפרסמו איזשהו מכתב שיסביר הכל בקשר ללהקה. אבל מה זאת אומרת דינו לא חבר בלהקה????? מאיפה אתה יודע את זה???????????

Drorrrrrr

New member
אני יודע הכל..... ../images/Emo60.gif

שבוע שעבר דיברתי עם אלכס בטלפון

crazy4tc

New member
אבל הוא התקשר אליי היום בבוקר!

ואמר שדינו כן בלהקה!!!

crazy4tc

New member
בטח שזה היה הוא!!!!

חכה רגע אני אתקשר אליו... *כעבור כמה דקות* טוב, דרור יש סיכוי שאתה צודק... אה... ואלכס אמר... אמממ... לא נעים לי להגיד לך אבל תפסיק להטריד אותו בטלפון!!!!! רק לי יש אישור לדבר איתו! טוב אני צריכה ללכת יש לי שיחה מאהרון...lol

Drorrrrrr

New member
חחחחח אהרון צלצל אליי ואמר ../images/Emo60.gif

לי: "תשמע, יש אחת שמצלצלת אליי משגעת לי ת'שכל תעשה טובה, לך אליה הביתה תבעט בה תגיד לה שאין לי כוח אליה אוקיי?" אז אמרתי לו שאין בעיה אה והוא גם אמר לי שאלכס לא סובל אותך

MolsBolsRules

New member
*מיתערבת*

אנשים! דיברתי עכשיו אם אלכס והוא אמר שהוא אוהב את שניכם ואתם מוזמים להיתקשר אליו חופשי רק לא שהוא איתי... כי ארם הוא די עסוק ב...ארם לא משנה יש כאן ילדים קטנים...

Drorrrrrr

New member
מישהי *ארם* בוגדת *ארם ארם* ../images/Emo60.gif

בי *ארם*???????????????????????????????????????

Magi¢ Boy

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo12.gif אכן, נייט עזב .. ../images/Emo7.gif

נייטטטטטטט
..

Magi¢ Boy

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo12.gif בלה ?.. *דחוף*

יש לכמ ת'טלפונימ שלהמ ?..
הממ.. הממ.. הממ.. אם מישו רוצה להביא לי, זה יהיה.. הא.. ממש ממש.. נחמד
*יורד על ארבע*

crazy4tc

New member
ציניות???

אמממממ.... לא נעים לי להגיד אבל כנראה שאני היחידה שבאמת מדברת עם אלכס ואהרון... טוב, אתם יודעים מה? כשהם יבואו לפה בקיץ (והם יבואו!!! כי אם לא אני לא ידבר איתם יותר והם לא בדיוק מסתדרים בלעדיי...) נראה למי הם ירוצו בליווי חיבוקים ונשיקות...(sweet dreams)
אה ודרך אגב, אלכס אמר לי היום בבוקר שהוא עוזב את חברה שלו בשבילי...
(זה רק אני או ששעתיים של הקשבה לתזמורת הפילהרמונית
יכולות לגרום להזיות קשות??.....)

Drorrrrrr

New member
את היחידה שמדברת ../images/Emo60.gif

באמת עם אלכס? ממממ את לא רצית את כתובת האי מייל שלו דאז?

michelle alex

New member
מה זה או מי זה הארם הזה?

וגם אים ימות העולם את לא תסיגי את הטלפון הפרטי של אלכס. ועוד תדברי איתו??????חחחחחחחחחחח...............

למעלה