קיצורי דרך נעלמים מהדסקטופ גלאקסי

רענן 25

New member
קיצורי דרך נעלמים מהדסקטופ גלאקסי

לאחרונה תופעה מוזרה: כשאני מכבה את המכשיר, סמסונג גלקסי מקורי של פלאפון, נעלמים חלק מהאייקונים על הדסקטופ. כשאני מדליקה מחדש הם נעלמים. ניסיתי להחזיר אותם מה SD החיצוני לטלפון, אבל לא עזר. אלה תוכנות שלפני כן התנהגו תקין לחלוטין. מישהו מכיר את תופעה? מישהו גם יודע מה עושים כדי למנוע אותה? תודה רבה

Shpritz

New member
משתמשת במקרה בAPP2SD?

אם כן, אני חושש שזו הבעיה.. יש לה נטיה לעשות את זה. נסי להסיר את התכונה או אולי להתקין את האפלקציות מחדש..

רענן 25

New member
כן כן. בדיוק כך. צדקת!

חשדתי בה. כלומר, לאו דווקא התוכנה הספציפית הזאת, אבל השתמשתי באחרת שאמורה להעביר ל SD החיצוני. אז יש תוכנה מסויימת שעושה את ההעברה בלי לקלקל? יש דרך מסויימת לעשות את זה בזהירות? כדאי לוותר על החיצוני וזהו? נדמה לי שהיא גם העבירה לאזור של ״רק בטלפון״ אפליקציות שלא שייכות לשם בכלל ועכשיו הכל כבד ואיטי. אשמח לדעת יותר. תודה

shlox

New member
לטעמי אין צורך בתוכנה כזו בגלקסי

יש לו 2GB המיועדים לאפליקציות (קצת פחות בפועל, כי בחלק הוא משתמש למערכת ההפעלה ולזיכרון העבודה). זה המון. אפשר להתקין שם מאות אפליקציות בלי בעיה. התוכנות האלה מתאימות לדיזייר למשל, או למכשירים אחרים שהזיכרון שלהם נמוך.

רענן 25

New member
וואו

אז אם במכשיר שלי יש 16 גיגה מובנים זה אומר שיש לי אפילו עוד יותר מקום לאפליקציות? אינני מבינה בזה הרבה. תודה לך. חשבתי שאם הן מורכבות על החיצוני תהיה הפעלת המכשיר מהירה יותר. שטויות? ומה לגבי קבצי מדיה? משנה למערכת אם הם על החיצוני או הפנימי?

white star

New member
../images/Emo54.gif אין טעם לשים אפליקציות על החיצוני

אלא אם הורדת את כל המרקט
אין שום יתרון לשים את האפליקציות על הכרטיס החיצוני. כמו שאמר ידידי לפניי, זה נועד למכשירים בעלי זיכרון פנימי קטן, בעיה שלא קיימת בגלקסי (I9000). קבצי מדיה איפה שנוח לך, לא ממש משנה.

voguemaster

New member
בקצרה

16 הג'יגה של הגלקסי (בגרסת 16 ג'יגה, יש גם גרסא עם 8), נחלקים בצורה כזו: 2 ג'יגה משמשים להתקנת אפליקציות, מינוס קצת מקום שנלקח למערכת האנדרויד עצמה. כל שאר הזיכרון (מינוס טיפה אחרת) הוא מה שנקרא ה-INTERNAL SD, או סתם ה-SD. זה כרטיס הזיכרון הפנימי של המכשיר. להתקין עליו אפליקציות לא מומלץ, לא רק מבחינת ביצועים. מצד שני, לשמור עליו שירים ומדיה - זה כן. לזה הוא נועד. בנוסף אפשר להוסיף כרטיס זיכרון חיצוני, EXTERNAL SD שיכול להיות עד 32 ג'גה זיכרון. די מכובד בסה"כ

עמיתR

New member
זה רק אצלי, שהגישה דרך USB לEXTERNAL SD

איטית פי כמה מאשר ל SD הפנימי? סתם רכשתי כרטיס class 4? (פירמטתי את החיצוני עם הגלאקסי.. אולי זו הבעיה?) משהו כמו 12MB/S מול 1.7-2

shlox

New member
לגבי ה-16GB - דווקא לא ../images/Emo13.gif

יש למכשיר שני סוגי זיכרון - האחד הוא נפח אחסון למשתמש, שזה ה-16 גיגה, והשני הוא זיכרון ROM שמיועד להתקנת האפליקציות (יש גם זיכרון RAM, שמיועד להרצת התוכנות ומערכת ההפעלה, אבל זה לא נגיש למשתמש בכל מקרה ולכן פחות רלוונטי לצורך העניין). חלק ממכשירי האנדרואיד, כמו הדיזייר, מצויידים בזיכרון ROM קטן מדי ולכן זקוקים לתכנות כדי להמשיך ולהתקין אפליקיציות נוספות על כרטיס הזיכרון החיצוני. בגלקסי יש 2GB המיועדים לזה, שזה המון, ולכן אין צורך בתוכנות כאלה עבורו.

למעלה