קיצורי קיבה

SARA120

New member
קיצורי קיבה

ביצעתי ניתוח השבוע , מבקשת חיזוקים ועצות - בתודה שרה

בת עדן

New member
שרה ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

איך את מרגישה מקווה שטוב. איפה עשית את הניתוח? איזה סוג של ניתוח? וכמה יש לך לרדת במשקל? סליחה על השאלות אבל רק כך יכולים לתת לך עצות אנשים שעברו ניתוח כמו שלך. אולי את עכשו כואבת אחרי הניתוח, אבל שכאב הניתוח יחלוף, תרגישי יותר מעודדת והמוטיבציה שלך תתחזק ברגע שתעלי על המשקל והמחוג יהיה כלפי מטה. בהצלחה בת עדן.

SARA120

New member
בת עדן../images/Emo39.gifיקרה!תודה על ההענות!|

ב18/11 עברתי "טבעת"באסותא -מנתח סובחי. קצת קשה להחשף עם כל הפרטים אבל חלק מהתשובה נמצא בשם! אני כבר מרגישה יותר מעודדת,

סיסה

New member
תקבלי המון חיזוקים

שלום שרה ברוכה הבא לרשת מנוחי הטבעת - שיהיה לך בהצלחה. מה ברצונך לדעת , הייכן עברת את הניתוח בת כמה את גובה משקל. ממתינה - להתראות סיסה

SARA120

New member
סיסה שלום!../images/Emo65.gifתודה על החיזוק.

לפי תוכן ההודעות נראה לי שאני מהמאה הקודמת. למישקלי-התשובה בשם... לגילי-יש לי בן חייל
עברתי באסותא ביום ראשון וכבר קיבלתי המון עצות. הכי קשה לי לבשל לשבת כי אני מכינה מטעמים למשפחה
...

batl

New member
שרה דעי לך......

עברתי ניתוח לפני חודש וחצי דיע שאת למעשה עדיין יכולה לאכול כמעט הכל אבל אל תעשי שטויות הקפידי על נוזלים בלבד כל השבוע אם את מאוד רעבה שתי מרק נמס הקפידי גם לשתות מיץ תפוחים גזים בשתיה - לא מומלץ כשתעברי לכלכלה רכה איכלי הרבה ירקות מבושלים והמנה העיקרית...פירה תפוחי אדמה שבוע לאחר מכן הוסיפי קציצה אחת של עוף לתפריט ב ה צ ל ח ה !!!

SARA120

New member
bati יקרה!תודה רבה על העצות-עזרו לי

קיבלתי המון תמיכה ועדוד וגם דיברתי עם המנתח,כך שאני פחות תלושה.תודה!

RomiVais

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

מקווה שאת מתאוששת במהרה. שיהיה לך המון המון בהצלחה בכל התהליך וכל דבר שתצטרכי - אנחנו פה!! סוף שבוע נעים, רומי

דליה.ד

New member
שהשבוע הראשון שלי היה סיוט../images/Emo70.gif

כי היו לי כאבי תופת מהמשאבה שנמצאת אצלי מעל הצלעות, וגם הייתי רעבה בטירוף. אני מקווה שאת לא סובלת מכאבים. בכל נקרה הכאבים הלכו והתעמעמו היום אני כמעט לא מרגישה רק בתנוחות מסויימות. מהר מאוד עברתי לכלכלה רכה כי הייתי רעבה ואיר כך למוצקים. ניפחתי את הטבעת חודש אחרי הניתוח. ואחר כך כעבור עוד 4 חדשים ובעוד חודש אנפח שוב. שיהיה לך בהצלחה, השבועות הראשונים מצריכים הסתגלות ושינוי אורחות חיים, אבל בקרוב תוכלי להתעמל ומצב הרוח ישתפר פלאים אחרי הג´ינס הראשון עם כפתור ובלי גומי.....!

למעלה