קיצור גיד אכילס לילד בן 4

קיצור גיד אכילס לילד בן 4

שלום רב, מאז החל בני ללכת הוא הולך על קצות אצבעותיו. בהתחלה חשבנו שזו סקרנות (קיווינו) ואף לקחנו אותו לאורתופד. האורתופד אמר כי זה שום דבר. עברו שנתיים וס\בני בן ה - 4 עדיין הולך על קצות אצבעות בחלק מהזמן. בדיקה נוספת אצל אורטופד מומחה העלתה כי יש קיצור קל יחסית של גיד האכילס. ניתן לנו תרגיל אחד לעשות פעמיים ביום וזהו. האם למישהו היה נסיון עם בעייה כזו, האם יש תרגילים או חומר לקריאה? בתודה מראש, ליאת.

לצערי אינני מכירה את הבעיה

אני יכולה רק להמליץ לך על אורטופד מומחה שתוכלי לסמוך על חוות דעתו בעיניים עצומות. שמו פרופ' ויינטרוב והוא מנהל המחלקה האורטופדית לילדים בבי"ח דנה. תוכלי לברר בקופת החולים שלך האם הפרופ' עובד עם הקופה. בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

אני לא מבינה בזה בגיל 4

אבל הייתי הולכת לעוד מומחה. וגם מנסה ללכת לפיזיוטרפיה. לא הייתי מזניחה כי אולי זה יכול לגרום בעיות יציבה ולגב לטווח ארוך (אין לי הוכחות לזה, רק נראה לי הגיוני.) במכבי בירושלים יש את "המכון להתפתחות הילד" זה בחינם למבוטחי "מכבי". בזמנו למשל שד"ר בור לא ידע אם יש צורך בניתוח להארכת הגיד של אחד מילדי הפורום (משהו שעושים להרבה ילדים עם ק"פ בגיל 3 חודשים), הוא עשה צילום וראה שאין צורך. אם אתם בקופ"ח כללית וגרים בצפון אני יכולה להמליץ על ד"ר בור בעפולה. ביקור אצלו דרך "מרפאת חוץ" של בית החולים עולה 170 ש"ח. בהצלחה (-:

היי ספרי לנו מה זה מכון

המכון להתפתחות הילד מה אפשר לעזור בהם ? ואפה המכון נימצא? תודה

באגריפס בירושלים. אתם צריכים הפנייה

מרופאת משפחה. יש שם פיזיוטרפיה, עובדת סוציאלית- עזרה לנו לפתור כמה בעיות כמו הרגלי חוסר השינה של אושרי), ריפוי בעיסוק, הם עובדים בשיתוף עם נויירולוג מאוד נחמד. השירות חינם על גיל 3.

למעלה