קיצור כיבה דרך מכבי / אסותא בקשת המלצה על מנת

קיצור כיבה דרך מכבי / אסותא בקשת המלצה על מנת

הי, אני צריכה לקבוע תור לניתוח קיצור כיבה דרך מכבי.
חוץ מזה שאני יודעת שאני צריכה לקבוע תור למנתח דרך
מכבי או אסותא אני לא מכירה מנתחים ולכן אני צריכה את
עזרתכם בהמלצה על מנתחים והאם כדאי דרך אסותא או מכבי.
תודה

אופירA

New member
מנהל
יש כמה סוגי ניתוחי קיצור קיבה

ובחירת המנתח תלויה בסוג הניתוח הרצוי.

אם אינך יודעת את סוג הניתוח הרצוי, ורוצה להתייעץ עם המנתח גם על זה, את צריכה מנתח שמבצע את כל סוגי הניתוחים.
כעיקרון, לא כל כך מומלץ להתייעץ עם המנתח על סוג הניתוח הרצוי, כי המנתח יגיד לך שהניתוח הרצוי הוא הניתוח שהוא מעדיף. כדאי לך ללמוד בעצמך על כל סוגי הניתוחים ולראות איזה סוג ניתוח את מעדיפה. ככלות הכל, את זכאית לכל סוגי הניתוחים עפ"י בחירתך, והניתוח מבוצע בגוף שלך, לא של המנתח.

לא הבנתי מה פירוש דרך אסותא או מכבי. אסותא זו קופת חולים? מכבי היא קופת החולים שלך. אסותא הוא בי"ח ששייך לקופ"ח מכבי.

אני מעוניינת בניתוח שרוול

אני יודעת שאפשר לעשות דרך מנתחים של מכבי או דרך מנתחים שעובדים באסותא.
או שאולי לא הבנתי נכון.
הבעיה היא שאני לא מכירה אף אחד ולכן אני צריכה המלצות.

אופירA

New member
מנהל
יש מלא מנתחים טובים לשרוול

סובחי, רזיאל, גוייטין, המנתחים הערביים ברמב"ם חיפה, קידר.
את רק צריכה לברר במכבי אילו מנתחים עובדים איתם, להחליט אם בבי"ח ציבורי (חינם) או פרטי (השתתפות עצמית), ולקבוע פגישות לייעוץ עם חלק מהמנתחים הללו.

עוד המלצות על המנתחים הטובים ביותר לשרוול - באתר www.meshurvalim.co.il, שם יש הרבה מנותחי שרוול.
יש עוד המון מנתחים מעולים לשרוול, אני לא זוכרת את שמותיהם ואת בתי החולים. אז כדאי לך להכיר את כל השמות, אח"כ לסנן מתוכם את אלו של מכבי, ואח"כ לבחור.

אני עושה ניתוח שרוול באסותא

אצל ד"ר גוייטין - אני מבוטחת של מכבי והרוב משולם דרכם. את ההפרש הביטוח הפרטי שלי מממן.

ליבי3617

New member
יש עוד רופאים

ד"ר גוייטין מנתח במלב"י במסגרת פרטית כך שאם אין ביטוח פרטי זה בהחלט יקר.
יש רופאים כמו ד"ר קוריאנסקי, ד"ר שמעונוב, פרופסור רובין, ד"ר קידר וד"ר סובחי שמבצעים את הניתוחים הללו בהשתתפות עצמית זולה יותר.

למעלה