קיצור מה עושים? איך מביאים אותם לארץ?

GotchaEli

New member
קיצור מה עושים? איך מביאים אותם לארץ?

חייבים להביא אותם, זאת ההזדמנות לפחות לעוד איזה 3 שנים אבל חייביםםםםםם מה אפשר לעשות? והאלבום החדש כזה טוב מה עושיםםם?!

GotchaEli

New member
מה זה יעזור בארץ

צריך לטוס אליהם הבייתה לחטוף אותם, לסמם אותם ושיבואו לשיר פה וזה יהיה בחינם

QueenCryBaby

New member
יש את הקבוצה בפייסבוק,

שאני רציני חושבת שזה הרעיון הכי טוב. ידעתם שבויקיפדיה יש קישורים לקבוצה של טרי דייס גרייס?XD פשוט צריך לשלוח ולהפיץ ולפרסם. וכמובן מפגשי מעריצים, ואולי לצלם סרטון כזה שמראה עד כמה המעריצים רוצים אותם בארץ וכל זה.

Ayush Cohen

New member
אני מציעה:

שבנוסף לכל העצומות וזה צריך לדאוג שסינג יצליח בגלגלצ (מה שלא הצלחנו עם נה נה נה
) ולכל שאר הסינגלים שיהיו
עוד מעט הוא יהיה להצבעה ואנחנו חייבים להצביע בגלל ש: א. אם אנשים ומארגנים של הופעות יראו שהם מצליחים בארץ הם יחשבו שהם יעשו הרבה כסף אם הם יזמינו אותם להופעה בארץ, ואז הם באמת יארגנו להם הופעה פה. ב.אני חושבת שחלק מהשיקולים של הלהקות אם לבוא לארץ מסוימת זה בתנאי שהם מצליחים בארץ שהם עומדים לבוא להפיע בה, ואם נעזור להם להצליח בארץ אולי הם ישמעו על זה שהם מצליחים פה ואז הם סוף סוף יבואו. זה כל כך קל להצביע
ותחשבו שזה יכול לעזור הרבה אז מה אכפית לכם להצביע? ברגע שיהיה אפשר להצביע לו אני אודיע לכם
השמיעו אותו היום בתוכנית "סינגלס" בגלגלצ :) בשעה 21:47 פעם שניה (פעם ראשונה ביום שלישי שעבר)

ronali001

New member
זאת גם כנראה ההזדמנות האחרונה שלנו...

יש מצב גדול מאוד שהם יתפרקו אחרי האלבום הזה,וכן אני יודעת שזה מבאס ושזה לא בטוח,אבל אין לנו ברירה,רק לקוות שהם ימשיכו להיות הלהקה הכי טובה בעולם ושיבואו לארץ:< בעיקרון צריך להכניס למודעות של אנשים,ולבקש את השירים שלהם ברדיו וכאלה... חייבים לעשות הכל כדי להביא אותם לפה!!XD

חייבים להמשיך מאיפה שהפסקנו...../images/Emo119.gif

אני מאוהבת בכיוון החדש שלהם והדבר שאני הכי רוצה זה להמשיך את המאמצים להביא אותם הנה. צריך לעשות את מה שעשינו וזה להצביע להצביע ולהצביע, להגביר את ההכרה שלהם פה בארץ כי זה אלבום מעולה והוא חייב לתפוס פה. מייקי פרסם הודעה באתר לא מזמן ואמר שם שהם מתרגשים לחזור לסיבובי הופעות עולמיים ומתרגשים לראות את כל המעריצים מהמדינות הקבועות שהם מבקרים והוסיף שגם את האנשים שנמצאים במקומות שהם עוד לא ביקרו בהם...וחשבתי לעצמי...הממ...מעניין אם הם יודעים על זה שלפני 3 שנים הם היו כל כך קרובים לבוא להופיע פה... ולמי הוא מתכוון כשהוא אומר מעריצים ממקומות שהם עדיין לא ביקרו? המממ
בקיצור, צריך להמשיך את המאמצים- להצביע, להכין עצומות, לפרסם אותם, לצלם סרטונים...הכוללל ! רק שיבואו לפה כבר!!! כי אני הייתי כבר בהופעה שלהם בחו"ל...ולמרות שזה היה מדהים וחוויה מטורפת, כאב לי לשמוע את ג'רארד אומר "ערב טוב וינה" ולא "ערב טוב תל אביב".

כן,זה הזוי.היה בפורום דיון ענק על זה בזמנו חח

אממ, לפני שלוש שנים נסעתי ביחד עם עוד מישהי מהפורום לוינה לשלושה ימים כשהמטרה הייתה להיות בהופעה של פאקינג MCR!!! הגענו לוינה, הסתובבנו בעיר והיום השני היה יום ההופעה, השני לנובמבר 2007. היה פשוט הזוי, הגענו בבוקר לאזור של ההופעה וחיכינו עד הערב, היינו ראשונות בתור (!!) והיה תור של איזה שלושה רחובות...ממש המון אנשים ואנחנו היינו ראשונותתת!!! אבל הייתה איזו התעכבות בבדיקות אבטחה ועקפו אותנו כך שבסוף היינו בשורה שנייה בהופעה... זו הייתה הופעה של MCR ו MSI חיממו אותם, כך שראיתי גם את לינ-זי (היא עשתה סטייג' דייבינג עליי נגעתי לה ברגל
) ג'ימי והחברה... וכמובן כמובן, אחרי שMSI ירדו עלה לו אדם חביב בשם ריי (הייתי בצד של ריי- צד ימין) ואז מייקי, פראנקי וג'רארד (בוב לא היה בהופעה הזאת לצערי...כך שמעולם לא יצא וגם לא ייצא לי לראות אותו :/ אולי הגורל יפגיש בינינו בעתיד חחח סתם). והם דפקו הופעה, הכול היה כל כך הזויייייי...לא האמנתי שאני בפאקינג הופעה של MCR... יש לי פה פוסט בבאזנט שתיארתי את כל ההופעה במפורט: http://13mcr13.buzznet.com/user/journal/1263371/hey-im-back/ אז תקראי אם בא לך :)

גורדני

New member
אתה רוצה להפיק מופע בארץ

או שאתה סתם תוהה איך גורמים להם להגיע לארץ? אם אתה רוצה להביא להקה מחו"ל אתה צריך לפנות לחברת התקליטים שלהם או לחברה המנהלת אותם ואתה מתחיל במשא ומתן. במקביל, כדאי לפנות לרונית ארבל, שהיא אשת יחסי ציבור מספר אחת בתחום הבידור בארץ, כדי לקדם את הרעיון בתקשורת.

גורדני

New member
המשך...

אם אתם נורא רוצים הופעה שלהם בארץ, פנו לחברת התקליטים שלהם בארץ והפעילו לחצים שם. הם כבר ידאגו להמשך.

לא קראתי את ההודעות לפני

אז סליחה מראש אם אני חוזרת פה על מישהו.
מנסיון עם סימפל פלאן, טוקיו הוטל ו30 סקנדס, אני יודעת שעצומות לגמרי עושות את העבודה, פשוט תארגנו עצומה, תאספו חתימות, ומעבר ללהפיץ את הלהקה בארץ צריך פשוט להגיב להם על כל דבר בשם ישראל, ולהזכיר את ישראל בכל פינה, ואז הם יראו את האהדה שיש ללהקה בארץ (במידה ויש) ולאחר כמה זמן זה יוביל כמובן להופעה בישראל. מניסיון

אז תגיבו להם בטוויטר, בפייסבוק ובמייספייס

ותכתבו להם תגובות באתר הרשמי, תוך שאתם אוספים חתימות ובכל תגובה מזכירים את ישראל וכמה שאנחנו מחכים להופעה, והם יבואו, אל דאגה

למעלה