קיצור מילואים

omer_sik

New member
קיצור מילואים

אני יוצא למילואים בתחילת אוגוסט ל- 31 יום . שמעתי מחבר שמשרת עדיין בצבא כי קוצרו כל השמ"פים וכי לא ניתן לבצע יותר מ- 25 יום. הצו נשלח לי לפני שהחליטו על הקיצור - מה זה אומר לגבי? אני אבצע את כל ה- 31 יום? אין הנחות??? :(

Section

New member
תשובה

עקב קיצוצים בתקציב יש מקומות בהם החליטו שמילואימניקים לא יעשו יותר מ- 25 יום, כי אח"כ על כל יום נוסף משלמים תוספת. אז במקומות בהם יש את ההנחיה הנ"ל צריך לבצע אותה על רק צווים שאפשר עוד להחליף- כלומר יש 60 יום התראה. צווים שכבר יצאו ואי אפשר להחליפם- אם אין ברירה החיילים יבצעו יותר מ- 25 ימים. זו הנחיה חדשה יחסית אז אני מניחה שאתה מאלה שאי אפשר להחליף... או לחילופים להוציא צווים נוספים. או שאין אצלך את ההנחיה הזו.

binon

New member
לא מדוייק

אפשר ביום הגיוס להחתים את כל החיילים על ט' 58 (הסכמה לקיצור...) ואז אפשר לקצר את השירות לכולם עפ"י הנחיות שיתקבלו. כך שגם אם לא הודיעו לך כלום יכול להיות שתהיה לך הפתעה נעימה ביום הגיוס.

Section

New member
הבנת הנקרא

כתבתי "אם אין ברירה"- ז"א שאם אי אפשר לקצר אז לא יקצרו, אבל אם כן- צריך.

binon

New member
אז תכתבי ברור

את יודעת מה מצב הבנט הנקרע במדינתנו.

san10

New member
אל תהיה אופטימי בכלל

כל התעסוקות בנויות עפ"י גרף מסויים שאי אשפר לחרוג ממנו כי אז יהיו "חורים" בתעסוקות.... נדמה לי שכל התעסוקות שמתחילות מספט' קוצרו עפ"י הנוהל החדש...באופן כולל...לי קיצרו את התעסוקות עד אז כי לא היה ניתן לשנות את הצווים לחיילים (60 יום וכל זה) אז השאירו את כל התעסוקות עד ספט' ארוכות ואח"כ קיצרו בנוסף שימו לב שחתכו לגמרי אימונים ותרגילים....

binon

New member
מצד שני אל תשכחי שלצבא אין כסף

לנו ביטלו את התעסוקה והודיעו לנו רק שבוע לפני מועד התחילה המתוכנן (ולא שאני מתלונן חו"ח)

san10

New member
איזה שליש אתה?:)

לא מעודכן בכלום! זו היתה ההחלטה...את מי שמבטלים- שבוע לפני הגיוס... גם אנחנו (כל החטיבה) היתה ב HOLD.... אבל לצערנו כל הגדודים עשו תע"מ מלא....

למעלה