קיצור קיבה עם טבעת

קיצור קיבה עם טבעת

לפני כ - 6 שבועות עברתי ניתוח קיצור קיבה עם טבעת בפעם השנייה (פעם הראשונה היה ב - 2005 ועקב זיהום הייתי חייב להוציא אותה).

לפני כשבועיים עברתי צילום ושט והרופא סגר לי ב - CC2 את הטבעת.

נכון המצב להיום - אוכל נוזלי עובר בקלות ללא כל בעיות, אוכל מוצק אינו עובר אלא אם כן אני טוחן אותו בבלנדר.

עד היום ירדתי כ - 12 ק"ג.

לדברי הרופאה הדאיטיקנית יש כאן משהו לא סביר אחרי פרק זמן של 6 שבועות .

אשמח לקבל המלצות.

אופירA

New member
מנהל
מה לא סביר אחרי 6 שבועות?

שהמוצק לא עובר?
אז צריך לפתוח קצת את הטבעת, זה לא קשור ל-6 שבועות.

המלצות למה אתה צריך?

איזו טבעת זו? שוודית חדשה? אמריקאית חדשה?
מי הרופא? איך הוא ידע שצריך לסגור לך מעט מאוד? לפי הצילום?
לפני הסגירה יכולת לאכול הכל בלי הגבלה?
שום מוצק לא מתעכל? גם לא בערב? גם לא פתית או קרקר? גם לא בייגלה?

ממליצה להתקשר ולהתייעץ - טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי.

קיצור קיבה

ראי את ההתייחסות שלי לקובי.לאכול פתית עם גבינה או פרכית עם גבינה זה עובר לעומת זאת עוף לא עובר, ירקות מבושלים ובחתיכות קטנות לאחר לעיסות עובר אבל בשר טחון, אפונה גזר בקושי רב עובר.

לצערי זוהי המציאות נכונה לרגע זה.

אני מקווה שאני יוכל לעבור את החג בצורה נעימה.

יום נעים.

לא סביר לפי מה?

אצל כל אחד זה עובד אחרת. ככה לימדו אותי ארבע שנות ותק בטבעת.
אצלי עוף לא עובר - חוצמי לפי מתכון אחד שמצאתי לא מזמן, שלדעתי ולדעת חברים מטובעים נוספים צריך להכנס לספר המתכונים למטובעים.
שלוש וחצי שנים לא אכלתי עוף לא טחון.
יש לי חברה שאוכלת סטייקים ופיתות, אבל קלאמרי לא עובר אצלה. אצלי עובר קלאמרי חופשי, אבל תזכירו לי מה זה פיתה?
אתה לומד עכשיו מה כן ומה לא, ולומד לחיות עם זה.
גם השעות שבהן עוברים מוצקים שונות ביננו המטובעים. אין ספר כללים לכולם, ואין פתרונות בית ספר.
זמן וסבלנות ונכונות. בהצלחה.

קיצור קיבה עם טבעת

לצערי את כתבת בקצרנות ואת כל הנימוקים שלך אני מכיר ויודע אני בלי קשר לטבעת לא אוכל לחם ללא כל סיבה וקשר.

קוביd1

New member
שלום מר מוסקוביץ

לא סביר שאחרי 6 שבועות אתה אוכל אוכל טחון בבלנדר ,בוא ואספר לך את סיפורי האישי אני ירדתי את כל המשקל העודף מעל 50 ק"ג בלי לסגור את הטבעת בכלל חוץ מהסגירה בניתוח עצמו ,אני חושב שכדאי לפתוח איזה 1/4 או 1/2 זה לא נורמלי לאכול טחון, תחשוב על זה.

קובי

קיצור קיבה

אני בהחלט מאד מסכים איתך בנושא אבל אני מאד מצטער זוהי המציאות נכונה להיום, אגב אני זוכר שבפעם הקודמת שהייתה לי טבעת (יתכן מדגם אחר ) והייתי סגור ברמה של 4.5 ולא הייתה בעייה כאשר אכלתי אוכל מוצק כפי שהיום.

אני מקווה שאני כי אני עדין לא המומחה הגדול בנושא ואני גם מקווה שאני טועה ובגדול אולי יש צלקת, פצעון, או גושון או מה שדומה לזה שמפריעה בצורה מסויימת לאוכל לרדת, אני מדגיש במפורש כי אני לועס וטוחן את האוכל בפה עד אשר הוא נהיה נוזלי אבל בדרך נתקה.

אני בהחלט מעוניין לקבל התייחסויות על המשך הטיפול או הניסיון שלך כי גם לי יש רצון ותקווה לרדת עוד במשקל והרבה.

יום נעים

קוביd1

New member
אהלן חיים

אתה חושד שאולי יש לך צלקת או איזה שהוא גושון ,אני חושב שהיו רואים את זה בצילום ושט קיבה ,אולי כדאי לעשות בדיקת גסטרוקופיה בדיקה פולשנית ששם בטוח יוכלו לראות עם הכל במערכת תקין,
ואם הכל תקין אז לפתוח טיפה ב1/4 או ב1/2 כדאי לבדוק אם זה עוזר ,
יש פה בתפוז את האתר של בית חולים איכילוב אולי כדאי שתפנה את השאלה לרופא המומחה מעניין לשמוע את התגובה שלו ,אל תוותר זאת לא איכות חיים

קובי

קיצור קיבה עם טבעת

בוקר טוב

קודם כל אני מודה לך שאתה מתעניין אבל, בניתוח אין ביטוח ותמיד יכול להיות תופעות לוואי לאחד כן ולשני לא ולפעמים ברמות שונות, חוץ מזה קיים חוק מרפי שבדרך כלל אחד יש מצליח ויש שאינו מצליח. במקרה שלי אני מעל גיל 50 וחצי שנה לפני הניתוח עשיתי בדיקה כזו והייתה תקינה לחלוטין האם בגלל הניתוח הזה קרה משהוא אני בשלב זה לא יודע להסביר.

אני ישתדל ככל שניתן יהיה לעבור את החג "בשקט" ולאחר מכן אני אבדוק את עצמי לעומק יותר.

לגבי השאלה שלעלות אותה בפורום של בי"ח איכלוב אני בדרך כלל לא אוהב לחשוף מידע אישי כאשר כל אחד יכול וסביר להניח יהיו שאלות נוספות ועל כן אני מאד נזהר לחשוף נתונים אישיים יותר מדי. ובטוח שהפורום של בי"ח ישאל עוד הרבה שאלות ולכן אני נזהר.

תודה ויום נעים

קוביd1

New member
צהריים טובים

יכול להיות שבגלל הניתוח קרה משהו ובדיקת גסטרו הכי אמינה ,,בשביל זה הפנתי אותך לפורום של איכילוב לא ישאלו פרטים אישיים זה פורום כמו שפה רק ששם יש רופא שיוכל לענות לך מבחינה רפואית ,בשביל זה הוא למד שבע שנים
ההחלטה שלך

קובי

אופירA

New member
מנהל
לא יכולה לייעץ בלי לשמוע את כל הפרטים

תתקשר לייעוץ ואשאל אותך את כל המידע שאני צריכה כדי לחשוב איך לפתור את בעייתך.

למעלה