קיצור קיבה שירוול

haytam2

New member
קוצור קיבה בשיטת שירוול

אני בקופת חולים כללית שם הרופא שלי הוא אברהים חרבגי מנצרת בזמנו אמר לי שהטבעעת מקולקלת ואי אפשר לתקן בקשתי ממנו לשים אחרת במקומה אבל הוא טען שמשרד הבריאות עכשב לא מתעשקים עם טבעות זאת אומרת אם אני רוצה ניתוח חילופי לקיצור קיבה אני צריכה לחשוב על מה שהוא אחר כמו ניתוח שירוול או ניתוח מעקפים ואם אני רוצה לעשות אחד מהם משרד הבריאות לא מסקים לי כי אני לא עומדת בתנאים למשל אין לי עודף המשקל כשהוציאו לי הטבעת אני היתי שוקלת 58 קילו אבל אני מחודש אוגסט ועד היום אני כל הזמן עושה ספורט והיתי במעקב עם הדיטנית בקופת חולים ובכל זאת אני בכלל לא יכולה לשלוט במשקל שלי אני עושה כל יום שעה ספורט בבית אצלי יש מסלול ריצה אבל זה גם לא עוזר לי בגלל זה אני כותבת אליך ואני מקווה שתעזור לי בהקדם האפשרי ואני מודה לך מראש ויש לציין שלפני כמה שבועות עשיתי בדיקות דם כדי לראות אם יש אצלי הפרעה הירמונאלית או מה שהו שיגרום להשמנה אצלי אבל את כל התוצאות תקינות מה אתה מצייע לי אני יכולה עכשב לגשת לרופא שלי ולבקש שיעשה לי ניתוח שירוול או מעקפים

haytam2

New member
קיצור קיבה שירוול

לפני ארבע שנים עברתי ניתוח לקיצור קיבה בשיטת טבעת והיהי ניתוח מוצלח הורדתי את כל עודף המשקל אפילו יותר אבל בסופו של חודש אוגוסט שעבר הרופא שלי הוצא לי את הטבעת כי היא צנחהה ממקומה היום אני לא יכולה לשלוט במשקל שלי אני עושה ספורט ודיטות אבל בכל זאת אני לא יכולה לשלוט במשקל אני היום שוקלת 74 והאורך שלי הו 150 אני בת31 שאלתי הי אם אני אגיע לbmi40 אני יכולה לעבור שוב ניתוח קיצור קיבה בשיטת שירוול או מעקפים אני אשמח אם תענו לי בהקדם האפשרי כי אני מאוד מודאגת

אופירA

New member
מנהל
שקר וכזב

מותר לך לעשות ניתוח טבעת אם את רוצה.
משרד הבריאות - מה הקשר? משרד הבריאות לא מתעסק בשום ניתוח. אבל סל הבריאות בהחלט מאפשר ניתוח טבעת.
את זו שבוחרת איזה ניתוח תעשי, והרופא משקר כשהוא אומר לך שאי אפשר לשים טבעת אחרת, ושאי אפשר היה להחליף את הקודמת באותו ניתוח בדיוק. וודאי שאפשר היה להחליף את הטבעת בניתוח ההוצאה, ואולי גם אפשר היה לתקן אותה - אני לא יודעת מה היתה הבעיה, ולא מאמינה לרופא שמשקר. [
ובכלל, טבעת צריכים לעשות אצל רופא מומחה לטבעת, ולא אצל רופאים שלא יודעים לעבוד עם טבעת, אז ממציאים שקרים...

אם בעבר קיבלת אישור לניתוח טבעת את צריכה להיות זכאית לניתוח חלופי לפני שתשמיני עד BMI40.
תפני למשרד של קופ"ח כללית. לא לרופא שמשקר לך.

ריקי ח5

New member
סליחה שאני אומרת לך את זה אבל...

אין לי מושג למה הרופא נתן לך תשובה כזאת אני עשיתי ניתוח טבעת לפני 3 חודשים ועוד הרבה עשו אחריי,מה הקשר למשרד הבריאות? לא מבינה מה האינטרס שלו להגיד שלא עושים טבעת...

קוביd1

New member
שלום לך

מצער לשמוע שהטבעת החליקה והוצאה
שלא תחשבי בכלל על הרעיון להגיע ל BMI 40 בשביל לעבור שוב ניתוח .
לפי מיטב הבנתי וידיעתי במקרה והטבעת הוצאה בניתוח בגלל החלקה לא צריך להגיע לBMI 40 כדי לעבור ניתוח נוסף.
תקנו אותי באם אני טועה.

קובי

שמחה37

New member
למיטב ידיעתי

לא צריך שוב bmi 40 והלוואי ותצליחי לשמור בלי כלום

שמחה

אופירA

New member
מנהל
למה הרופא הוציא את הטבעת?

מה פירוש "צנחה ממקומה"? זזה? אז מזיזים בחזרה.
אם היה צריך להוציא - למה הוא לא שם אחרת במקומה? מי זה הרופא הזה?
אם הסתדרת מצוין עם טבעת, למה שלא תשימי טבעת חדשה? למה לך שרוול?
איזו קופת חולים את? אין שום סיבה להשמין הכל בחזרה כדי לזכות במימון ניתוח חלופי. זה לא הולך כך.

haytam2

New member
קיצור קיבה בשיטת שירוול

אני בקופת חולים כללית שם הרופא שלי הוא אברהים חרבגי מנצרת בזמנו אמר לי שהטבעעת מקולקלת ואי אפשר לתקן בקשתי ממנו לשים אחרת במקומה אבל הוא טען שמשרד הבריאות עכשב לא מתעשקים עם טבעות זאת אומרת אם אני רוצה ניתוח חילופי לקיצור קיבה אני צריכה לחשוב על מה שהוא אחר כמו ניתוח שירוול או ניתוח מעקפים ואם אני רוצה לעשות אחד מהם משרד הבריאות לא מסקים לי כי אני לא עומדת בתנאים למשל אין לי עודף המשקל כשהוציאו לי הטבעת אני היתי שוקלת 58 קילו אבל אני מחודש אוגסט ועד היום אני כל הזמן עושה ספורט והיתי במעקב עם הדיטנית בקופת חולים ובכל זאת אני בכלל לא יכולה לשלוט במשקל שלי אני עושה כל יום שעה ספורט בבית אצלי יש מסלול ריצה אבל זה גם לא עוזר לי בגלל זה אני כותבת אליך ואני מקווה שתעזור לי בהקדם האפשרי ואני מודה לך מראש ויש לציין שלפני כמה שבועות עשיתי בדיקות דם כדי לראות אם יש אצלי הפרעה הירמונאלית או מה שהו שיגרום להשמנה אצלי אבל את כל התוצאות תקינות מה אתה מצייע לי אני יכולה עכשב לגשת לרופא שלי ולבקש שיעשה לי ניתוח שירוול או מעקפים

קוביd1

New member
שלום לך

מה זה טבעת מקולקלת למה הוציאו לך אותה ,למה לא שמו טבעת אחרת במקום ,הכל נראה לי משונה ולא תקין.
לפי מיטב ידיעתי והבנתי אם הטבעת הוצאה בגלל בעיה לא צריך BMI 40 , את יכולה לעשות כל ניתוח שאת רוצה ,וזה לא מעניין בכלל את משרד הבריאות

קובי

למעלה