קיצור קיבה

starprincess

New member
קיצור קיבה

גם אני עברתי קיצור קיבה לפני שנה וקצת ודי ניתקעתי מה עושים הא?!

gal33

New member
ברוכה הבאה, כדי לענות לך חסרים

מספר פרטים כגון: סוג ניתוח, כמה הורדת, באיזה קצב הורדת, האם באופן אחיד וכו´, התעמלות שאת עושה, דיאטה שאת עושה וכו´.

starprincess

New member
gal 33 ניתוח קיצור קיבה עם טבעת

אני עושה התעמלות וירדתי 30 קילו בשנה וקצת ודיי לאט דיאטות לא ממש אבל לא אוכל בכמויות בוא נגיד ככה אבל דיי מבאס לרדת לאט ולהתקע את\ה עשית ניתוח כזה גם או משהו אחר

gal33

New member
30 מתוך כמה? עברת ניפוחים? לכמה?

"דיאטות לא ממש אבל לא אוכל בכמויות" - הממ... כלומר, ערך קלורי? איזון בין אבות מזון שונים וכו´? מעקב אצל דיאטנית? אני
והיה לי לאפ-בנד והיום מעקף פובי.

starprincess

New member
לא עברתי ניפוחים תודה רבה../images/Emo123.gif

אני אוכלת כמו שצריך לא יותר ולא פחות לא עושה הפרדות כי אני צימחונית אז מה כבר יש לי לאכול והשלושים קילו האלה ניתקעו ואני עושה ספורט אז כך שאני בפעילות אבל ניתקעתי וחוץ מזה לא מעוניינת לעשות ניפוח מפחידים אותי המחטים

gal33

New member
זה שלא אוכלים חיות עדיין משאיר הרבה

מאוד אוכל זמין. גם אני צמחונית, המבחר הוא עצום ומשמין מאוד. תלוי מה אוכלים... אם כדברייך את אוכלת מעט ובצורה הולמת דיאטה, עושה מספיק ספורט, בשלב זה אני הייתי עושה ניפוח, לזה נועד רעיון הטבעת המתכווננת. בהצלחה.

starprincess

New member
גל- אני חייה מירקות פירות וגבינות

לי זה לא משאיר הרבה מה לאכול זה שאני צימחונית כי אני חייה ביחוד מפירות ירקות וטיבעול וגם כן רק נקניקיות אז זה בעיה את לא חושבת וחוץ מזה גם אם אני לא ארד בעוד עשר שנים רק המחשבה שאני אצטרך לעשות ניפוח מפחידה ומגעילה אותי
אז נישאר עם שלושים קילו פחות לא נורא כמה את ירדת ובכמה זמן כבר

lir42

New member
שמחה לראותך כאן

כתבת בפורום של השמנה והרזיה שמחה שבאת לבקר שלך לירי

starprincess

New member
תודה ליר שמחה להיות פה

תאמת זאת פעם ראשונה שלי בפורומים האלה וזה נחמד לדעת שיש עוד חברה שעשו את הניתוח הזה ומדברים על זה אצל מי את עשית את הניתוח ולפני כמה זמן

lir42

New member
שלום חמודה

אני נותחתי אצל פרופסור חרוזי בבית חולים וולפסון ב29 ליולי השנה. ועשתי את הניתוח ע"ש פובי זהו שלך לירי

RomiVais

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

אני לא יודעת מה יכולות להיות הסיבות לכך שנתקעת, אבל אם תפרטי יותר אני בטוחה שיוכלו גם לעזור לך יותר פה עם טיפים וכאלה. בהצלחה בהמשך,
רומי

למעלה