קיצור קיבה

daniel05

New member
קיצור קיבה

שלום ... אני מועמד לניתוח קיצור קיבה ( טבעת ) היגעתי למסקנה זו כתוצאה מהדרדרות במצב בריאותי משקלי חורג ב60 ק"ג מהנורמה שלי בגדיי בקושי עולים עליי .. זה די מביך ומתסכל .. הפסקתי כבר מזמן לחזר אחרי בחורה בודעים שסיכויי אפסיים כמה חבל .. אני דווקא ניראה מאוד חמוד אבל ככל הניראה שקשה לי להיות עיקבי עם עצמי .. זה קשור אולי לאתו מעגל קסמים ( cercle vicieux ) שאי הצלחה גוררת אי הצלחה וחוזר חלילה ... יש כאלה שאומרים לי שאין לי כוח רצון לעשות דיאטה וכו´ .. מה אני יכול להשיב להם ? הם צודקים אבל מצב האומה והפיגועים לאנשים רגישים כמוני החיים לבד מתקשים להיות עקביים לאורך זמן יש כמין תחושה שאני חיי בזמן שאול ... הייתי רוצה לקבל תגובות מכל מיני אנשים איך הם מסתכלים על העיניין הזה אם נוסיף את העובדה שמדובר כאן בפגיעה ( לצורך ניתוח )לכאורה בגוף שלי שהתוצאות לא ברורות תמיד . דניאל

צפרדעית

New member
דניאל...

ישבתי וכתבתי לך תגובה ארוכה ומסוגננת אבל מסיבה בלתי ברורה כל מה שכתבתי נמחק
אני הגעתי לפורום הזה לפני חצי שנה, במצב די דומה לשלך... הגעתי עם עודף משקל של מעל 35 ק"ג ועם לבטים אדירים לגבי האופציה הניתוחית. בשבילי לבצע תהליך קיצוני שכזה היה באיזשהו מקום מצביע לכשלון הרגשתי שאיכזבתי את עצמי, שהרמתי ידיים. היום אני נמצאת שבוע לפני ביצוע הניתוח אני שלמה עם הצעד שבחרתי לעשות בצורה מוחלטת. אם בעבר הלא רחוק, כל מה שעינין אותי היה "האם ישארו לי צלקות" או "כמה מהר אני אוכל להרזות" היום אני מבינה שאחרי ההתערבות הכירורגית המאבק רק מתחיל. הזדקקות לעזרה חיצונית לא מעידה בהכרח על כישלון והניתוח הוא לא קיצור דרך! מעגל הקסמים חייב להגיע לסיומו... אתה רק צריך לבחור את הדרך. וטיפ קטן לפני שאני מסיימת.... לא משנה מה אנשים אומרים הדבר היחיד שחשוב הוא מה שאתה , כן רק אתה חושב/מרגיש/אומר לחברה הסובבת אותנו, תמיד יש "כוונות טובות" אבל הם לא נמצאים בנעלים שלנו ולפי כך אין להם זכות להעביר ביקורת אולי הם חושבים שאין לך כוח רצון אבל אני בטוחה שהרצון שלך הוא אדיר יש קצת קשיים בדרך... וההתמודדות לא קלה אבל תבחר לעצמך כיוון... ואם הכיוון יהיה ניתוח הגבלת קיבה אז בהצלחה!!!!!! הגעת למקום הנכון צפרדעית

רונה 29

New member
צפרדעית - כל הכבוד !!!

כל מילה במקומה ! גם אני אקח את הדברים שלך לתשומת
י כי הם כ"כ נכונים וכתובים בניסוח מדוייק ונכון, כל כך נכון !!! דניאל - מאחלת לך בהצלחה רבה בניתוח ובמיוחד לאחריו , גם אני נמצאת היום במצב של קדם החלטה ורק מלקרוא את דברי חברי הפורום (ומלפגוש אותם...) - ממש מחזק את רוחי ומדרבן אותי לעשות מעשה בין אם זה דיאטה לבין ניתוח חוזר (כבר עברתי ניתוח קיצור קיבה בעבר ) אז... לא משנה מה אומרים , כדברי צפרדעית "הדבר החשוב הוא מה שאתה , מה שאתה חושב/אומר/מרגיש ....." שיהיה יום טוב לכולנו ולדניאל... ברוך הבא !!!

sure16

New member
הי צפרדעיתוש חמודה../images/Emo141.gif

כרגיל כייף לקרוא את המרגליות היוצאות מפיך!תענוג צרוף.. ב-20 לחודש יש לי בקורת מע"מ אבל אני אחשוב עליך ואשלח לך המון אנרגיות חיוביות ..תחזיק מעמד!
שרה

ורד *

New member
היי ירקרקה../images/Emo24.gif

אני גאה בך על ההפנמה המוחלטת של כל דברי החברים שכתבו לך לפני שבוע. כל הכבוד ושתמשיכי בזו הדרך, מפני שזו הדרך היחידה שקיימת לגבינו. זה מתחיל במחשבה,ממשיך בדברי תמיכה לאחרים כמו שעשית כעת ומסתיים בניצחון בקרב שאת עומדת מולו מיד אחרי הניתוח. מגיע לך
. ורד.

sure16

New member
הי דניאל../images/Emo140.gif

אתה מזה נשמע נחמד,שלא תשמע לאף אחד ושלא תפסיק לחזר אחרי בנות... (אם הייתי צעירה ב-25 שנה...)הלכתי על הניתוח הזה מכיוון ואין בו פגיעה בגוף.4 חורים קטנטנים שמתאחים תוך יום לא נקראים פגיעה והקיבה נשארת שלמה.ולגברים (וביחוד הצעירים שבהם..)יש נטייה מזה מעצבנת
לרדת בצ´יק ולצחוק עלינו בגדול..אז שאנס מותניים (אני מחכה..)וצא לדרך. אנחנו מחזיקים לך ידיים. נ.ב:בראש הדף יש "מאמרים" שוא לקרוא! שרה

gal33

New member
דניאל, את התגובות התומכות כבר קיבלת

אז ברשותך, אני אגיב קצת אחרת
: היום הגוף שלך לא פגוע כבר? לסחוב 60 קילו עודפים, על כמה גובה? 1.70 1.80 1.90?? זו לא פגיעה?? בעיות בלב, בעיות ברכיים, יתר לחץ דם, סוכרת ושאר מריעין בישין זו לא פגיעה?! ואם נוסיף גם את הפן הנפשי, אז לחיות כמו שאתה מתאר, זו לא פגיעה? זו לא צלקת? "בגדיי בקושי עולים עליי .. זה די מביך ומתסכל .. הפסקתי כבר מזמן לחזר אחרי בחורה בודעים שסיכויי אפסיים כמה חבל .. " צלקת פיזית עוד אפשר למזער, להסתיר, צלקת נפשית, לא תמיד... דניאל, יקירי, אלו בדיוק הדברים במינונים שונים, שהובילו כל אחד מאיתנו לשולחן הניתוחים, הטרייד אופ שבין לחיות כך לבין הקושי הכרוך בניתוח. עם 60 קילו עודפים, אני אפילו הייתי ממליצה לך לשקול את ניתוח המעקף ולא את ניתוח הטבעת, אך מצד שני עם הפחדים, אולי כדאי שתתמקד בניתוח הטבעת. בכל מקרה, לך תכין כוס קפה, ותתחיל לדפדף בפורום אחורה, שב ותקרא על עולמם של מנותחי קיצור/הגבלת קיבה,ותגלה שברוב המקרים הוא ורוד יותר משהיה טרום הניתוח, או לפחות, אפור בהיר יותר. בהצלחה, גל

ורד *

New member
היי דניאל

כולם אמרו כבר את כל מה שאתה צריך לדעת, אמרו זאת בצורה ברורה חדה ומדוייקת, אוסיף רק שאולי יש ואולי אין קשר בין כוח רצון לדיאטה, אני לא יודעת, אבל אני כן יודעת שפה בפורום הזה לעולם תמצא את התמיכה לה תזדקק ברגעים קשים ומגעילים שאנחנו השמנים או השמנים לשעבר נקלעים אליהם, תמיד תמיד יש פה מישהו שישמש לך כתף תומכת עד עבור המשבר. אז קודם כל תכניס לך לראש שאתה לא לבד, אפילו אם ידידיך החדשים הם וירטואלים בינתיים, כי מידי פעם יש פה גם מפגשים ממש. בהצלחה בכל החלטה שתקבל. ורד.

רוייקו

New member
דניאל צודק במידה מסויימת.. הניתוח

פוגע בצורה מסויימת. פוגע ביכולת לאכול וגורר סיבוכים שעם הניתוחים הלפרוסקופיים, הפכו לקלים יותר מאשר בניתוחים הקודמים שנעשו בעבר. אבל, עם זאת, אין ספק שכדאי לספוג את ההגבלה ביכולת האכילה וגם את התיקונים הצפויים של הניתוח וזאת על מנת להשיג איכות ותוחלת חיים טובה בהרבה מזו אילו לא היינו עושים את הניתוח.

ronnymp

New member
היי דניאל ../images/Emo20.gif

שמע ... מה כבר לא נאמר ? - הכל ואני מצטרף לדבריהם של כולם - ומתחבר לעיקר לדבריה של גל - בנושא הבריאותי , כן זהו העניין החשוב ביותר שאמור לעמוד מול עיניך , ושלידו מתגמדים כל השאר - עם כל הכבוד אליהם . ואנחנו הגברים , מסתבר שכנראה נמצאים בעניין הזה באותה הסירה עם הנשים . (לא גליתי את אמריקה - אני יודע) גם להם יש את כל הבלגנים האלה מסביב להשמנה ץ בעיו חברתיות , ביות זוגיות , בעיות בריאות - ההההההכל . אז באמת , דפדף פה קצת לאחר , קרא , תתרשם , תתעדכן - שאל אם משהו לא ברור לך מספיק ושיהיה בהמון הצלחה - בכל אשר תחליט ותבחר רוני

sure16

New member
קצת קשה לי להתגמד../images/Emo7.gifאולי בעתיד

כשארד עוד 16 קילו(זה מה ירדתי עד כה...)

daniel05

New member
../images/Emo24.gif

שלום לכל המגיבים ! אני רוצה בשלב זה להודות על תגובותיכם החמות והחכמות ... אין לכם מושג כמה טוב זה עושה לנפש ...לא ידעתי פשוט על קיומכם .. אתם אנשים נפלאים .... אני מתכוון בעוד מספר ימים להגיב בצורה יותר פרטנית אך בשלב זה אני רוצה רק להודות .. דניאל

zoei1

New member
אני מבינה ומזדהה איתך - סובלת מאותם

סימפטומים.............. אוכל פיצוי לכל דבר בחיים........... שיהיה לנו טוב ובסוף ננצח....

למעלה