קיצור קייבה

קיצור קייבה

היום השתחררתי מי בית חולים וולפסון מי ניתוח קיצור קייבה זה כואב קצת אבל זה צחיר זול לחיים מאושרים אמי עברה את הניתוח לפני שנתיים באותו תאריך ואני נכנסתי אתמול בשעה 08:00 נכנסתי יצאתי ב-12:00 והיום ב-12:00 היתי כבר בבית לכל אלה שמעונינים לעבור את הניתוח הנפלא הזה שיהיה לכם בהצלחה אבל לפני הניתוח לטרוף סטייקים שיפודים הכל כי אחר כך זה הופך לתמונה בלבד אז בברכה מי ערן איש הכריש תודות : לד"ר קריזלר ולצוות האחיות והרופאים המסור שבבית חולים וולפסון מחלקה חררוגית ב´ ותודה מיוחדת לידידה הכי טובה שלי שהיא האחות הגדולה שלי זאת ליה שאני אוהב אותה וכל אלה שהיו איתי בזמן שהיתי בבית החולים תודה רבה מי ערן יקל איש הכריש 21/8/01

רוייקו

New member
ברוך הבא לפורום, ערן "הכריש"

ובשעה טובה.. אני מאחל לך החלמה וחזרה מהירה לשיגרה. מקווה שיהיה לך קל כמו שאתה חושב. לדעתי, הקשה ביותר עוד לפניך - ואין לי כוונה לייאש אותך, אלא שניראה לי שאתה לוקח יותר מדי בקלות את עניין הניתוח. עם הזמן אתה תלמד שההתמודדות עם הניתוח לא פשוטה כמו שחשבת. אבל.. אנחנו פה כדי להדריך, לעודד וללוות ואתה רשאי לשאול כל שאלה שעולה על רוחך על מנת להקל עליך את ההתמודדות עם המצב החדש. רוייקו

lia*

New member
בוקר טוב כרישון! ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

אני שמחה שסוף סוף הקשבת לי ונכנסת לפורום! מה שלומך? אני מקווה שהיום אתה קם עם מצב רוח אופטימי וגם נורא שמחה ש5 ילו הראשונים כבר מאחוריך!!!!! אני כאן במשך כל היום בפורום אין לי איך להיכנס לצ´אט אבל כל הזמן אני כאן אז תוכל לכתוב לכאן נשמה... שיהיה לך יום טוב!!!!!!

עדי.פ

New member
אתה ודאי מתכון ל הגבלת קיבה LAPBAND

אז מזל טוב ומצויין שעבר בקלות אבל דע לך שהיום הוא היום הראשון של המשך חייך. מהיום אתה מתחיל בעבודה הקשה ולא לזייף כי הניתוח רק עוזר לעשות האת הדיאטה שעד היום לא הצליחה. וזה עוזר,אני יודע
עדי

למעלה