קיצור שירות למתנדבים

sivan 11

New member
קיצור שירות למתנדבים

היי, יש לי 2 שאלות אליכם: 1. האם יש בפורום ילידי שנת 1983 בני 20 או 21 שמשרתים בצבא בהתנדבות ? 2. אני מתנדבת ואני אמורה לשרת שנה וחצי..אבל אני מבקשת לדעת: האם יש אפשרות של קיצור שירות למתנדבים לצבא שמשרתים שנה וחצי או שנתיים בצבא ? ואם יש אפשרות כזו, מאילו סיבות אפשר לקבל קיצור שירות ? (למתנדבים) ומה צריך לעשות כדי לבקש את זה וממי לבקש את זה ?

האפשרות קיימת.

אם כי לדעתי להשתמש בה יהיה קצת לא נחמד בהתנדבות של שנה וחצי. בכל מקרה, אפשר לקצר את ההתנדבות למטרות לימודים ועוד מטרות שונות. זה נעשה מול מש"קית הת"ש ביחידה.

sivan 11

New member
תשובה לפרופיל 21

לכמה זמן אפשר לקצר את השירות (למתנדבים) ? ולאילו מטרות (חוץ מלימודים) מתנדבים כמוני יכולים לקצר את שירותם הצבאי ? זה חשוב לי מאוד לדעת כי במשרד ת"ש נאמר לי שרק בתא מתנדבים יודעים הכל על קיצור שירות למתנדבים ואני לא יודעת אם כדאי לשאול אותם את זה או לא..לכן אני שואלת את זה פה! מקווה מאוד שתענה לי על כל מה ששאלתי..זה מאוד יעזור לי...

LordNor

New member
אנחנו באמת מנסים לעזור לך

אבל יש גבול לכל מה שאנחנו יודעים. אנשים נתנו לך את התשובה הכי טובה שהם יכלו לתת ואת לא יכולה לדרוש עוד ועוד אינפורמציה. אם יש לך ספק בתשובות שלנו או שאת מעוניינת בתשובה "רשמית" את תמיד מוזמנת לפנות לתא מתנדבים בפקס (מספר הפקס שלהם מפורסם בעידכון השבועי של יעל) והם יענו לך יותר טוב מאיתנו. אין לך מה לחשוש לשאול אותם בפקס על זה. בהצלחה.

הרעה במצב הרפואי.

זו הסיבה היחידה שמתנדב יכול להגיש בקשה לשחרור מוקדם וחייל רגיל לא. (חייל רגיל צריך ללכת לועדה רפואית שתוריד לו פרופיל).

למעלה