קיצור תולדות הפילוביץ´

קיצור תולדות הפילוביץ´

פילוביץ´ היקר, אני בטוח שכמוני מבקריו הקבועים של פורום זה מאד נהנים לקרוא את הדברים שאתה כותב ואת ראייתך הייחודית לגבי מה שמתרחש סביבנו בתחומי החיים השונים. רק יש לי בקשה, ואני בטוח שהיא משותפת לעוד כמה שמבקרים כאן: תכתוב בקיצור !!! זה שאתה מפציץ בטקסטים כאורך הגלות מחטיא את המטרה. אפשר לכתוב את המסר בתימצות ואני בטוח שכך מידת העניין שיגלו קוראים נוספים, הדיון שיתפתח סביב הנושאים שתעלה בקצרה - יהיו לטובת כולנו, ומי יודע - אולי גם יצליחו לשנות משהו. מקווה שאתה מקבל את הדברים בהבנה. חג שמח. אמיר איבגי

insight

New member
פ"ש - מתקפת הסברה ....

פ"ש היקר, אני כל כך מבינה לליבך, אבל אנחנו נמצאים בפורום מקומי ולא ארצי למרות שגם בפורומים הללו, אני מזהה את טביעות אצבעותיך, בכל אופן, בו נתמודד תחילה עם בעיות ההסברה המקומיות ואחר כך ננסה לפתור את הבעיות הארציות שאני בטוחה חשובות לך בדיוק כמו שלכולנו.. חג שבועות שמח ומלא גבינות ויין .... שלך INSIGHT

pilovich shahaf

New member
אתם לא לא יותר מאשר "אספסוף.."../images/Emo117.gif

"יוסי שריד- עוכר ישראל = אספסוף..."
ב- 13.5.02 ברשת ב´ בשעה 12:05 מראיין הכתב ירון דקל את ח"כ ויו"ר האופוזיציה בכנסת ישראל, "מה דעתו על כנס הליכוד וכיוצ"ב..."
מאחר ואני רגיל ויודע כבר לשמוע את ארסיות דבריו הדמגוגים, המגמתיים, לא כל כך יחסתי חשיבות לדבריו, אבל כשהוא כינה את הציבור הגדול- "עמך ישראל" כאספסוף בשבילי זה היה יותר מדי, ואז ניזכרתי בדודו טופז-"צ´אכצ´כים, ותיקי דיין- אספסוף, אזי הבנתי מיד שאין בכלל מה לעשות זה מה יש ובזה צריכים להתמודד עד חורמה וכך נעשה, הכל בצורה חוקית....
למחרת ב- 14.5.02 בכנסת ישראל בדיון על החוק החשוב שמבצר ומגן על הדמוקרטיה במדינת ישראל בכלל וכנסת ישראל בפרט, בנאומו כיו"ר האופוזיציה עמד על הדוכן כמו נחש קוברה שיורקת אש ותימרות עשן, ארס, רעל וכל מיני משחית אחרים, וכמובן לא שכח את "ה-א-ס-פ-ס-ו-ף"....
מצ"ב בזה כתבתו של "אריה בנדר" בידיעות אחרונות, בקובץ הנילוה להודעה זו ולבאות אחריה, עד שיוסי שריד יבין..."שמוות וחיים ביד הלשון"- מאימרות חז"ל
מבחן התוצאה. פ"ש.
"עם ישראל חי לנצח נצחים..."

פ"ש-בדוק לפני פרסום../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif

ושוב איני רוצה להתייחס,באם שולל אני או מחייב את דבריו של יוסי שריד אלא מה נאמר, על מי נאמר ועל הזכות לאמר את דעתך. במקרה האזנתי לראיון עם יוסי שריד ברשת ב´ לאחר הפירסומים השגויים(לדעתו של יוסי שריד בעיתונות),הוא אמר שבאמת דיבר על אספסוף,אך לא על חברי המרכז הוא דיבר, אלא,על נציגי המרכז בכנסת,כל אלה שישבו על בימת הכבוד,שלא היה בה כבוד כלל וכלל(כל זאת דעתו של ח"כ שריד). ועכשיו מר פ"ש נכבד א. מה קשר לעוכר ישראל ולהשמעת דעה זאת ? ב. אם החיים והמוות ביד הלשון כפי שאמרת מאימרות חז"ל, הייכן מקיים אתה, את מה שאתה דורש לקיים
כמו שאתה רוצה להביע דעתך ואני מאמין, שלא כל עם ישראל תמים דעה איתך ובכל זאת אף אחד לא כינה אותך עוכר ישראל,כך, תן לאחרים להביע דעותייהם,יכול להיות שישנם אנשים שאוהבים את עם ישראל לא פחות ממך, אך לא בצורה שאתה מביע אותה ובכל זאת יש להם זכות קיום כמו שלך יש.

pilovich shahaf

New member
הינך טועה ומטעה...../images/Emo88.gif

אני מציע לך אתגר, בוא תחשוף את עצמך, נשמע ביחד את הקלטת ותבחין שיוסי שריד אמר אספסוף בראיון עם ירון דקל לגבי מרכז הליכוד, לכל החברים שהשתתפו בו, שלדעתי הם/ן הראי של מדינת ישראל..."וזה לא לויכוח בכלל, תשאר במה שאוזניך שמעו {באם שמעו} ואני אשאר במה שאוזני שמעו, והן שמעו זאת פעמיים...:- פעם אחת ברדיו, ופעם אחת בכנסת...
בקשר לעוכר ישראל, כן יוסי שריד עוכר ישראל- חד משמעי, לפי ועל פי מיטב הבנתי יודע אני מה פרוש המילה "עוכר ישראל" ואני עומד מאחורי מה שאמרתי וכתבתי, האם אתה גם כן...
יואיל נא כבודו להאיר את אוזנינו כיצד אתה מפרש את המונח "עוכר ישראל", ואני מתכוון שתביא דוגמאות מהשטח לאחר שתפרש את המונח, כמו שאומרים תהיה מעשי ולא דמגוג שמבין באימרות חז"ל...
מבחן התוצאה. פ"ש. כמו כן לא שמעתי אותך מחווה את דעתך על התבטאותו של יוסי שריד...כנס לקובץ

ושוב על מה והאיך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אני מדבר על הזכות של אדם במדינה דמוקראטית לומר את דעתו ולא כל כך חשוב לי לצורך דיון זה מי אמר למי מה ועל מה ואם רצונך לשמוע דעתו של יוסי שריד,בקש מאמיר איבגי,איש החדשות של קול הים האדום(הבנתי לפי ההתכתבות בפורום),שיש בניכם תקשורת ,שישאל את יוסי שריד מה דעתו ואני מבטיח שאאזין לראיון. אגב, מה דעתך על התנהלות המרכז
היה מכובד או לא
האם שמעת והבאת תגובותיהם של אישים אחרים
או מכיוון שאתה אוהב את יוסי שריד במיוחד,הבאת תגובתו
במבחן התוצאה, כפי שאתה מתבטא תמיד, יש מבחן שאלת השאלות,תהייה,בחינה עצמית,ביקורת עצמית,אולי, ראייה רב מימדית רב תחומית,ראייה. ובכלל וזה העיקר חג שמח שתהיה בריא ושתמשיך לאמור את דעותיך על אף שלא תמיד הן מקובלות עלי, אך תמיד אשמח לקרוא אותן

pilovich shahaf

New member
שאלת לדעתי...../images/Emo45.gif

שוב התקשורת הכניסה לעצמה גול עצמי...
התקשורת שוב גרמה לעצמה נזק,וגילתה את רחשיה המבעבעים שהיסתירה עד לכינוס מרכז הליכוד. היא תפסה צד בעימות-הצד של שרון הפעם. הימים שלפני הכינוס הוקדשו בכל כלי התקשורת "לעבודת שטח", השפעה בלתי חוקית ובלתי מוסרית על חברי המרכז, בכוונה לשכנעם כי לא טוב לפעול נגד ראש הממשלה..... אותו גוף הבוכה בדמעות תנין, חדשות לפרקים, על "מקרתניזם" ו"פוליטיזציה" פעל בניגוד מוחלט לפעילות דמוקרטית של עיתונות במדינה דמוקראטית - ויצא לבחוש בתוך הקלחת הפוליטית, הלגיטימית של מיפלגה בישראל. בצורה גסה וברוטלית-ניסו להפעיל לחץ לא מתון על הבוחרים. אתם פוגעים במדינה! זעקו אליהם מכל כלי התקשורת הכתבים.... אתם מחלישים את ראש הממשלה שלכם-איימו.... מנחם בגין ז"ל גם פעל לשלום בניגוד למרכז - העלו באוב רוחות שיכלו להשפיע..... מאחוריהם יכולתם לראות את צלליתו של עומרי-מושכת בחוטי השמאל הפוחד מניצחון של נתניהו.... מאחורי עומרי הציצו צלליות עמומות יותר,של אנשי מפלגת האבודה... הדואגים לעתידם המיקצועי.... ואף אחד לא טרח לשאול האם חברי המרכז ,שחיכו שנה וחצי לכינוס הזה- שראש הממשלה ברח ממנו שוב ושוב-שהיפגין כלפיו זילזול, בהם ובחוקי הליכוד האם הם ביקשו ל"התחנך מחדש" בעזרת התקשורת הדאגנית
האם הם ביקשו את התערבותה הלא חוקית
האם ראש ממשלה שעשה כל כך הרבה טעויות עד כה-חוץ מההצלחה להחזיק ממשלה של אינטרסנטים-מגיעה לו הגנה מופלאה שכזאת
טעויות התקשורת המשיכו אל תוך הכינוס עצמו...:- הם לא קראו נכון את מדד מחיאות הכפים-הם התמקדו ברעש שהקים עומרי בג´ינגלים בפול ווליום ששם, כל פעם ששרון נכנס/יוצא/קם/יושב-כדי להראות כאילו "אריק מלך ישראל הגיע" כמו פעם..להסתיר את הריקנות כלפיו בליכוד. הם טעו בהערכות וקיבלו, שוב בעיטה בפרצוף
מהפך
למרות ההצעה של שרון-זה לא צלח-המרכז בעצם אמר לא -לא רק לשרון... גם התרסה נגד התערבות התקשורת. שוב היא יצרה חיץ בינה לציבור הדמוקרטי האמיתי!
מבחן התוצאה. פ"ש.
זבר נוסף: את דעתו ומישמתו אני לא רוצה לשמוע נהפוך הוא אני רוצה לקבור אותה קבורת חזיר, שלא תקבל 70 בתולות אי שם למעלה...
באשר להיכרותי עם אמיר איבגי, הינך שוב טועה, או שיש לך לקויים בהבנת הניקרא, אני מכיר אותו מהפורום ומשמיעתו בתכניתו "עצם הענין בקול הים האדום", בכל מיקרה אני לא מכיר אותו יותר מימך...
באשר לשמיעתך בנושא האספסוף, זה בכלל לא לויכוח, אך עדיין הינך בורח ממתן תשובות בכלל בנושא הזה בפרט, אז איך אתה מצפה שיתיחסו לתגובותיך אם אתה מגלה תדמית של פוליטיקאי ודמגוג מהשורה התחתונה של האוירה במדינתנו היפה והיחודית...
אף פעם לא אמרתי שאני דובר של מי שהוא ואל תכניס מילים שלא אמרתי...
אני לא היחידי שאוהב את מדינתי וזה בטוח, מה שבטוח לך יש אהבה הרסנית לגבי מדינת ישראל אם אתה מגבה אנשים בכלל ומנהיגים בפרט כמו יוסי שריד....

ושוב עוסקים בעניין השולי../images/Emo63.gif../images/Emo104.gif../images/Emo65.gif

כנראה, שאיני מסביר דברי טוב.אינני מגבה אף אדם בצורה גורפת,לא אותך ולא את יוסי שריד
אך אני אאבק עד חורמה על מנת ,שכל אחד במדינה הזאת,יוכל להביע את דעתו הלגיטימית על מצב זה או אחר,על התנהגות זו או אחרת,על מדיניות, איני מוכן לעומת זאת,שאנשים הקרובים למידע מסווג,בשם הדמוקרטיה וחופש העיתונות(בתרוץ של זכות הציכור לדעת), ימסרו מידע היכול לקדם את אויבינו נגדינו,למשל-למסור באיזה ממוסדות החינוך יש שמירה בטחונית ובאיזה אין(נראה שולי,אך באם יש פוטנציאל פיגוע,זהו מידע חשוב למפגע,ואפילו באם יש מחדלים במערכת). ועדיין לא קיבלתי ממך תשובה ישירה על דעתך האישיתממפגש מרכז הליכוד,לא איך התקשורת הייתה מעורבת,אלא איך אתה אישית מר-פ"ש הרגשת כאשר ראית את הכנס הנ"ל
דבר נוסף שהעלית בתגובותיך לדמגוגיה שלי,הוא-שאזדהה ונשב יחד לשמוע קלטת מסויימת,יש לי הרושם, שהשם הספרותי שלך,הוא נם כן כסוי, באם רצונך להזדהות בפני,אבחן הזדהותי בפניך.אפשר לעשות זאת בפרטי.

פ"ש אני מבקש../images/Emo52.gifגדולה../images/Emo63.gif../images/Emo104.gif

מבקש סליחה גדולה על כך, שאיני מצליח להביע את עצמי כך, שדברי יהיו מובנים לך.או,שהאדם היחידי, שאתה רוצה לשמוע, הוא, אתה עצמך ושהאמת שלך היא האמת היחידה והבלעדית עליי אדמה.שוב
על התיחסותך לדברי ו-
אם לא הצלחתי להסביר את עצמי
בהמשך

אספסוף../images/Emo63.gif../images/Emo63.gif../images/Emo63.gif../images/Emo63.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

א ס פ ס ו ף - על פי המלון העברי המרוכז, של,אברהם אבן-שושן- ערב-רב, המון, קהל אנשים פשוטי-עם
אני אישית גאה להיות חלק מפשוטי-העם היושבים כאן בציון ולא להיות חלק מקבוצת אנשים אשר חושבים,שהם,מעל העם,כנראה,ששכחו, שהעם הוא זה, שנתן להם את האפשרות להיות שם למעלה
פ"ש - וזהו באמת מבחן התוצאה ולא דמגוגיה זולה

עוכר ישראל ../images/Emo63.gif../images/Emo63.gif../images/Emo63.gif../images/Emo104.gif../images/Emo45.gif

עוכר- ע"פ-המלון העברי המרוכז-א.בן-שושן- 1.מדליח, מזהם. 2.(בהשאלה)משחית,מחבל,ממיט צרה. * עוכר ישראל- כנוי גנאי וחרוף לרשע מרושע. זכותך המלאה לחשוב שכל אדם הרואה שונה ממך את הקשר לא"י,אדם החושב שונה ממך מה טוב למדינת ישראל- עוכר ישראל
תן ברשותך אפשרות לאדם זה לראותך גם כן כעוכר ישראל
ולשאלתך האם רואה אני את יוסי שריד ואלה החושבים כמוהו--- השמאל, כעוכרי ישראל
לפעמים כן ולפעמים לא , אף פעם לא בצורה גורפת,לא ע"פ האיש , אלא ע"פ דבריו ומעשיו. כמו שאני יכול לחשוב על אנשי הימין,לא בצורה גורפת על אדם מסוים , אלא על דבריו ומעשיו. באם שמת לב יש לי דעה עצמאית אני משתדל לא לעשות הפרדה בגלל מין,דת,או,צבע
ושוב-אמשיך להלחם על זכותו של אדם להביע את דעתו הלגיטימית עם הסייגים אשר מניתי קודם לכן
ו-

אתה פלספן ותו לו ../images/Emo79.gif

פילוביץ מדבר לעניו ואפשר לחלוק עליו ולא להסכים איתו אבל אתה הולך סחור סחור כמו בלירנה חורקת קשקשן.

בונבוריטה-מי שמך לשר ושופט עלינו../images/Emo35.gif

ומעט פילוסופיה לא תזיק אפילו לך,המדע,לידיעתך,התפתח מאוד,בעיקבות וויכוחים פילוסופיים,שלך כמובן הם בטלים.אבל לא נורא את תגדלי ובסוף בודאי תלמדי.

pilovich shahaf

New member
ח"כ רומן ברונפמן-יו"ר עמותת מד"ע..../images/Emo128.gif

ראשי תיבות..."מכון לדמוקרטיה ומנהיגות לעולם"- עמותה חדשה
מצ"ב כתבת תחקיר של הכתב יואב יצחק....כנסו תקראו וזהו
מבחן התוצאה. פ"ש.
אתם זוכרים שפאוול מזכיר מדינת ארה"ב הגיע לביקור עבודה בארץ
אתם זוכרים עם מי הוא ניפגש מהצד השמאלי של המפה, אופוזיציה...
יוסי שריד, יוסי ביילין "ורומן ברונפמן", שאלתי את עצמי כשראיתי את התמונה הזו במרקע הטליוזיה, מה הוא עושה בינהם, נו התשובה ברורה, הוא החוליה הרוסית בגועליצית השלום...

למעלה