קיצור תולדות חיי ושאלות (קצת ארוך)

קיצור תולדות חיי ושאלות (קצת ארוך)

[כמעט ושכחתי- שלום!
] כבר אין לי מושג יותר מה אני רוצה מהפרטנרים הפוטנציאליים שלי.. אני זוכרת שתמיד חיבבתי / הערצתי בנות באופן רגשי עוד מהגן, אבל לא העזתי לחשוב עליהן במודע כ"אפשרות", כי האמת שגם לא כל כך ידעתי מה זה אומר להיות לסבית, ולא הייתי פעילה מינית, אז לא חשבתי על זה לעומק. בגיל ההתבגרות חיבבתי בנים, אבל רציתי אותם בעיקר כי ככה חינכו אותי ולא רציתי להיות יוצאת דופן מבין הבנות. כשהתחלתי להיות פעילה מינית סביבות גיל 17-18 עשיתי סקס עם בנים, אבל אף פעם לא נהניתי. החדירה הכאיבה לי, וגם כשלא הכאיבה זה היה כזה "נו, מתי תצא כבר". בדיעבד אני יודעת שרק רציתי את הסטטוס של החבר, ו"לרצות" אותו (עם פתח), שיהיה מי שילטף ויחבק אותי אחר כך. אחר כך עשיתי החלטה לשכב רק עם בנים שאני אוהבת ונמשכת אליהם באמת, אבל לא מצאתי כאלה. ז"א, גיליתי שבן צריך להיות מבחינתי משהו מיוחד- נגיד יפה בעיניי במיוחד או בעל אישיות סופר-ממגנטת- וכאלה לא מצאתי (לפחות לא כאלה שהיו יכולים לאהוב אותי בחזרה). הייתי בקשר עם בחורים נחמדים ואינטיליגנטים, מסודרים, טובי לב, לא מכוערים, שאהבו אותי מאוד, אבל לא רציתי לשכב איתם, רק לישון איתם מקסימום. אחרי כמה זמן של התעניינות באינטרנט בכל העניין של משיכה לסבית, החלטתי לנסות לפני שנה וחצי קשר ראשון עם בחורה. נפגשנו והתאהבנו, לא יכולתי להפסיק לחשוב עליה, וגם המגע במיטה היה אחרת לגמרי. אני זוכרת שממש רווח לי שרוב האקט מתבסס על ליטופים ונשיקות ולא צריך חדירה (לאביזרים עוד לא הגענו). דווקא היתה לי מעין משיכה מינית אליה, אהבתי מאוד לגעת בה ושנגעה בי, אבל לא רציתי לעשות לה מין אוראלי או שהיא תעשה לי. גם לא ממש אהבתי שהיא מכניסה לי אצבעות- זה לא עשה לי כלום (רק חיכוך אצבעות מבחוץ הצליח לעשות לי משהו), וכשהייתי מכניסה לה אצבעות זה היה קצת כמו עבודה מכנית בשבילי, למרות שכמובן שמחתי לראות שהיא נהנית. בכל מקרה- לא גמרתי מעולם בסקס, עם אף אחד, ולא חוויתי משהו שמתקרב לזה ממש (זה לא הפריע לי). מאז שנפרדתי ממנה אני מרגישה ירידה רצינית ברצון לסקס ובכלל ברצון להיות עם מישהו/ מישהי. בבנים כבר לא מתחשק לי לגעת בכלל-לפני חודשיים יצאתי שוב עם בן והפעם אפילו שינה משותפת היתה מעיקה. לנשים אני עדיין נמשכת אבל הרבה פחות, ולא מעוניינת שיחדרו אלי בשום צורה. עד לא מזמן הגדרתי את עצמי כביסקסואלית, אבל ככל שאני חושבת על זה אני מבינה שאני פשוט לא רוצה שום דבר שמעורבת בו חדירה, כמה שפחות נשיקות צרפתיות, לא יותר מדי מגע מכל סוג, ובכלל שבערך 80 אחוז מהזמן אני פשוט מעדיפה להיות לבד... וכן, אני בחורה בריאה, שמחה, מתפקדת וידידותית. ולאחר כל המגילה, כמה שאלות שאשמח לשמוע את דעתכם עליהן: אסקסואליות יכולה להיות דבר "נרכש"? האם לאור מה שכתוב למעלה הייתם מגדירים אותי כא-סקסואלית או סוג של אחת כזו? ואחרונה: אומרים שביסקסואלים זקוקים לתקופות של נשים ולתקופות של גברים בחיים. זה ככה גם באסקסואליות? כלומר תקופות שיש חוסר משיכה מוחלטת לבני המין השני ותקופות ש"יש על מה לדבר" (תלוי כמובן במידת האהבה לפרטנר)? תודה למי ששרד עד כאן...

הייי

סיפורים שלנו(במישור הזה) נורא דומים.. לדעתי את אולי אסקסואלית במידה מסוימת פשוט מיניות נמוכה מאוד.. אל תדאגי בקשר להגדרות.. ופשוט תעשי מה שבא לך.. מתי שבא לך.. ואיך שנראה לך להכי נכון לאותו הרגע. תשאירי דלתות פתוחות ותמשיכי הלאה.. את לא צריכה לסגור את עצמך. אם כרגע את אוהבת להיות לבד אז את לא צריכה תירוץ כלשהו שיוכיח למה את אוהבת להיות לבד אם זה עושה לך טוב אז תעשי את זה. שיהיה בהצלחה הדר.

p019

New member
ברוכה הבאה

למה את מתקוונת דבר "נרכש"? אדם מיני שהופך להיות א-מיני? לא בתוחה, אבל אני חושבת שלא. אתה "נולד" כזה. אולי נולד זה לא המילה המתאימה - יכול להיות שזה דבר חברתי ולא גנטי או צרוף - אבל אם כך, לפחות לדעתי, הוא נוצר לפני שהשעלה עולה. לפני שמגיע הגיל בו אנשים סביבך מתחילים להתעסק במין. לפחות כבר קראתי יותר מאדם אחד שמציין שהוא תמיד היה כזה. אני לא חושבת שיש תקופה שאדם א-מיני ותקופה שלא. אבל אנשים א-מיניים יכולים להיות בעלי דחף מיני - ברמה מסויימת (לרוב לא מקושר לאנשים אחרים) - וזה דבר שיכול לבוא וללכת. קשה לי לתת לך תשובה האם את א-מינית או לא. כפי שכבר צוין מספר פעמים אפשר בהחלט להגדיר רמות שונות של א-מיניות.

../images/Emo24.gifברוכה הבאה

אין לי יותר מדי מה להוסיף רק ברוכה הבאה והמון בהצלחה. הבחירה היא שלך.

למעלה